Post Reply  Post Thread 
Pages (2): « First [1] 2 Next > Last »
Velika nagrada Banjaluke
Author Message
Dottore
Jel te baca..!?

Group: Registered
Status: Away
Velika nagrada Banjaluke

E samo da započnem. Čestitam Bobanu na odlično odvoženoj trci, svaka čast na prvom mjestu
Bravo Majkiću legendo
Bravo SAMIRE CARE !!! Čestitke tebi i tvojim mehaničarima
JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE slike slijede uskoro, ako stignem do kraja dana.
Sve u svemu bilo je dobro i onako po kiši. Meni se još suše stvari od juče.

06-06-2005 05:15 AM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Procesor
Banned

Group: Banned
Status: Offline

Kisa je dobro *ajebala stvar ali je mozda i doprinjela da takmicari malo odvade gas Very Happy Very Happy pa nije bilo padova kao na treninzima!!!

Cestitke pobjednicima i poseban pozdrav komsiji sa startnim brojem 7 u klasi do 1000 kako rece polupismeni komentator koji je nekoliko puta pozivao takmicare na "brifting" Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil !!!

Svaka cast momci!!!

06-06-2005 07:12 AM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Dottore
Jel te baca..!?

Komentator citiram "Trka se odgađa za 5 min. zbog promjene guma"
Čuj 5 min. Laughing
Drago mi je za Majkića.
Svaka čast i Joviću za postignuto vrijeme na treningu u subotu. 1.17,...
Šteta što je pao. Nadam se njegovom brzom oporavku i da bude spreman za iduću trku

06-06-2005 07:42 AM
Maverick_R
Member

Moze dottore i bolje izvjesce napisati, jel tako dottore?
Razz

Cestitam svima koji su bili dolje i zao mi je zbog kise, ali vjerujem da je i takva utrka bila zanimljiva.... Very Happy

06-06-2005 07:45 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Dottore
Jel te baca..!?

eeeeeee druže,kako su trke prošle u Croatia? Kakvo je vrijeme dole bilo? Kakvi su rezultati?
Nešto konkretnije iz BL:
Samir je prvi u šampionatu BiH do 600ccm
Boban Lazić je prvi u šampionatu BiH do 1000ccm
Bojan Majkić je drugi u šamp. BiH do 1000ccm
To su onako interesantniji podatci Wink

06-06-2005 07:53 AM
Maverick_R
Member

Super...

Cestitke Samiru, Bobanu i Majkicu...
Razz

A i svim ostalim cestitke.... Bas mi je drago da se moto sport poceo razvijati.... Very Happy
Sjecam se kada smo tek krenuli u Bosni i kada smo poceli skupljati ekipu u Bl a sada konacno moto sport dozivljava procvat.... SUPER...

U Pozegi je bilo polukisovito. Prvi trening pola suh, drugi potpuna kisa. Utrka polumokra, zapali se motor Kemin, ponovni start, staza se osusila, a neki, kao i ja na kisnim gumama, koje su se doslovno pocele paliti na suhom....

Kaciga me zaj.... i vozio sam sa otvorenim vizirom, ali sam ipak uspio zavrsiti kao 5.
Tko je vozio na obicnim gumama je profitirao.

Nazalost, dogodilo se par nezgoda, tako je Ivica u 250 pao i slomio kljucnu kost. Na treningu u nasoj klasi je Radman pao vrlo opasno, tako da je klizio 180 m i naletio na metalni stupic te je slomio obje noge i to otvoreni prijelom... Crying or Very sad

Na utrci, vozim se sa bracom Barukcic, svi smo na kisnim gumama. Ulijecemo u najbrzi zavoj. Pada prvi jer gume ne drze, 10 m poslije pada mu i brat, ja prolazim jedva, vec sam pomislio da cu i ja odletjeti jer smo priblizno isto vozili i sa istim gumama.... Confused

Kec je pobjedio, vozio je odlicno, a u 600 ccm pobjedu je odnio Zoki.

