Post Reply  Post Thread 
Ubleha ili realna obećanja?
Author Message
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Group: Administrators
Status: Offline
Ubleha ili realna obećanja?

Sastanak koji se nedavno desio izmedju BIHAMK-ovih predstavnika i nekolicine vozaca ( po prva trojcia iz svake klase).

Cudno je da se sve desilo nakon sto je asocijacija, (ja bih ga radije nazvao Sindikat vozaca) bio pred osnivanjem. Ne znam, ali cini mi se da je BIHAMK preduhitrio osnivanej asocijacije i obecao sve ono sto su osnviaci asocijacije htjeli postici sa asocijacom.

Ali da li je tako?

1. Hoce li se ovo ispuniti? Dosta stvari je i ranije obecavano pa nista.
2. Kada ce se ispuniti sve i da hoce ispuniti obecanja- koliko sam shvatio to ce se desiti tek kada se nadje zajednicki jezik sa AMSRS i HAK BiH, a po tom pitanju bi citirao Elemedina B.: ''Savezi se ujedinjavaju od 1994. godine i jos se nije nista desilo''

Prije ovog sastanka ( a i pungas.com je o tome pisao) vrsene su razlicite vrste pritiska na pojedine ljude koji su ucestvovali u procesu osnivanja asocijacije. Nakon toga, saziva se sasstanak samo sa probranim vozacima i njima se prezentuju obecanja.

Meni je ovo sumnjivo, no vidjet cemo ..ima jos vremena

We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
12-22-2003 01:40 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
boris
Member

Group: Registered

Ne znam sta ce se dogoditi.U koordinacionom odboru moram priznati nista se ne desava,tj. nista ne radimo.Ja sam pokusao dobiti Sabeta nekoliko puta,ostavljao njegovoj sekretarici poruke da mi se javi nista.Kontaktirao sam sa Kadicem i Krainovicem,ali i od njih nista.Glupo mi je sad da ja nesto zavlacim raju,jer sam nemocan odavde iz Beograda da bilo sta uradim.Ispadam sam sebi magarac,stalno zovuci ostale a njih kako vidim to ne interesuje.Tako da ja dajem ostavku na mjesto u kordinacionom odboru.Prvo sam obavjestio vas,a klubove cu u naredna 2-3 dana.

12-22-2003 08:01 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Edis Jasarevic

mislim da ne bi trebao ti dati ostavku nego ovi sto ti se ne javljaju. Zaista su svi oni bili puni enztuzijazma ali kada treba pricati..

Prelako se predaju. BIHAMK mahne sa par obecanja i svi odustaju

We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
12-22-2003 08:05 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Edis Jasarevic

ako ti niej sta posalji mi brojeve telefona od ovih iz koordinacionog odbora na PP.. Volio bih ih pitati koju Evil or Very Mad

12-22-2003 08:07 PM
egzekutor
Junior Member
**

Group: Registered

Sve je ubleha. Govorio sam ja da su vozači ne povezani. Uvijek pobijedi sitni pojedinačni interes. Kada se sve detaljno pogleda mora se priznati da je ipak BIHAMK taj koji treba da vedri i oblači. Da su nedo Bog trkači uzeli organizaciju prvenstva na sebe siguran sam da ni jedna trka ne bi bila održana. Na žalost tako je. Eto u nazovi odboru jedino Boris ima iskrene namjere ali čovjek ništa ne može napraviti sam. Ostali neće ni da podignu telefonsku slušalicu a kada sve bude gotovo onda će ti lezihljebovići prvi davati prigovore.
PS.
Borise boli te briga ti si bar pokazao da ti ovi drugi nisu ni do koljena, kako u vozačkim tako i u ljudskim kvalitetetima

ISTINA JE BOLNA
12-23-2003 06:55 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply  Post Thread  DODAJ SLIKU

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Proglasiti ili neproglasiti? To je pitanje! joana 11 989 02-07-2008 05:40 PM
Last Post: fastmf
  Hota ili Josipovic??? Katz 20 1,570 09-07-2007 04:43 PM
Last Post: zlatan
  www.autosport.ba ili kako se vec zove Faruk 3 530 11-18-2004 11:49 AM
Last Post: Katz
  IZVJESTAJ SA TRKE ILI PREDSTAVLJANJE KLUBA josipovic 2 507 09-09-2004 05:46 AM
Last Post: Faruk
  NOVO PRVENSTVO ILI SAMPIONAT Procesor 1 423 07-29-2004 09:16 AM
Last Post: GAGA016

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites

Forum Jump: