Post Reply  Post Thread 
Pages (6): « First < Previous 1 2 [3] 4 5 6 Next > Last »
Ukleti Raikkonen
Author Message
Travnicki Nocni Setac
Junior Member
**

Group: Registered
Status: Offline
RE: Ukleti Raikkonen

adnan_17 Wrote:
eh ovako..prvo ne navijam za kimija..drugo..sto se mene tice kimi ima sve preuvjete za sampiona..i ovo ne govorim sto mi je drag..jer bih isto tako rekao za nekog kao sto je alonso..kad neko dobro vozi on dobro vozi..a sad da pređemo na uvrede..ja mozda imam 17 godina, ali cu za dvije tri godine vjerovatno biti deset puta pametniji od tebe..vjerovatno si ti neki intelektualac iz travnika(nek se stanovnici ovog grada ne uvrijede) koji je za svog zivota toliko pametnih stvari napravio da sad vozi golfa 2..jarane.. ti u tom svom zivotu nisi napravio nista i nemoj meni govorit da sam dijete..ta tvoja izjava je debilska i to stoji..kimi ce jednom biti sampion a to sto ti sa svog nekog filozofsko-pametnjakovickog aspekta govoris, to nema veze sa zivotom..a pa ti da si toliko pametan i da pratis formulu jedan vjerovatno bi bio angazovan u nekom njenom segmentu.a ne da pravis blogove(a i za to potrebna velika mudrost) i pametujes o formuli..za to postoje ljudi cije se misljenje uvazava..sve ostalo su subjektivne gluposti..

@adnan_17

BEZ UVREDA UBUDUCE!

- ADMINISTRACIJA.

...
Ja sam iz Travnika a ne iz travnika... Bez veze... Uopšte nisam pomislio da te vrijeđam a ti to stalno pokušavaš... time si sam sve rekao o sebi i čisto sumnjam da će te ostali poštovani članovi foruma ozbiljno shvatati... Za jedno dvije - tri godine kada budeš deset puta pametniji od mene to ćeš sam shvatiti...

Noć je doba u kojem i tri tačke imaju smisla...
06-23-2007 03:23 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Hybrid
Posting Freak

Sta reci za Kimija, peh je od covjeka...bilo mi je drago sto je dosao u ferrari ali, sad nesto neznam, ko fol se trzno u zadnjoj trci i poceo preticati...vidjet cemo hoce li se trgnuti iz sivila u narednim trkama....

A formulu pratim bas od malih nogu, tako da se sjecam one trke kad je poginuo slavni Sena, bilo ga je uzbudljivo gledati...

Snimam kucna videa besplatno, nosim alat sa sobom
06-23-2007 03:47 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Faya_M5
Posting Freak

Status: Away

Ma Kimi ove godine nema bas sansi da bude sampion jer su ljudi maloise odmakl od njega...jedino kad oni jedno 3-4 utrke ne bi ni poena dobili, a on bio prvi onda bi imo sansi...

The only Power is ///M POWER, all others are SUCKERS!!!
06-23-2007 07:59 PM
adnan_17
Member

ovo je preraslo u OT..ne zelim vise da komentarisem..ako sam koga uvrijedio zao mi je..ja sam rekao svoje misljenje, a sad nek ga neko ispravlja koliko hoce i argumentira..ja iznosim svoje misljenje, a doticni gospodin je prvi krenuo sa ovacijama, a ja sam mu u istom tonu odgovorio..pozz

06-24-2007 05:30 PM
adnan_17
Member

@faya...nisam rekao ove godine vec neke tamo nekad godine kada dođe bolje vrijeme za ferrari..ono sto ga sad izvlaci je sposobnost njegovih vozaca

06-24-2007 05:32 PM
Faya_M5
Posting Freak

ma dobro, ja se slazem za to...Raikkonen je odlican vozac, al ove sezone nista od njega...

The only Power is ///M POWER, all others are SUCKERS!!!
06-24-2007 08:45 PM
PITAROZDER
hamo mazzola

Group: Super Moderators

Faya_M5 Wrote:
ma dobro, ja se slazem za to...Raikkonen je odlican vozac, al ove sezone nista od njega...

vala totalno indolentan , nezainteresovan ... steta za ferari

manijak ne moze biti svak
06-24-2007 08:59 PM
fastmf
Hota Racing

PITAROZDER Wrote:

Faya_M5 Wrote:

vala totalno indolentan , nezainteresovan ... steta za ferari

klošar jeppo pleme vikinško šteta za njega majku mu egocentričnu ....... treba sve nogama u guzicu da se udara što je došao tu

fuj klošarčina

and the road becomes my bride.....
i"ve stripped of all but pride so in her i do confide....
and she keeps me satisfied........
06-25-2007 08:44 AM
Rainman
Clan AMK PUNGAS

Group: Administrators

NOva vijest mozda ste vec culi : M.Sumi se vraca u decembru za volan Ferrari F1 bolida , ali samo kako test vozac nazalosto a sto se tice Mase i Kimija ljudi iz Ferrarija su lijepo naglasili da njigovi vozaci imaju buducnost i da ne planiraju nista da mjenjaju , tako da od odlaska Kimija iz Ferrarija nema nista , a momak sa puno potencijala je sam priznao da mu treba vremena da se privikne i to su celnici prihvatili . A sama potvrda da se trgnuo jest i to sto Ferrari nije imao dobar aerodinamicki paket na ovim proslim utrkama jer McLaren bio brzi u prosjeku pola sekunde po krugu od njih , a Masa je imao ulogu prvog vozaca i tako ce i ostati zato sto ima manji zaostatat za Hamiltonom i Alonsom.
Ljudi moji ja mislim da Ferra ri jako dobro zna sta radi , oni nisu dzaba doveli Kimija budite sigurni nije da ga branim samo iznosim cinjenice , vjerujte da ce HLADNI MOMAK napraviti veliki kam beck i to mozda vec na VN Francuske

Alfa ce uvijek biti guja na cesti!!!
06-28-2007 11:54 AM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Lage- alijas240Z
Posting Freak

Nadam se da nece dalje od 4. mjesta

Mene su poslali iz staba... ja cu vas spasiti.
06-28-2007 11:56 AM
Pages (6): « First < Previous 1 2 [3] 4 5 6 Next > Last »
Post Reply  Post Thread 

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Raikkonen napao novinara (video) Edis Jasarevic 10 202 07-06-2008 07:15 PM
Last Post: abi 101
  F1: Raikkonen voli Ferrari Rainman 0 262 08-09-2007 08:46 PM
Last Post: Rainman
  K. Raikkonen - Nova kaciga Edis Jasarevic 9 556 01-17-2007 11:38 AM
Last Post: Rainman