Post Reply  Post Thread 
Pages (2): « First < Previous 1 [2] Last »
Vase misljenje :)
Author Message
prelude za lude
Posting Freak

Group: Registered
Status: Offline
RE: Vase misljenje :)

O toj radnji sam i ja govorio.
A, moze li se znati u koje auto ide muzika?

HONDA FOREVER OR MAY BE NOT?
06-08-2006 09:18 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
ViRtuAL
Junior Member
**

Pa eto zadnji put kad sam bio u toj radnji rekli su da nemaju u ponudi nista jer se slabo raja interesuje i da ne nabavljaju neke " extremne " primjerke...ali eto bio sam u subotu i cijena ovoga je bila 314km tj samo sto je stigaoSmile..Danas sam bio u caraudio u Sarajevu al nisam znao da rade od 17 tekConfused jbga...pa ako ko od vas ima kontakta sa njima ili msn da mi daju pa da dogovorim kutiju da mi odrade ..
A za auto radi se o golf2,ubacit cu u ponedjeljak par slika auta,pojacala,subova(kad ih kupim akobogda hehe) i playera onako da sam aktivan cisto LaughingLaughingLaughingLaughing

06-08-2006 06:33 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
ViRtuAL
Junior Member
**

Jos nesto sta mislite posto bi se moglo prodati kenwood kac-921....Nisam planirao jos neko vrijeme ali ko znaLaughingLaughing

06-08-2006 07:15 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
prelude za lude
Posting Freak

RE:  Vase misljenje :)

ViRtuAL Wrote:
Pa eto zadnji put kad sam bio u toj radnji rekli su da nemaju u ponudi nista jer se slabo raja interesuje i da ne nabavljaju neke " extremne " primjerke...ali eto bio sam u subotu i cijena ovoga je bila 314km tj samo sto je stigaoSmile..Danas sam bio u caraudio u Sarajevu al nisam znao da rade od 17 tekConfused jbga...pa ako ko od vas ima kontakta sa njima ili msn da mi daju pa da dogovorim kutiju da mi odrade ..
A za auto radi se o golf2,ubacit cu  u ponedjeljak par slika auta,pojacala,subova(kad ih kupim akobogda hehe) i playera onako da sam aktivan cisto LaughingLaughingLaughingLaughing

To ce da radi punom parom u golfu. Samo naprijed.

HONDA FOREVER OR MAY BE NOT?
06-08-2006 10:40 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
ViRtuAL
Junior Member
**

I tako ja u ponedjeljak odem u mobilmediju,kad meni izvjesni zaposlenik rece "NESTALOOO"Very HappyVery HappyVery HappyVery Happy....Kaze bila neka akcija opreme i sve prodali ali da su narucili ponovo i da ce doci u toku mjeseca.Eh kako meni mrsko cekat vise od par dana odlucih da prohodam malo po gradu i u jednoj radnji ASM electronics ugledah 3004 spl-udjem unutra upitam i njih da li imaju doticne subove 306c.Ljubazna gospodja mi odgovori da sam zakasnio samo par sati,jer im je upravo nestaloRazzLaughingLaughingLaughingLaughing-ali kaze doci ce u srijedu nova isporuka pa sa cijenom od 146 km po komadu.Tako da sutra ponovo idem pa cemo vidjeti jesu li slagali ili neVery HappyVery HappyVery Happy

06-13-2006 09:58 PM
ViRtuAL
Junior Member
**

06-15-2006 09:38 PM
Pages (2): « First < Previous 1 [2] Last »
Post Reply  Post Thread  DODAJ SLIKU

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Misljenje o woofer-u prelude za lude 0 266 03-11-2008 11:37 PM
Last Post: prelude za lude
  vase misljenje adissalaka 21 1,101 10-20-2007 12:43 PM
Last Post: Jasmin_NL

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites

Forum Jump: