|
Ventilator hladnjaka
|
| Author |
Message |
poKle
Senior Member

Group: Registered
Status:
|
Ventilator hladnjaka
Pa ovaj, crko mi je ventilator hladnjaka kod Fiat Pande Van 999ccm...
Dali iko ima predstavu gdje bih mogao naci dio, polovan? Nov je oko 400km u servisu(to je oko 1/5 vrijednosti auta,ako me razumijete)
Ustvari, ja sam vec poznatije otpade pretrazio i niko nije imao, pa me zanima dali sa nekog drugog auta pase ventilator?
Dali mozda pase sa fiata uno? on ima masinu 999ccm? (ventilator se spaja sa 3 sarafa)
This post was last modified: 04-09-2008 08:04 PM by poKle.
|
|
| 04-09-2008 08:02 PM |
|
|
fastmf
Hota Racing

Status:
|
RE: Ventilator hladnjaka
Dali iko ima predstavu gdje bih mogao naci dio, polovan? Nov je oko 400km u servisu(to je oko 1/5 vrijednosti auta,ako me razumijete)
Ustvari, ja sam vec poznatije otpade pretrazio i niko nije imao, pa me zanima dali sa nekog drugog auta pase ventilator?
Dali mozda pase sa fiata uno? on ima masinu 999ccm? (ventilator se spaja sa 3 sarafa)
vjerovatno uno
možda poneki tipo s fire motorom tu je to nedje
da Bog da nadješ polovno
ma stavi od yuguara preradi može kako hoćeš i kad nemože mora
and the road becomes my bride.....
i"ve stripped of all but pride so in her i do confide....
and she keeps me satisfied........
|
|
| 04-09-2008 08:21 PM |
|
 |
pajero1987
Posting Freak

Status:
|
Kako nece kad si joj dusu uzeo na onom nasem "auto-putu"...hahahaaa
Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
|
|
| 04-10-2008 03:47 AM |
|
|
isko
Junior Member

Status:
|
Ja sam to jednom rijesio na sljedeci nacin. Skinuo sam samo motor sa lopaticama i hodao po otpadima praveci se budala da ne znam od kojeg je vozila, al da mi treba takav isti jer nesto pravim. Da bi frajer na Kobiljaci nasao identican! I super prosao za 25KM! A kad sam trazio i govorio za koje vozilo mi treba, svi su nalazili i trazili po 50-60KM, a btw. radilo se o Fiesti.
Ma lijep je mercedes, al da mu je Fordov motor.
|
|
| 04-10-2008 08:18 AM |
|
 |
S-H-E-F
Senior Member

Status:
|
"B"ayer-"M"otor-"W"erke
|
|
| 04-10-2008 11:14 AM |
|
|
poKle
Senior Member

Status:
|
Ja sam to jednom rijesio na sljedeci nacin. Skinuo sam samo motor sa lopaticama i hodao po otpadima praveci se budala da ne znam od kojeg je vozila, al da mi treba takav isti jer nesto pravim. Da bi frajer na Kobiljaci nasao identican! I super prosao za 25KM! A kad sam trazio i govorio za koje vozilo mi treba, svi su nalazili i trazili po 50-60KM, a btw. radilo se o Fiesti.
da, evo i ja sam ga skinuo danas, pa cu ubrzo ici na vjecna lovista automobila(Kiseljak) da trazim dio
|
|
| 04-10-2008 04:37 PM |
|
 |
poKle
Senior Member

Status:
|
Rijesio problem, nakon potrage po svim poznatijim otpadima, ventilator nasao u Sarajevu kod nekog lika sto ima 3 pande u dijelovima.
Posto sad u BiH ima Pandi k`o na pasja preskakala,ako nekom zatreba dio, lik je Nešo 062-138-592
This post was last modified: 04-11-2008 10:18 PM by poKle.
|
|
| 04-11-2008 10:17 PM |
|
|
Alen_P
Member

Status:
|
Nemožeš naći Pande za kupit' nema šanse... Pokupovali ovi Talijani u SFOR-u sve
2.0 20V Turbo
http://www.amkcarbon.com
|
|
| 04-12-2008 05:28 AM |
|
 |
pajero1987
Posting Freak

Status:
|
poKle je li moguce da sam ti vidio auto u SA? Citoen parkiran u ulici gdje se ulazi u otvoreno kino metalac???
A Pande (osim Bokijeve) nisam vidio da vlja...sve neke dostavne...
Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
|
|
| 04-12-2008 06:08 AM |
|
|
poKle
Senior Member

Status:
|
poKle je li moguce da sam ti vidio auto u SA? Citoen parkiran u ulici gdje se ulazi u otvoreno kino metalac???
A Pande (osim Bokijeve) nisam vidio da vlja...sve neke dostavne...
Nisam tu dosad nikad parkirao , tako da nije moja 
A svaki dan sam u gradu, na fakultetu... Al` ne mozes mi vidjeti auto nikada kad` ga parkiram po mahalama nakvim 
Nemožeš naći Pande za kupit' nema šanse... Pokupovali ovi Talijani u SFOR-u sve 
ma ima ih za kupiti na svakom koraku... ako tebi treba dat cu ti ja broj covjeka sto sam ja kupio pandu od njega, ima jos jednu malo kucnuta, dat` ce je za 2200
|
|
| 04-12-2008 06:53 PM |
|
 |