|
Ušće
|
| Author |
Message |
Bojana Tufegdzic
Member

Group: Registered
Status:
|
Sad sam se vratio iz Franjove garaze....neverovatna stvar...Franjo je otvarao motor i vidio da su svi klipovi pokrivljeni..kako je takav auto mogao da ide sam se cudio,rekao je da ni fica nebi mogla na to da ide :lol: :lol:
Pominjao mi je tebe Katz,i moraces mu nabaviti jos koju naljepnicu pun gas,ke mu se ona sva izgulila nakon kontakta sa asanovicem :evil:
Poz.
Ma taj covek je bio ubedljivo najbolji. Bas mi je krivo sto nije bio bolje plasiran, ai Asanovic je imao malo vise srece, no doro idemo dalje.
|
|
| 06-08-2004 11:37 AM |
|
|
MarkkoP
Junior Member

Status:
|
--->>>A4 Quattro superturismo<<<---
|
|
| 06-08-2004 11:41 AM |
|
 |
zlatiborac
Senior Member

Status:
|
OK.,., izmenio sam samo putanju.,.,., sada mozete da gledate slike do mile volje 
Dalje.,., dechko ima josh slika.,., kola trke.,.,. aparat je vrhunski, Nikon D70.,.,., moguce je da ga ubedim da nam da pokoju sliku.,., ipak, nemamo para da platimo, a dechko se sigurno nece lomiti po stenama i gudurama za dz.
Sajt sa dnevnim informacija i testovima najnovijih digitalnih aparata i objektiva
Digital Photo News, reviews, new cameras, lenses, Photoshop tutorials
|
|
| 06-08-2004 12:21 PM |
|
 |
boris
Member

Status:
|
Izvinite,ali mislim da ste me zaboravili ko promotera PUNGAS-a.Na svim trkama sam jedini nosio majcu PUNGAS,cak sam clanove vase sponzorske ekipe napomenuo u Gracanici da bi trebali obuci maijce.Provjerite kod Hote.
|
|
| 06-08-2004 04:45 PM |
|
 |
e.bug
Senior Member

Status:
|
Znam tipa... Superfly =), legenda hehe
ride it like you stole it
|
|
| 06-08-2004 04:51 PM |
|
 |
Katz
Administrator

Group: Administrators
Status:
|
Izvinite,ali mislim da ste me zaboravili ko promotera PUNGAS-a.Na svim trkama sam jedini nosio majcu PUNGAS,cak sam clanove vase sponzorske ekipe napomenuo u Gracanici da bi trebali obuci maijce.Provjerite kod Hote.
Sorry. Nisam znao za ovo. Svaka cast. Znam da ce uskoro nasa familija biti jos brojnija
Punim gasom idemo dalje.
Forever #1
Igor Savic - Gonza
|
|
| 06-08-2004 11:59 PM |
|
|
zlatiborac
Senior Member

Status:
|
|
| 06-09-2004 12:24 AM |
|
 |
Katz
Administrator

Group: Administrators
Status:
|
Pominjao mi je tebe Katz,i moraces mu nabaviti jos koju naljepnicu pun gas,ke mu se ona sva izgulila nakon kontakta sa asanovicem
Ima jos jednu u kabini kamiona (ako neko nije uzeo). Sledeci put dobija i majicu
Sredicemo nekako i za naljepnice.
Forever #1
Igor Savic - Gonza
|
|
| 06-09-2004 12:39 AM |
|
 |
IvanQ
Junior Member

Status:
|
OK.,., izmenio sam samo putanju.,.,., sada mozete da gledate slike do mile volje
Dalje.,., dechko ima josh slika.,., kola trke.,.,. aparat je vrhunski, Nikon D70.,.,., moguce je da ga ubedim da nam da pokoju sliku.,., ipak, nemamo para da platimo, a dechko se sigurno nece lomiti po stenama i gudurama za dz. 
slike su vrhunske.. opravdao je ocekivanja..
lm, ako ne mozes da drzis slike kod njega, salji ceo folder ( sa html-om ) meni pa cu ja da okacim, to je najmanji problem..
Nacin na koji su pokazivaci implementirani u C i C++ malo koga ostavlja ravnodusnim. Neke dovodi do ushicenja, a neke do ocajanja.
|
|
| 06-09-2004 07:22 PM |
|
 |
banne
Member

Status:
|
Marko imam ja kod sebe 10 komada pa mu mogu dati za Banja Luku.
Inace Katz sto ne rece da delisi i majce mogao sam ja obuci jednu.
BELGRADE BOYS
[img]http://www.delije-caffe.co.yu/phpBB/images/avatars/gallery/korisnici/cigan.gif[/img]
|
|
| 06-10-2004 07:20 AM |
|
 |
|
|