06-06-2005 08:51 AM
@nte
Junior Member
**

Sta je ono bilo sa Malecom, kasnio na trku pa onda izasao poslije par krugova.

06-06-2005 09:03 AM
Igor
Member

Niko da spomene Mirona,čovjek je oder'o konkurenciju u 600 ali mu je nestalo goriva u zadnjem krugu. Izgleda da nije računao sa četiri kruga zagrijavanja,šteta. Sve čestitke i Bobanu koji je razorio klasu 1000.
Sve u svemu stvarno je bilo odlično,a i publike nije nedostajalo bez obzira na odvratno vrijeme.
Ja sam bio mokar do kože i cijelo sam poslije podne tražio da li neko ima suve gaće da posudi. Very Happy

06-06-2005 09:30 AM
Dottore
Jel te baca..!?

uuuuuu jest Miron vozio svaka mu čast. Al peha, veze...Žao mi momka.

06-06-2005 09:34 AM
Dottore
Jel te baca..!?

Maverick_R Wrote:
Super...

Cestitke Samiru, Bobanu i Majkicu...
Razz

A i svim ostalim cestitke.... Bas mi je drago da se moto sport poceo razvijati.... Very Happy
Sjecam se kada smo tek krenuli u Bosni i kada smo poceli skupljati ekipu u Bl a sada konacno moto sport dozivljava procvat.... SUPER...

U Pozegi je bilo polukisovito. Prvi trening pola suh, drugi potpuna kisa. Utrka polumokra, zapali se motor Kemin, ponovni start, staza se osusila, a neki, kao i ja na kisnim gumama, koje su se doslovno pocele paliti na suhom....

Kaciga me zaj.... i vozio sam sa otvorenim vizirom, ali sam ipak uspio zavrsiti kao 5.
Tko je vozio na obicnim gumama je profitirao.

Nazalost, dogodilo se par nezgoda, tako je Ivica u 250 pao i slomio kljucnu kost. Na treningu u nasoj klasi je Radman pao vrlo opasno, tako da je klizio 180 m i naletio na metalni stupic te je slomio obje noge i to otvoreni prijelom... Crying or Very sad

Na utrci, vozim se sa bracom Barukcic, svi smo na kisnim gumama. Ulijecemo u najbrzi zavoj. Pada prvi jer gume ne drze, 10 m poslije pada mu i brat, ja prolazim jedva, vec sam pomislio da cu i ja odletjeti jer smo priblizno isto vozili i sa istim gumama.... Confused

Kec je pobjedio, vozio je odlicno, a u 600 ccm pobjedu je odnio Zoki.

Ovde nije bilo padova na trci, al su na treningu pali Jović i neki momak iz Srbije. Kako čujem ne zvanično dobro su hvala bogu, ali je u petak na treningu jedna djevojka iz Slovenie slomila ruku.
Samir je bio poveo trku ali je u banjalučkoj produžio ravno, al se uspješno vratio Wink
Znači zeznuo si se za gume. Da su bili naši momci u boxu to ti se nebi desilo Laughing
Sve u svemu dobro je da nisi pao(nedao bog nikad) Čestitam ti starac !!!

06-06-2005 09:39 AM
Pages (2): « First [1] 2 Next > Last »
Post Reply  Post Thread  DODAJ SLIKU

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  28.-30.09.2007. - Velika Nagrada Banja Luka 2 cybernck 16 2,167 10-20-2007 02:06 PM
Last Post: -emir-
  VELIKA NAGRADA BANJALUKA 2007 15.16.17.06.2007 cos 0 698 06-14-2007 04:59 AM
Last Post: cos
  II TRKA "VELIKA NAGRADA BANJALUKA 2006" Dottore 10 1,836 08-02-2006 06:56 AM
Last Post: @nte
  "VELIKA NAGRADA BANJA LUKA 2006" od 02 - 04. JUNA Potential Bad Boy 25 3,574 06-14-2006 11:38 AM
Last Post: Dottore
  VELIKA NAGRADA BL II PUT Kime 6 809 06-09-2005 06:34 AM
Last Post: Dottore

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites

Forum Jump: