Post Reply  Post Thread 
Pages (51): « First < Previous 40 41 42 43 [44] 45 46 47 48 Next > Last »
Vicevi
Author Message
Skyline
Super Moderator

Group: Super Moderators
Status: Offline
RE: Vicevi

Civic 16V Wrote:
A najdraži junak ti je bio tap 3 ah, jel' tako?

tako je lik imao valjda Ontario tablice na autu na kojima je pisalo 3EMYH

The only way is….sideways
Nissan 200SX S14 SR20DET
11-28-2007 07:48 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
faya69
Senior Member

Group: Registered

Doso keramicar u javnu kucu i trazi najcrnju zenu koju imaju.Oni mu nadju crnu ko cumur, ne moze bit crnja...Dosli njih dvoje u sobu i kaze on njoj: "Ajd se sad naguzi fino." Ona se naguzi. "E mozes ici sad...samo sam htio da vidim kako stoji roza fuga na crnim plocicama.."

Izlazila Hasina Fata iz tus-kabine i oklizne se na plocice. Kako se okliznula, napravila spagu i zalijepila se pi*kom za plocice.Povukla vakuum i ne moze se pomaknut.Dolazi Haso i pokusava na sve nacine, vuci tam, vuci vam, al ne mice.Zovne on brata Husu da mu pomogne.Dolazi Huso i obadvojica pocnu vuc tam, vuc vam, al nikako ne mice.Kad odjednom poce Huso da je lagano fata za sise, jezik u uho...Odjednom skoci Haso: "Sta mi to radis sa zenom jebote Huso?Pa braca smo covjece.I jos na moje oci ovdje." Huso:"Ma ne brini se ti nista, ovo da malo ovlazi dole, pa cemo je natjerat na fugu da povuce zraka!"

...nije bila lijepa, al imala je para...dakle, bila je simpaticna....
11-28-2007 11:37 AM
pajero1987
Posting Freak

Status: Online

Jesi li ti keramicar...hahahaha???

Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
11-28-2007 11:50 AM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Skyline
Super Moderator

faya69 Wrote:

Izlazila Hasina Fata iz tus-kabine i oklizne se na plocice. Kako se okliznula, napravila spagu i zalijepila se pi*kom za plocice.Povukla vakuum i ne moze se pomaknut.Dolazi Haso i pokusava na sve nacine, vuci tam, vuci vam, al ne mice.Zovne on brata Husu da mu pomogne.Dolazi Huso i obadvojica pocnu vuc tam, vuc vam, al nikako ne mice.Kad odjednom poce Huso da je lagano fata za sise, jezik u uho...Odjednom skoci Haso: "Sta mi to radis sa zenom jebote Huso?Pa braca smo covjece.I jos na moje oci ovdje." Huso:"Ma ne brini se ti nista, ovo da malo ovlazi dole, pa cemo je natjerat na fugu da povuce zraka!"

Izlazila zena iz tus-kabine i oklizne se na plocice. Kako se okliznula, napravila spagu i zalepila se pi*ckom za plocice. Povukla vakuum i ne moze se pomaknuti. Dolazi muz, i pokusava na sve nacine, vuci tamo, vuci tamo, al ne mice. Zovne on keramicara da mu obije plocice. Dosao keramicar, poceo da zagleda okolo, meri okom i kaze, steta da obijamo ovako lepe plocice, nego imam ideju.. U'vati je za sise i poce mesiti. Kad je video da je ovlazila, uhvati je za nogu i prevuce u predsoblje.
Eto, gotovo, uze alat i krenu kuci.
Sta cu sad sa njom, rece muz.
Na to ce majstor, " sad zovite parketara, pa nek se on *ebe sa njom"

Nissan 200SX S14 SR20DET
11-28-2007 12:02 PM
pajero1987
Posting Freak

Status: Online

Hahaha...parketar je beton...

Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
11-28-2007 12:39 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
faya69
Senior Member

Skyline Wrote:

faya69 Wrote:

Izlazila zena iz tus-kabine i oklizne se na plocice. Kako se okliznula, napravila spagu i zalepila se pi*ckom za plocice. Povukla vakuum i ne moze se pomaknuti. Dolazi muz, i pokusava na sve nacine, vuci tamo, vuci tamo, al ne mice. Zovne on keramicara da mu obije plocice. Dosao keramicar, poceo da zagleda okolo, meri okom i kaze, steta da obijamo ovako lepe plocice, nego imam ideju.. U'vati je za sise i poce mesiti. Kad je video da je ovlazila, uhvati je za nogu i prevuce u predsoblje.
Eto, gotovo, uze alat i krenu kuci.
Sta cu sad sa njom, rece muz.
Na to ce majstor, " sad zovite parketara, pa nek se on *ebe sa njom"

zar ne radi keramicar i parkete? Very Happy

...nije bila lijepa, al imala je para...dakle, bila je simpaticna....
11-30-2007 01:20 PM
wade
Junior Member
**

evo jedna komicna situacija koje se uistinu desila.Neki dan gledo na svetplus:
voditeljica:pa kako ste mi dejane matic?
dejan:dobro
voditeljica:.........
dejan.......
voditeljica:VIDJATE li se sa bratom sasom?????
kaze on nije bas dase vidimo ali se cujemo ponekadd............

12-28-2007 11:34 PM
Skyline
Super Moderator

pa navodno je Sasa Matic na jednom koncertu rekao :" ajmo da vidim ruke gore"

a ima i par crnjaka na njihov racun

kaze jedan
zasto se Sasa prijavio za emisiju "sve za ljubav"
nije video brata 30 godina

ok, necu vise na njihov racun, jer mi je stvarno zao momaka i svaka im cast kako su se muzicki obrazovali
pogresili su muzicki pravac, ali su otisli trbuhom za kruhom i drago mi je da su u tome uspeli

Nissan 200SX S14 SR20DET
12-29-2007 01:33 AM
PITAROZDER
Super Moderator

Šta pandur radi kada dobije na lutriji?
- Kupi raskrsnicu pa radi privatno...

manijak ne moze biti svak
01-28-2008 05:03 PM
Skyline
Super Moderator

Sahara, podne. Jaše beduin kroz pustinju, i kamila počne da posustaje. Na sreću stiže ovaj do oaze i tamo nađe servis za kamile.
• Moja kamila se pokvarila, šta da radim?
• Stavi je onda, iznad kanala...
Namesti beduin kamilu a serviser siđe ispod kamile sa 2 cigle, nanišani i opali kamilu po jajima. Na to kamila cikne i jurne 100 na sat!
• Pa jesi li ti lud? Kako sad da je stignem?
• Dođi na kanal...!

Nissan 200SX S14 SR20DET
02-18-2008 01:41 PM
Post Reply  Post Thread 

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites

Forum Jump: