|
U-pomoc, boje?
|
| Author |
Message |
lucozade
Super Moderator

Group: Super Moderators
Status:
|
U-pomoc, boje?
Ovako, interesuje me bojenje tj lakiranje, kako da narucim boju koju hocu, znam kako se zove al nemam primjerak, danas sam razgovarao sa ljudima u maxmayeru i oni mogu da mi to naprave/zamjesaju samo ako imam primjer boje, ali posto sam boju vidio na novom autu 04'g kako da nadjem primjerak?? ili da mu otkinem blatobran nocas pa im to odnesem??
U pitanju je boja koju sam vidio na MG ZR prije par semica ovde u komsiluku, inace je MG stavlja na sve modele i ima par slika na ovom postu MG SV te iste boje, u pitanju je X-Power Grej. Jel ima iko ideju???
ova boja??

Isto tako, trazim satin-crnu, ali ista prica, treba mi primjerak
e nigdj ne mogu da nadjem sliju na netu zasatin crnu, ako neko ima neka stavi pljiz
Man maximum Machine minimum
|
|
| 11-09-2004 08:54 PM |
|
|
Sike
Posting Freak

Group: Registered
Status:
|
Skini mu poklopac od rezervara...
|
|
| 11-09-2004 08:56 PM |
|
 |
elvir
Posting Freak

Status:
Away
|
|
| 11-09-2004 08:59 PM |
|
 |
lucozade
Super Moderator

Status:
|
ili da mu pincetom sastruzem s vrata pa stavim u onu kesicu, obucem se ko detektiv i odnesem im da to malo ispitaju
|
|
| 11-09-2004 09:00 PM |
|
 |
lucozade
Super Moderator

Status:
|
potrazi na MG-ovim ili Roverovim stranicama..mozda naletis na sifru boje il nesto tome slicno...
sa MG-ia pastiram ove slike, ima naziv boje (x power grey) al nema nikakva sifra niti kod, u tome i jeste problem
|
|
| 11-09-2004 09:01 PM |
|
 |
elvir
Posting Freak

Status:
Away
|
|
| 11-09-2004 09:07 PM |
|
|
0-100 7,3 sec
Turbo whine is mighty fine

Status:
Away
|
potrazi na MG-ovim ili Roverovim stranicama..mozda naletis na sifru boje il nesto tome slicno...
sa MG-ia pastiram ove slike, ima naziv boje (x power grey) al nema nikakva sifra niti kod, u tome i jeste problem
Probaj stupiti u kontakt sa nekim za koga znas da vozi MG-a u toj boji neka ti ocita kod boje sa plocice na kojoj mu se nalazi VIN kod, podaci o tezinama i tako ti detalji (ona sto se obicno nalazi u prostoru za motor na jednom od unutrasnjih blatobrana...)
Obicno na takvoj plocici postoji i kod boje, naravno pod uvjetom da taj neko zna ocitati sta je kod boje na toj plocici...
Komplicirano jeste, ali what the hell....
http://www.bhrenaultclub.com/
11
|
|
| 11-10-2004 05:02 PM |
|
 |
lucozade
Super Moderator

Status:
|
Probaj stupiti u kontakt sa nekim za koga znas da vozi MG-a u toj boji neka ti ocita kod boje sa plocice na kojoj mu se nalazi VIN kod, podaci o tezinama i tako ti detalji (ona sto se obicno nalazi u prostoru za motor na jednom od unutrasnjih blatobrana...)
Obicno na takvoj plocici postoji i kod boje, naravno pod uvjetom da taj neko zna ocitati sta je kod boje na toj plocici...
Komplicirano jeste, ali what the hell....
Gud ajdija!!! e sad da mi je opet naci tog Zr-a kog sam vidio, samo sam ga jednom vidio i nikad vishe nigdje s tom bojom!!! e a sta mislis da li bi to mg-ovo predstavnistvo moglo da zna kod ako im kazem da trazim X power grey, imam predstavnistvo oko 10 km od mene??? ha? ili ako ga vec nadjem negdje na cesti, da li taj kod ima u log book-u tj saobracajnoj???
|
|
| 11-10-2004 05:10 PM |
|
 |
0-100 7,3 sec
Turbo whine is mighty fine

Status:
Away
|
Pa oni bi MORALI znati... samo je pitanje da li ti zele reci...
A za saobracajnu ne znam, kod nas to k'o bajagi ima, ali nikad to nije pouzdano... kod njih bi trebalo biti OK s te strane, ali kazem opet, stvarno ne znam....
http://www.bhrenaultclub.com/
11
|
|
| 11-10-2004 05:18 PM |
|
 |
lucozade
Super Moderator

Status:
|
Pa oni bi MORALI znati... samo je pitanje da li ti zele reci...
A za saobracajnu ne znam, kod nas to k'o bajagi ima, ali nikad to nije pouzdano... kod njih bi trebalo biti OK s te strane, ali kazem opet, stvarno ne znam....
juuppiiiiiiiiii, tec kul, gona ring em tomoro', dabogda imali , malo je teze naci ga na cesti opet
|
|
| 11-10-2004 05:31 PM |
|
 |
|
|