Ma meni smeta sto su napravili poplavu parola da placamo TV pretplatu.Prvo te primoraju da placas preko struje, a sad bi i preko racuna za telefon. A program ocajan, izuzev onih par BBC emisija o zivotinjama i prirodi. Pa pogledaj im samo sportskog programa. Kaze nemaju para za sportske dogadjaje, a kad vidim silne fudbalske utakmice recimo Skotske lige i sl., a nema niti jednog priloga o auto - moto sportu ni na domacem ni na medjunarodnom nivou. Pa masa ljudi nezna da uopste postoji prvenstvo kod nas. Da negovorim o zabavnim emisijama ili emisijama iz kulture. A imbecilni kviz i ona tuga od domace "humoristicke" serije govori o karakteru TV kuce. Iz privatnih izvora znam kako je jedna malada voditeljica popi...la prije vodjenja svoje muzicke emisije, kad su joj napravili trajnu frizuru iz kraja 70-tih i ta zena (koja je bila zrela za penziju) je ubjedjivala kako je to uvijek moderno. Znam da je dovela ovu jadnu curu do suza. Toliko su se navili za placanje pretplate, kao da nam je to jedini cilj u zivotu.