Post Reply  Post Thread 
Pages (4): « First < Previous 1 2 3 [4] Last »
Upozerenje KenanE
Author Message
chimera
Posting Freak

Group: Registered
Status: Offline

Ma nije, toliko. Samo sto je FTV za koju traze pare dosad uzela bruku a program je trecerazredni...ovo kako je kablovska pa gledam HRT jebi ga ima se i sta vidjet...ono TVCG i RTS je uzas...jos nisam pogledao nista...PINK ko PINK...BK TV bar pusti one nase stare filmove...OBN da nije imao talente krepo bi...NTV 99....interviju dana i nadobudni Adil...ma maskota definitivno...Hayat se trudi ali fali love...Nova Tv ubi sa filmovima ali toliko reklama sam jos samo na na MTV-u vidio...sve u svemu da nema videoteke...izbacio bi TV iz sobe...

Everybody is going to the party
Have a real good time
Dancing in the desert
Blowing up the sunshine
01-14-2004 10:24 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Lage- alijas240Z
Posting Freak

Group: Registered
Status: Offline

Ma meni smeta sto su napravili poplavu parola da placamo TV pretplatu.Prvo te primoraju da placas preko struje, a sad bi i preko racuna za telefon. A program ocajan, izuzev onih par BBC emisija o zivotinjama i prirodi. Pa pogledaj im samo sportskog programa. Kaze nemaju para za sportske dogadjaje, a kad vidim silne fudbalske utakmice recimo Skotske lige i sl., a nema niti jednog priloga o auto - moto sportu ni na domacem ni na medjunarodnom nivou. Pa masa ljudi nezna da uopste postoji prvenstvo kod nas. Da negovorim o zabavnim emisijama ili emisijama iz kulture. A imbecilni kviz i ona tuga od domace "humoristicke" serije govori o karakteru TV kuce. Iz privatnih izvora znam kako je jedna malada voditeljica popi...la prije vodjenja svoje muzicke emisije, kad su joj napravili trajnu frizuru iz kraja 70-tih i ta zena (koja je bila zrela za penziju) je ubjedjivala kako je to uvijek moderno. Znam da je dovela ovu jadnu curu do suza. Toliko su se navili za placanje pretplate, kao da nam je to jedini cilj u zivotu. Evil or Very Mad

Mene su poslali iz staba... ja cu vas spasiti.
01-15-2004 06:30 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Pages (4): « First < Previous 1 2 3 [4] Last »
Post Reply  Post Thread  DODAJ SLIKU

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites

Forum Jump: