|
Urbančič & Yugo
|
| Author |
Message |
SHAKY
Posting Freak

Group: Registered
Status:
|
Nisam upoznat ko najbolje pravi Hibrid u Makedoniji , pa me zanima ko je po tebi sada "doktor" da spremi Hibrid . Mislim sirom Balkana.
Najbolji hibridi se rade u Srbiji, mada su ovi nasi malo brzi cini mi se. To je tako jer se delovi proizvode tamo a i veci broj tjunera hibrida je u Srbiji. Ima par jugica koji se voze ovde kod nas sa hjihovim delovima koji idu kao munja. Znaci ima kod nas par momaka koji to sklope i funkcionise kao sat. Ali ipak Srbija je kolevka ovih auta. Kad bi tamo narucivao auto, budi oprezan, jer prva stvar koja im padne na pamet je da te zajebu kolko mogu pa da onda kao dorade motor (za extra cash) kako bi auto bio u dobrom stanju. Srpska posla.
My life is on tarmac, I live with the smell of petrol and burned rubber...
|
|
| 02-01-2005 07:23 AM |
|
|
Jode
Member

Status:
|
Pa najbolje hibride sad u Srbiji prave MilosKG,Mekis, Zivan a od njih je najeftiniji je MilosKG koji pravi vrhunske jugice inace je ucenik Zivana
|
|
| 02-03-2005 06:16 PM |
|
 |
Bojan
Junior Member

Status:
|
Pa najbolje hibride sad u Srbiji prave MilosKG,Mekis, Zivan a od njih je najeftiniji je MilosKG koji pravi vrhunske jugice inace je ucenik Zivana
Jode,dobro si informisan,s obzirom da si iz Banja Luke.Tacno je da su ova trojica majstora trenutno najbolji u SCG,sto se tice motora za hibrid.
Inace,sto se tice lezanja,hibrid je mnogo napredovao u zadnjih 4-5 godina.
Ask SPORTSPEED
|
|
| 02-04-2005 10:53 PM |
|
 |
Kengur
Junior Member

Status:
|
Tjuneri u Srbiji su stvarno doveli pripremu Yuga Hibrid do savrsenstva.
Hibrid sada vozi neverovatnih 1.11min po krugu na Uscu , sto je stvarno brzo . Verovatno ce to pasti ove godine na 1.10min.
Imam veliki respekt za Urbancica , ali kad je u pitanju Hibrid majstori u Srbiji su bez premca .
Interesantno je da je nekad davno Suster drzao rekord na Uscu za klasu 1300 gr.A sa nekih 1.125min. Znaci vozio je Yugo 1300 sa dva dvogrla Webera i nekih 130 konja.
A sada Hibrid sa 85ks ide brzhe .
|
|
| 02-04-2005 11:55 PM |
|
 |
Jode
Member

Status:
|
Pa na primer u Banja Luci hybridi idu 1.31-1.32 a Soljic sa svojim jugom 1150 hoby od nekih 120 konja ide isto tako.Tu se vidi koliko su trapovi znacajni a naravno i ko ima mu*a da stisne auto.
|
|
| 02-05-2005 10:56 AM |
|
 |
Bojan
Junior Member

Status:
|
Pa na primer u Banja Luci hybridi idu 1.31-1.32 a Soljic sa svojim jugom 1150 hoby od nekih 120 konja ide isto tako.Tu se vidi koliko su trapovi znacajni a naravno i ko ima mu*a da stisne auto.
Yugo 1150 hoby,ima i sper,balans stanglu na zadnjem trapu,unibole(ima i nas,ali samo na ramenima),napakovan prenos u menjacu,...,a o motoru si vec dovoljno rekao.Sve ove stvari bi morale da omoguce autu i vozacu,da pravi mnogo bolja vremena u odnosu na hibrida,koji se vozi u SCG.
Ask SPORTSPEED
|
|
| 02-06-2005 12:05 PM |
|
|
Jode
Member

Status:
|
Ma imaju oni sve osim dobrog trapa (odnosno dobro nastelanog)i mu*a.Pa samo tolika razlika u konjima 85 na prema 120 neki imaju i vise.i onda prica skup hoby jugo jeste oni urade motor i mjenjac a za trapove nedaju nista para koji izadju isto para kao i motor pa cak i vise.al dobro u BiH nije konkurencija kao kod vas i ti jugici su svi pravljeni za brdo.
Nadam se da ce ove godine biti i mali N u BL i nadam se da ce doci vise takmicara iz hybrida tek ce onda publika da vidi sta je ludnica i kako se vozi a ne ja imam para najjaci kupim auto i ja kao prvak toga ima i kod vas u hoby.
Mislim da ce ove godine biti gadna konkurencija u SP ali konacno Djuriceva alfa ide odnosno motor novi sto je pokazao na poslednjoj trci u Beranovcu iako je bila kisa ali i Banicevic tesko priznaje poraz.Ove godine ce konacno morati nesto da ulozi u hondu ako misli da ide ka tituli.
|
|
| 02-06-2005 10:23 PM |
|
 |
cybernck
Super Moderator

Group: Super Moderators
Status:
|
Ma imaju oni sve osim dobrog trapa (odnosno dobro nastelanog)
nemojmo zaboraviti da, kao sto si i sam rekao, bih jugici su radjeni za brdo,
a tu ipak ima razlike u odnosu na pripremu cisto za krug.
u svakom slucaju, i jedni i drugi leze abnormalno dobro... i naravno, na krugu
su jugici najzanimljivija klasa - bili i ostali .
[205]
|
|
| 02-06-2005 11:27 PM |
|
 |
SHAKY
Posting Freak

Status:
|
Mogu reci da su hibridi otisli i te kako napred. Podatci koji iznosite to govore. Kod nas u MKD, hibridi se voze sa DOT gumama (Bridgestone POTENZA 175/50/13) i mogu vam reci da leze izuzetno dobro, sto bi znacilo da je puno vremena posveceno vesanju. Toske je sa svojim hibridom muku mucio na skopskom krugu sa nasim vozacima imajuci u obzir da on vozi "slick" a nasi vozaci DOT. Mislim da su ga deklasirali sto se tice voznje. Trudio se puno da ih prodje ali je nazalost zavrsio pored staze vidno uzbudjen da je proslo vreme kad se on samo vozio kod nas. Momci su uradili svoj posao fantasticno i konacno pokazali m*da sto se tice voznje.
My life is on tarmac, I live with the smell of petrol and burned rubber...
|
|
| 02-07-2005 07:00 AM |
|
 |
Engin
Posting Freak

Status:
|
Pa ne bih se bas slozio s tobom da Niho i Soljic nemaju muda,s obzirom
na ono sto gledam svake sezone.A sto se tice tehnicke nadmocnosti tjunera u SCG u pravu si potpuno.Tradicija je preduga da bi to neko sada
nadmasio.I ova vremena s Usca su me iznenadila,nisam znao da je taj hibrid toliko brz,s obzirom na zvijeri grupe A iz vremena prvenstva bivse YU.
|
|
| 02-07-2005 08:35 AM |
|
 |
|
|