Post Reply  Post Thread 
Pages (3): « First < Previous 1 [2] 3 Next > Last »
Ušće
Author Message
Bojana Tufegdzic
Member

Group: Registered
Status: Offline

MarkkoP Wrote:
Sad sam se vratio iz Franjove garaze....neverovatna stvar...Franjo je otvarao motor i vidio da su svi klipovi pokrivljeni..kako je takav auto mogao da ide sam se cudio,rekao je da ni fica nebi mogla na to da ide :lol: :lol:

Pominjao mi je tebe Katz,i moraces mu nabaviti jos koju naljepnicu pun gas,ke mu se ona sva izgulila nakon kontakta sa asanovicem :evil:

Poz.

Ma taj covek je bio ubedljivo najbolji. Bas mi je krivo sto nije bio bolje plasiran, ai Asanovic je imao malo vise srece, no doro idemo dalje.

06-08-2004 11:37 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
MarkkoP
Junior Member
**

Bojana is QL girl Very Happy

No Katz,Franjo mi je reko da ti kazem da mi saljes slike na mail (sve njegove),kako bih ih stavio na moj sajt koji on odnedavno cesto posecuje http://markopopovic.drivingitalia.net

I ako ti treba prostor za slike,samo mi kazi,jer imam 2 vrhunska FTP-a

Pozdrav Smile

PS:Treba mi banner "PunGas.com" za moj sajt Rolling Eyes

--->>>A4 Quattro superturismo<<<---
06-08-2004 11:41 AM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
zlatiborac
Senior Member

OK.,., izmenio sam samo putanju.,.,., sada mozete da gledate slike do mile volje Smile

Dalje.,., dechko ima josh slika.,., kola trke.,.,. aparat je vrhunski, Nikon D70.,.,., moguce je da ga ubedim da nam da pokoju sliku.,., ipak, nemamo para da platimo, a dechko se sigurno nece lomiti po stenama i gudurama za dz. Sad

Sajt sa dnevnim informacija i testovima najnovijih digitalnih aparata i objektiva
Digital Photo News, reviews, new cameras, lenses, Photoshop tutorials
06-08-2004 12:21 PM
boris
Member

Izvinite,ali mislim da ste me zaboravili ko promotera PUNGAS-a.Na svim trkama sam jedini nosio majcu PUNGAS,cak sam clanove vase sponzorske ekipe napomenuo u Gracanici da bi trebali obuci maijce.Provjerite kod Hote.

06-08-2004 04:45 PM
e.bug
Senior Member

Znam tipa... Superfly =), legenda hehe

ride it like you stole it
06-08-2004 04:51 PM
Katz
Administrator

Group: Administrators

boris Wrote:
Izvinite,ali mislim da ste me zaboravili ko promotera PUNGAS-a.Na svim trkama sam jedini nosio majcu PUNGAS,cak sam clanove vase sponzorske ekipe napomenuo u Gracanici da bi trebali obuci maijce.Provjerite kod Hote.

Sorry. Nisam znao za ovo. Svaka cast. Znam da ce uskoro nasa familija biti jos brojnija Very Happy

Punim gasom idemo dalje.

Forever #1

Igor Savic - Gonza
06-08-2004 11:59 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
zlatiborac
Senior Member

e.bug Wrote:
Znam tipa... Superfly =), legenda hehe

Da je legenda, legenda je Smile

Sajt sa dnevnim informacija i testovima najnovijih digitalnih aparata i objektiva
Digital Photo News, reviews, new cameras, lenses, Photoshop tutorials
06-09-2004 12:24 AM
Katz
Administrator

Group: Administrators

MarkkoP Wrote:
Pominjao mi je tebe Katz,i moraces mu nabaviti jos koju naljepnicu pun gas,ke mu se ona sva izgulila nakon kontakta sa asanovicem Evil or Very Mad

Ima jos jednu u kabini kamiona (ako neko nije uzeo). Sledeci put dobija i majicu Very Happy

Sredicemo nekako i za naljepnice.

Forever #1

Igor Savic - Gonza
06-09-2004 12:39 AM
IvanQ
Junior Member
**

zlatiborac Wrote:
OK.,., izmenio sam samo putanju.,.,., sada mozete da gledate slike do mile volje Smile

Dalje.,., dechko ima josh slika.,., kola trke.,.,. aparat je vrhunski, Nikon D70.,.,., moguce je da ga ubedim da nam da pokoju sliku.,., ipak, nemamo para da platimo, a dechko se sigurno nece lomiti po stenama i gudurama za dz. Sad

slike su vrhunske.. opravdao je ocekivanja..
lm, ako ne mozes da drzis slike kod njega, salji ceo folder ( sa html-om ) meni pa cu ja da okacim, to je najmanji problem..

Nacin na koji su pokazivaci implementirani u C i C++ malo koga ostavlja ravnodusnim. Neke dovodi do ushicenja, a neke do ocajanja.
06-09-2004 07:22 PM
banne
Member

Marko imam ja kod sebe 10 komada pa mu mogu dati za Banja Luku.
Inace Katz sto ne rece da delisi i majce mogao sam ja obuci jednu.

BELGRADE BOYS
[img]http://www.delije-caffe.co.yu/phpBB/images/avatars/gallery/korisnici/cigan.gif[/img]
06-10-2004 07:20 AM
Post Reply  Post Thread  DODAJ SLIKU

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Ušće 2004 Faruk 38 3,189 12-06-2004 11:20 PM
Last Post: Katz

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites

Forum Jump: