|
Vicevi
|
| Author |
Message |
Francuz
Senior Member

Group: Registered
Status:
|
RE: Vicevi
Hehehe , joj Padjero ,ovo me nebi zacudilo i da je negdje objavljeno realno 
Ovo samo kod nas ima
Opel Astra 1.7 DTI 16V
Garmin Nuvi 760TFM
|
|
| 10-08-2008 09:24 AM |
|
|
pajero1987
Posting Freak

Status:
|
Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
|
|
| 10-08-2008 09:31 AM |
|
 |
pajero1987
Posting Freak

Status:
|
Razgovaraju Srbin i Crnogorac i pita Crnogorac Srbina:
>>Gdje ces na ljetovanje ove godine?
>>U Tursku.
>>Zasto u Tursku?, Crnogorac ce pomalo uvrijedjeno.
>>Imaju lepse more i plaze,povoljnije su cene,a i duze smo bili u zajednici.
Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
|
|
| 10-08-2008 11:32 AM |
|
 |
ajdin_ze
Dezurni drug milicajac

Group: Administrators
Status:
|
Prošle godine jedan tip je napravio upgrade Devojke 7.0 u Žena 1.0. Primietio je da su memorijski zahtevi novog programa ogromni i da ostavljaju vrlo malo sistemskih resursa za ostale aplikacije.
Sad primećuje da Žena 1.0 također koristi Dečje procese, koji još više zauzimaju sistemske resurse. Da ne spominjemo da ovaj specifican fenomen nije opisan u knjižici sa proizvodom, ili dokumentaciji, i ako su ga drugi korisnici obavestili da može to očekivati zbog prirode aplikacije. Ne samo to, već se Žena 1.0 sama konfigurira tako da se pokreće pri svakom podizanju sistema i prati sve ostale sistemske aktivnosti. Sada više ni neke druge aplikacije, kao NocPokera 8.3, Pivnica 2.5 i Žur 7.0 nece se pokrenuti, i sruše sistem pri svakom pokušaju njihovog startanja (iako su pre uvijek savršeno radile). Uz sve te probleme, Žena 1.0 automatski instalira neželjene plug-inove poput Debeljuca 85.8 i Rođaci Beta verzija. Kao posledica, performanse celog sistema se smanjuju svakim danom.
Neke stvari koje bi on rado video u nadolazećoj verziji Žena 2.0:
- 'Don't remind me again' dugmić
- Dugmić za smanjivanje prozora i stavljanje u pozadinu
- Mogućnost deinstalacije Žena 2.0 u bilo koje vrijeme bez gubitaka cachea i ostalih sistemskih resursa.
Zbog toga treba izbegavati sve glavobolje povezane sa Žena 1.0 i ostati na Djevojka bilo koja verzija. Ma da i ovde ima problema oko nekompatibilnosti verzija. Očito, ne možete instalirati Djevojka 2.0 na već postojecu verziju Djevojka 1.0. Prvo trebate deinstalirati Djevojka 1.0. Drugi korisnici kažu da je ovo dugopostojeći bug na kojeg treba paziti. Isto tako, sve verzije Djevojka imaju problema i dolaze u stalne konflikte sa tim da više mrežnih korisnica koriste Vaš I/O port. Čovjek bi pomislio da su do sada već ispravili tako glup bug. Da stvari budu još gore, deinstalacijski program Djevojka 1.0 ne radi vrlo dobro, ostavljajuci previše tragova aplikacije na sistemu. I još jedan problem koji će sve zasmetati - sve verzije Djevojka stalno izbacuju poruke o prednostima nadogradnje na Žena 1.0.
UPOZORENJE
Žena 1.0 ima nedokumenovani bug. Ako pokušate instalirati Ljubavnica 1.1 prije deinstalacije Žena 1.0, Žena 1.0 ce preuzeti sve MSMoney datoteke prije izvršavanja samodeinstalacije. Tada ce Ljubavnica 1.1 odbiti poslušnost u instalaciji, zbog nedovoljnih sistemskih resursa.
IZBJEGAVANJE BUGA
Da izbjegnete gore navedeni bug, pokušajte instalirati Ljubavnica 1.1 na drugi sistem i nikada nemojte pokretati bilo koje programe za prenos datoteka, poput LapLink 6.0 ili Term 95. Takoder, pazite na slične shareware aplikacije koje bi mogle nositi virus koji bi mogao utjecati na Žena 1.0. Drugo rješenje bi bilo da pokrećete Ljubavnica 1.1 preko Usenet providera pod lažnim ili nepoznatim imenom. Ovde također budite oprezni zbog virusa koje bi mogli slučajno downloadati
S postovanjem Puric Ajdin,,,,Zenica
|
|
| 10-12-2008 01:35 PM |
|
 |
PITAROZDER
hamo mazzola

