Vremena zvaničnog treninga su:
1.Josipović 2.41.331
2.Šunkić 2.47.279
3.Hota 2.47.713
4.Biloš 2.55.389
5.Šoljić 2.56.483
6.Domazet 2.56.806
7.Ilić V. 2.57.961
8.Bakir 3.00.166
ITD
Od trke nisam vidio vremena jer je bilo ispravki.
Ovo je copy-paste sa SRCBL foruma...moj post naravno
Sto se tice treninga, samo par ljudi zna definiciju istoga...
Prvu trku sam gledao sa sudijskog mjesta br.5...
Ranko se jos nije navikao na Clio, nemoze naci pedalu kocnice, znaci ajd zdrao, Smjesko - brz i tacan, Turbe - za nevjerovati ...dalje Tesa je isao ultra bucno i skripavo, a samim tim je izgubio oko 3-4 sekunde u 3 krivine, Soljic se parkirao zamalo u 3 laktu, Dejo imao super putanje, ali nije navikao drzati auto u visokim obrtajima, Lemi je isao odlicno, kao i Daco, ali su imali po 3-4 motanja volana u desnoj krivini (br.5)...ne znam sto, imali su mjesta za izlaz...Hrvoje je prosao poprijeko sve od krivine 3 do 5 ...itd. Sve u svemu cestitke svim banjalucanima na plasmanima, te svim vozacima BiH sampionata na rezultatu.
Slike sa trke mozete dobiti na CD-u, posaljite mi email na: alfa_romeo_team@yahoo.com ili zovite na broj 065/768-841, pa da vidim sa koliko slika raspolazem...a rezanje moze potrajati par dana posto mi treba vremena da ih obradim.
Sto se tice mjerenja vremena i ostalih Bihamk shitova vise ce napisati oldman, da ja se sad ne pravim pametan...inace i ja sam bio drugi u klasi, a nisam ni vozio trku...
Mjerna sluzba buducnosti
Evo vam link onboard video-a iz Smjeskovog auta, sa druge voznje u nedelju.
Vrijeme: 3:19:nesto???!?!!!??!!
...ja bih cestitao sam sebi na osvojenom prvom mjestu u AAVK u kategoriji II (u konkurenciji 5 takmicara )...
1. Nije, posto sam ja palio kameru, stajao je na propisanoj liniji starta.
2. Nisam, nemam vremena za to, a inace mogu, nije problem.
3. Mjerna sluzba nam je za mjerenje mog...
...ja bih cestitao sam sebi na osvojenom prvom mjestu u AAVK u kategoriji II (u konkurenciji 5 takmicara )...
Koliko vidim Smjesko je na treningu imao 2:55, prva trka 2:52 (prvi u klasi, treci u generali) i onda 3:19?!??!?!
1. Da nije presjekao celiju na startu i tako stajao 20+ sekundi?
2. Da niste ubrzali snimak?
3. Mjerna sluzba vam je za u EU
E moj Katz,
smjesko je u drugoj voznji vozio oko 2:58 kao što se vidi na snimku (bilo bi i bolje da motor nije trokirao zadnjih 200 m), a tzv. mjerna ekipa je napisala 3:19. Ukradoše čovjeku 20 i kusur sekundi a time i 4. mjesti u generali. Zalbu kluba odbise, zakitise se sa 50 maraka i odose.
Posljedica: Šef Prodriver-a tj. ja, donio odluku da naši vozači ni pod kojim uslovima ne voze trke gdje BIHAMKovi mjere vrijeme.