|
UPOMOĆ!!!!!!!!!
|
| Author |
Message |
big xxxl
Junior Member

Group: Registered
Status:
|
UPOMOĆ!!!!!!!!!
hitno upomoć!!!!kupio sam subwufer i kada sam ga spojio jako krči,ovi dečki su mi rekli da je propuhano....JEL IMA TU KAKVE POMOČI????????
|
|
| 11-22-2005 04:09 PM |
|
|
Morpheus
Posting Freak

Status:
|
Ima lati se sintelana i udri Mile. Ali bolje je da se uhvatis sjekire i da strefis onog ko ti je to prodao.
|
|
| 11-22-2005 04:16 PM |
|
 |
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Group: Administrators
Status:
|
We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
|
|
| 11-22-2005 04:44 PM |
|
 |
chimera
Posting Freak

Status:
|
Ima lati se sintelana i udri Mile. Ali bolje je da se uhvatis sjekire i da strefis onog ko ti je to prodao.
Ti nisi normalan...
Everybody is going to the party
Have a real good time
Dancing in the desert
Blowing up the sunshine
|
|
| 11-22-2005 05:27 PM |
|
 |
esso_sa
Posting Freak

Status:
Away
|
Ne mora odmah znaciti da je propuhao woofer ! Ima li ikakvih vidljivih ostecenja na njemu ??? Kakva je membrana-rubovi, kako izgleda svitak na magnetu, jel smrdi na paljevinu i sl ? Izmjeri mu otpor ohm metrom i vidi jel dobar. Kakvo ti je pojacalo ? Da nije mozda ono crklo ? Probaj skopcati na drugo pojacalo ako imas mogucnost
|
|
| 11-22-2005 09:23 PM |
|
 |
Guest
Unregistered
|
Upravu je esso, provjeri sub kod nekog drugog u autu vidi gasi li se, meni se ista stvar desila, gasio mi se sub i ja kontao crkao cak narucio bio novi i probam kod druga u autu radi ko nov, cak su mi strucnjaci u kenwoodu rekli da je crkao, a ustvari se nesto odlemilo na izlazima iz pojacala...
|
|
| 11-22-2005 10:38 PM |
|
|
big xxxl
Junior Member

Status:
|
ma rubovi i membarana su ko novi nigdje nikakvo oštečenje...probao sam i na drugo pojačalo i dalje krči nije da se ono gasi nego baš krči!!!
|
|
| 11-23-2005 03:24 PM |
|
 |
esso_sa
Posting Freak

Status:
Away
|
Pogledaj sve zicice kakve su ! Posebno zice koje idu sa konektora i odlaze u magnet ! 2 malo deblje ! Vidi da nisu napukle, one znaju cesto puci ako je woofer nekada guran sa previse snage
|
|
| 11-23-2005 06:05 PM |
|
 |
-dene-
Member

Status:
|
Pogledaj sve zicice kakve su ! Posebno zice koje idu sa konektora i odlaze u magnet ! 2 malo deblje ! Vidi da nisu napukle, one znaju cesto puci ako je woofer nekada guran sa previse snage
Esso ti je dobro rekao pregledaj sve sto zamislis prije nego odes i kupis novi woofer.Pocni od cinceva pa na dalje.
|
|
| 11-23-2005 08:32 PM |
|
 |
muh@
Junior Member

Status:
|
a da nije slucajno mozda se kojim slucajem zavojnica odvojila od kalote ili se spider odlijepio ?
ako se cuje pucanju u driveru kad ga pojacas vrlo vjerovatno skoro sigurno je da se odvojila zavojnica od kalote .
http://www.caraudio.ba
Car Sound & Video
http://www.xenon.ba
Xenon kitovi za sva vozila sa ugradnjom.
FK Automotive - Tuning & Styling oprema
http://www.bmw-club.ba
Ultimate Driving Machine Club
|
|
| 12-03-2005 06:45 PM |
|
 |