|
URquattro!
|
| Author |
Message |
shone190
Junior Member

Group: Registered
Status:
|
URquattro!
Evo da predstavim ukratko svoj novi "stari" auto.
Audi URquattro S1, 1985g, 2.3l Turbo, 20V, ~280KS
Koza, klima, ABS, siber, tempomat, grejaci sedista, el.retrovizori, el.podizaci, digitalna tabla, sperovanje prednjeg i zadnjeg diferencijala, 215/45/R17 "ATS", prednji kocioni diskovi sa Audija A6, zadnji samoventilirajuci sa Audija A8...
Boja je prelepa, samo sto aparat ne moze da docara ni pola "ugodjaja" uzivo, a evo i malo slicica od malopre:

|
|
| 06-11-2007 10:38 AM |
|
|
S-H-E-F
Senior Member

Status:
|
RE: URquattro!
dobar,dobar,samo sto ja mislim "guta" jedno 20l!pozdrav!
|
|
| 06-11-2007 12:45 PM |
|
 |
shone190
Junior Member

Status:
|
Lose mislis Potrosnja je oko 12l cisto gradske voznje, ali da napomenem bez gazenja, znaci najnormalnija voznja (k`o penzioner )
|
|
| 06-11-2007 12:55 PM |
|
 |
fastmf
Hota Racing

Status:
|
Lose mislis  Potrosnja je oko 12l cisto gradske voznje, ali da napomenem bez gazenja, znaci najnormalnija voznja (k`o penzioner  )
a kad ga to ti vozis ko penzioner i ja sam cesto imao obicaj da se varam sa tih 12l a onda sam se pomirio sa sudbinom moje teske desne noge i vrele glave pa sam prestao da rasplinjavam sa 12 l i stekao obicaj da kazem da trosi kolko stisnem inace auto ti je za 10
and the road becomes my bride.....
i"ve stripped of all but pride so in her i do confide....
and she keeps me satisfied........
|
|
| 06-11-2007 01:00 PM |
|
 |
pajero1987
Posting Freak

Status:
|
Drug, auto ti je extra...Sta si ti sve ugradio u njega??? Samo jedno nije istina 285KS i trosi 12 gradske...povecaj potrosnju, pobit cu djecu...malo je brate malo...
Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
|
|
| 06-11-2007 01:02 PM |
|
 |
shone190
Junior Member

Status:
|
Prethodni UR koji sam imao (230KS) je trosio 13,44l cisto gradske voznje, zimi sa non-stop ukljucenim grejanjem i farovima , izmereno proverenom metodom "sipanja do cepa". Leti sam primetio da je potrosnja nesto niza, sto je i normalno, a ovaj crveni trosi nesto malo manje od tog UR-a pa izracunajte koliko je to otprilike.
Uostalom kad skupim pare da ovaj napunim do cepa (93l) izmericu koliko tacno trosi pa cu vam javiti.
Pozdrav!
|
|
| 06-11-2007 01:20 PM |
|
|
pajero1987
Posting Freak

Status:
|
E majke ti nam javi...ali nemoj i sebe varati...
Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
|
|
| 06-11-2007 01:23 PM |
|
 |
fastmf
Hota Racing

Status:
|
Prethodni UR koji sam imao (230KS) je trosio 13,44l cisto gradske voznje, zimi sa non-stop ukljucenim grejanjem i farovima , izmereno proverenom metodom "sipanja do cepa". Leti sam primetio da je potrosnja nesto niza, sto je i normalno, a ovaj crveni trosi nesto malo manje od tog UR-a pa izracunajte koliko je to otprilike.
Uostalom kad skupim pare  da ovaj napunim do cepa (93l) izmericu koliko tacno trosi pa cu vam javiti.
Pozdrav!
ej ne sekiraj se kolko god mu naspes potrosice bez problema
and the road becomes my bride.....
i"ve stripped of all but pride so in her i do confide....
and she keeps me satisfied........
|
|
| 06-11-2007 01:29 PM |
|
 |
Skyline
Super Moderator

Group: Super Moderators
Status:
|
e, ja imam jedno trik pitanje
kako ja da nadjem jednog?
Understeer is a crime - Colin McCrae
|
|
| 06-11-2007 01:43 PM |
|
 |
Faya_M5
Posting Freak

Status:
Away
|
E prijatelju auto je za 10, ugo na ovom forumu nisam vidio bolje (nek se ne ljute ostali clanovi) staro auto...boja extra, samo mi se nako felge ne svidjaju, bolje bi bile neke sa starijim dizajnom...
The only Power is ///M POWER, all others are SUCKERS!!!
|
|
| 06-11-2007 01:43 PM |
|
 |
|
|