Post Reply  Post Thread 
Pages (5): « First < Previous 1 2 [3] 4 5 Next > Last »
Urbančič & Yugo
Author Message
Jode
Member

Group: Registered
Status: Offline

Pa cjene trapa za juga nisu tako male sto moze i Bojan D. potvrditi jer on ima jedan odlican hybrid kojeg bas tera ali nesto nije imao srece ali nadam se ove godine da ce imati puno vise srece i jos boljpripremljen auto.A evo nekih cena koliko otprilike izadje trap za juga hybrid ako nisam nesto nabrojao ili cena nije u redu Bojane ispravi me:

jedan (bilstein)koji kosta 360 eura
pa idu dvije(moze i vise pa cak i 5) opruge po amortizeru jedna je 65 eura druga 90 eura
pa gibanj oko 60 eura
pa nogice,i unibolovi oko 250 eura.

To izadje velika cena.vise od motora(1500 eura) i mjenaca(400 eura).

02-07-2005 09:29 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Bojan
Junior Member
**

Jode Wrote:
Pa cjene trapa za juga nisu tako male sto moze i Bojan D. potvrditi jer on ima jedan odlican hybrid kojeg bas tera ali nesto nije imao srece ali nadam se ove godine da ce imati puno vise srece i jos bolje pripremljen auto.A evo nekih cena koliko otprilike izadje trap za juga hybrid ako nisam nesto nabrojao ili cena nije u redu Bojane ispravi me:
jedan (bilstein)koji kosta 360 eura
pa idu dvije(moze i vise pa cak i 5) opruge po amortizeru jedna je 65 eura druga 90 eura
pa gibanj oko 60 eura
pa nogice,i unibolovi oko 250 eura.
To izadje velika cena.vise od motora(1500 eura) i mjenaca(400 eura).

Pre svega,hvala na komplimentima Very Happy .Sto se tice prednjih amortizera(Bilstein),oko 360 eura kostaju oba,a ne jedan.Nisi napisao za zadnje amortizere A2,koji kostaju oko 200 eura,po komadu.Ove ostale cene su ti otprilike tacne.Postoje i neke alternativne varijante,koje ne zaostaju mnogo za ovim originalnim amortizerima.
Eh,kad bi hibrid imao motor i menjac od yuga hoby 1150,uz dobru voznju,mislim da bi u svakom pogledu bio izuzetno brz.U hibridu se vec duze vreme ne menja homologacija,tako da su prvih 10-15 auta,veoma slicni,tako da uvek ima "borbe",na stazi

Ask SPORTSPEED
02-07-2005 04:55 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Katz
Administrator

Group: Administrators

Jode Wrote:
Pa cjene trapa za juga nisu tako male sto moze i Bojan D. potvrditi jer on ima jedan odlican hybrid kojeg bas tera ali nesto nije imao srece ali nadam se ove godine da ce imati puno vise srece i jos boljpripremljen auto.

Evo i dokaza Very Happy

Forever #1

Igor Savic - Gonza
02-07-2005 06:16 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Jode
Member

Tad je i oborio rekord na treningu ali je cini mi se bio izguran pred kraj trke sod strane Zirojevica ako gresim neka Bojan napise.

02-07-2005 06:33 PM
Kengur
Junior Member
**

Znaci Milos KG prvi , Mekis drugi , Zivan treci .

Katz , ova slika ti je super .
Ako imas jos neku iz klase Hibrid postavi , please.

BOKO , svaka cast na prvo startno vreme . Koje si vreme vozio da bi ostvario pole position ?
Jel to bila nova skoljka za 2004 .

02-08-2005 04:28 AM
Bojan
Junior Member
**

Katz,hvala na ovoj slici Very Happy Wink .
Jode,tacno,na treningu za tu trku sam napravio 1. vreme,sto je ujedno bio i rekord staze,u vremenu 1:11.637,inace novi rekord staze je sutra na trci postavio Zirojevic,koji je moje vreme spustio za oko pola desetinke.Ova trka je za mene bila veoma poucna,startovao sam prvi,poveo trku,”odlepio” se od ostalih preko 30 m.,a onda Lucic pocinje da me stize,a za vreme podignute bele zastavice (ambulantno vozilo na stazi),i prestize.Na samom kraju trke,bukvalno u zadnjoj krivini,Zirojevic maltene bez kocenja udara u zadnji levi kraj mog auta,i obojica na kratko izlecemo sa staze,on zavrsava 7.,a ja 5.
Kengure,hvala na cestitci za prvo vreme Very Happy Wink .Skoljka jeste bila nova,tu skoljku cu voziti i ove sezone,inace izuzetno je olaksana,tako da ceo auto ima oko 705 kg.

Ask SPORTSPEED
02-08-2005 05:38 PM
Kenan
Senior Member

Cinjenica je da su posljednjih godina najbrze Yuge dolazile iz SCG.
I oni spremljeni u BiH i MAK su zapravo uradjeni po savjetima i pomocu dijelova od Zivana&Co

Ono sto ja jedva cekam je pocetak sezone da vidimo na djelu Yuge u klasi H1400 (ili F1400, kako ce se vjerovatno zvati), jer cemo kako sada stvari stoje imati priliku gledati Yuge kakve nismo vidjeli nikada prije! U najavi su najmanje cetiri primjerka do krajnjih granica spremljeni, barem sto se motora tice, od cega jedan (Nihin) sa elektronskim ubrizgavanjem goriva, a dva sa KoggellFischerom?! Uz to, vidjet cemo ih na 14" tockovima, neki ce imati cak i mogucnost odredjivanja distribucije kocne sile naprijed:nazad iz kabine, naravno diskovi na sva 4 tocka. Josipoviceva skoljka je fabricka sa roll-barom, itd.. Ako jos i trapovi budu pazljivo slozeni, mislim da cemo ove ili slijedece godine vidjeti maksimum koji ovaj auto moze pruziti.
Naravno, ne treba zaboraviti da smo i dosada vidjeli neke veoma brze primjerke, prije svega ex-Hotin sa motorom 1,6 16v, ili isto tako zutog makedonskog 1,6 8v (@Katz, nisam siguran ko ga je vozio? Da ne pogadjam).

02-09-2005 09:51 AM
Engin
Posting Freak

Ja sam nedavno nesto malo pricao s Nihom,on kaze da ce auto imati
oko 160 -170 KS Shocked ,sto je stvarno puno,a kaze da vec 2-3 mjeseca pokusavaju da rijese kocnice.Mislim da ce s obzirom na njegovu voznju
biti redovno na podijumu za gen.plasman,ako ne i prvi.Kako god bilo,
jedva cekam da pocne prvenstvo Very Happy

02-09-2005 10:26 AM
cybernck
Super Moderator

Group: Super Moderators

Quote:
neki ce imati cak i mogucnost odredjivanja distribucije kocne sile naprijed:nazad iz kabine

nekako mi se ovo ne uklapa u ostatak recenice...

cak za samo 150 km to moze imati svaki auto Smile.

[205]
02-09-2005 10:18 PM
Kenan
Senior Member

cybernck Wrote:
cak za samo 150 km to moze imati svaki auto Smile.

A zasto nema?

02-10-2005 07:32 AM
Post Reply  Post Thread  DODAJ SLIKU

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  POGLEDAJTE  Yugo 1.6 by Ticmotorsport_Rijeka_Croatia ikayke 92 10,687 06-12-2007 11:08 AM
Last Post: Sini
  Yugo 55 - Hibrid na prodaju banne 2 963 09-01-2004 03:10 PM
Last Post: banne

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites

Forum Jump: