|
Urbančič & Yugo
|
| Author |
Message |
SHAKY
Posting Freak

Group: Registered
Status:
|
Naravno, ne treba zaboraviti da smo i dosada vidjeli neke veoma brze primjerke, prije svega ex-Hotin sa motorom 1,6 16v, ili isto tako zutog makedonskog 1,6 8v (@Katz, nisam siguran ko ga je vozio? Da ne pogadjam).
Krste Trajkovski ga je vozio sezone 2003. Prosle sezone ga je vozio njegov brat Slobodan Trajkovski sa kojim je bio sampion na brdu.
My life is on tarmac, I live with the smell of petrol and burned rubber...
|
|
| 02-10-2005 11:01 AM |
|
|
S4
Junior Member

Status:
|
Na posljednoj trci Bih prvenstva gledao sam Nihu i Soljica i ostao sam vrlo iznenadjen.Motor 1.1 da onako dobro ide stvarno strasno.Siguran sam da hibrid nema nikakve sanse na brdu protiv ova dva juga.Gledao sam i Hotu u Buzetu 2002 godine i cini mi se da je motor prejak i da snagu ne moze prenjet na cestu.
|
|
| 02-22-2005 09:50 PM |
|
 |
Katz
Administrator

Group: Administrators
Status:
|
Naravno, ne treba zaboraviti da smo i dosada vidjeli neke veoma brze primjerke, prije svega ex-Hotin sa motorom 1,6 16v, ili isto tako zutog makedonskog 1,6 8v (@Katz, nisam siguran ko ga je vozio? Da ne pogadjam).
Krste Trajkovski ga je vozio sezone 2003. Prosle sezone ga je vozio njegov brat Slobodan Trajkovski sa kojim je bio sampion na brdu.
Krle je uzeo Yugo '97 iz Crne Gore, tacnije od Radeta Djurovica. S tim autom osvojio je zlatnu kacigu na krug 1999 i brdo 2003 ili ukupno 7 titula za 7 sezona (bio sampion jos na brdo i 1997, vicesampion '98, treci '98 i '00).
Jos ako tome dodamo titule u generalnom plasmanu i tri titule njegovog kluba AMD Prilepec (na brdo) i da Krste drzi makedonske rekorde na sve tri staze koje se voze za MK sampionat (Vodno, Ponikva, Krusevo) onda se vidi da je uzimanje tog auta bila odlicna odluka.
Krste Trajkovski Vodno 2, 2003

Njegov brat je preuzeo auto 2004 i postao sampion na brdo i vicesampion na krug.
Slobodan Trajkovski Krusevo, 2004

A evo i da cujete kako zvuci motor -
Krusevo 2004
Forever #1
Igor Savic - Gonza
|
|
| 02-23-2005 01:04 PM |
|
 |
S4
Junior Member

Status:
|
Zna li netko tehnicke podatke od ovog juga?
|
|
| 02-23-2005 08:06 PM |
|
 |
Jode
Member

Status:
|
Na posljednoj trci Bih prvenstva gledao sam Nihu i Soljica i ostao sam vrlo iznenadjen.Motor 1.1 da onako dobro ide stvarno strasno.Siguran sam da hibrid nema nikakve sanse na brdu protiv ova dva juga.Gledao sam i Hotu u Buzetu 2002 godine i cini mi se da je motor prejak i da snagu ne moze prenjet na cestu.
Pa hybrid mozda ne moze na brdu ali na krugu moze sa Soljicevim sa Nihinim ne znam posto nikako nije dolazio u Banja Luku sa njim ali ove godine ce da budu jaci odnosno motor 1.4 tako da hzbrid sad nema nikakve sanse.
|
|
| 03-02-2005 07:10 PM |
|
 |
Bojan
Junior Member

Status:
|
Pa hybrid mozda ne moze na brdu ali na krugu moze sa Soljicevim sa Nihinim ne znam posto nikako nije dolazio u Banja Luku sa njim ali ove godine ce da budu jaci odnosno motor 1.4 tako da hzbrid sad nema nikakve sanse.
Pa sto se tice snage motora i uopste ubrzanja na pravcu,normalno je da hibrid nije mogao da pridje hobiju 1.1,a o hobiu 1.4,da i ne govorimo.Ali,ipak su vremena u Banja Luci slicna,za ova dva auta.
Ask SPORTSPEED
|
|
| 03-05-2005 04:01 PM |
|
|
Jode
Member

Status:
|
Nije slicna nego hybrid je imao bolje vrijeme Vidaric je i ove godine imao 1.32.998(Mozda je neko prosle imao bolje ali nisam pratio) a Soljic 1.33 i jos koju stotinku.
Nego pocetak sezone se blizi jesi spremio auto i ove godine bi moglo biti gadne konkurencije(nema Tosketa i Borkovica)sto onda ostaje borba izmedju tebe,Lucica,Zirojevica i mozda Kize i naravno tu je Vidaric koji mislim kad ima cudo u onom jugi(sto bi ove godine trebalo provjeriti mislim na otvaranju,ali ko zna cuo sam da radi novi auto ispocetka )coveg jamislim nevozi sa punim gasom nego kad spadne ispod 4 mjesta onda doda gas a mozda je i do mjenjaca ili lezanja sto se moglo viditi na poslednjem Beranovcu,pa na Miseluku.
Ajde puno srece u ovoj sezoni da te ne prate pehovi ko ove a onda ce rezultat doci sam po sebi.
|
|
| 03-05-2005 04:54 PM |
|
 |
Bojan
Junior Member

Status:
|
Sto se tice auta,radi se jos uvek,Milos kao i vecina majstora "voli" da kasni ,ali nadam se da ce do pocetka sezone sve biti u redu.Odakle ti informacija da Borkovic nece voziti,cuo sam i ja nesto,ali niko ne zna sta ce voziti.Ovo sto kazes za Vidarica,sve je tacno.
Ask SPORTSPEED
|
|
| 03-06-2005 01:31 PM |
|
 |
Jode
Member

Status:
|
Ma i ja sam nacuo za Borkovica ali mozda bude vozio dvije klase i juga i ... nemem pojma mozda SP,ali sigurno da ce prva trka biti zanimljiva jel to 14/15 maj na Beranovcu.
|
|
| 03-06-2005 02:04 PM |
|
 |
Bojan
Junior Member

Status:
|
|
| 03-06-2005 07:40 PM |