Group: Super Moderators
Status:
|
Došo Amerikanac u Sarajevo i sjedne u taksi da malo pogleda grad.
Vozi se tako pokraj zgrada Mome i Uzeira pa pita taksistu:
- Šta vam je ovo?
- Ma jarane to su poslovne zgrade najveće u gradu
- Ehhh kod nas u Americi takve zgrade naprave za sedam dana.- veli mu Amer
Voze se dalje, prolaze kraj Zetre kad opet pita Amer:
- Šta je ovo ovdje?
- Ma to je poznata sportska dvorana , tu su otvorene olimpijske igre ,dolazila raja iz cijelog svijeta, konta taxista sad ga je malo oduševio.
- Kod nas u Americi takvu dvoranu naprave za manje od sedam dana ...< br>
Taksista već poludio al trpi...
Prolaze oni kraj Katedrale, kad pita Amer:
- A šta je ova lijepa građevina?
- Nemam pojma jarane . Jutros je nije bilo ..
manijak ne moze biti svak
|
|
| 10-13-2008 03:33 PM |
|
 |
pajero1987
Posting Freak

Status:
|
Je li ti tako svoje zajebajes...hahahaha...odlican vic...
|
|
| 10-13-2008 03:35 PM |
|
|
pajero1987
Posting Freak

Status:
|
LETO
Mrav vredno radi u vrtu i znoji se. Odjednom cuje sirenu automobila iza sebe, okrene se i vidi Cvrcka u kabrioletu sa tri dobra komada .
Cvrcak: Zdravo Mrave, sta radis ?
Mrav : Evo sredjujem vrt, znas spremam se za zimu, a ti ?
Cvrcak:Evo imam tu neke komade, idemo na more, ono zeka-peka, sunce, plivanje i to. Hoces sa nama ?
Mrav: Neka, neka, samo vi idite.
JESEN
Mrav ubire plodove iz vrta i sprema zimnicu. Ponovo sirena isred kuce. Izadje ispred i vidi Cvrcka u besnom autu sa tri jos bolja komada.
Cvrcak: 'De si burazeru, sta ima novo?
Mrav: Evo spremam zimnicu, ide zima duga i hladna pa da se pripremim.Kod tebe?
Cvrcak: Ma, ovde je leto proslo pa idemo malo u toplije krajeve, ono suncanje, kupanje... znas vec. 'Ajde s nama!
Mrav: Neka, neka, samo vi idite
ZIMA
Mrav uziva u toploj sobi, izvalio se, gleda TV i polako gricka semenke. Cuje kucanje n a vratima, otvori i vidi Cvrcka.
Cvrcak u skijaskom odelu, ispred kuce dzip, u dzipu tri komada - boli glava.
Cvrcak: `Alo burazeru, sta se radi?
Mrav: Evo TV, klopica, grejanje.... Ti ?
Cvrcak: Pa, evo sneg je pao, minus je pa idemo malo na Kop. Znas ono skijanje, sankanje, ludnica zurke ! Tu su i komadi naravno pa sam mislio da neces kojim slucajem sa mnom?
Mrav: Neka, neka, samo vi idite. Nego Cvrki, ako vidis negde onu bracu Grim reci im da cu im se naj***ti majke kad ih nadjem
|
|
| 10-15-2008 07:26 AM |
|
 |
Civic 16V
Clan AMK PUNGAS

Status:
|
Kakvu.ba braću Grim? Valjda La Fontaina? Il' je i to dio vica?
"Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš nego sedam dana u bijedi."
|
|
| 10-15-2008 07:40 AM |
|
 |
pajero1987
Posting Freak

Status:
|
*ebes ga Civic davno je to bilo...
|
|
| 10-15-2008 08:04 AM |
|
 |
pajero1987
Posting Freak

Status:
|
Sjede dva zemljotresa, jedan mali i jedan veliki.
Mali kaze - ja kad tresem, samo malo podrhtava zemlja, eventualno
probudim nekog na desetom spratu solitera, a ti?
Veliki - Ja rusim solitere.
Mali - A zemlja, je l puca zemlja?
Veliki - Rastvara se i guta sve pred sobom.
Mali- A talasi, ima li cunamija?
Veliki-Naravno, sve kidaju.
Mali - A zrtve, ima li zrtava?
Veliki - Koliko ti dusha ishte.
Mali - A na onoj skali, Rihterovoj, od 1 do 8 koliki si ti?
Veliki- Osam.
Mali-Na kurcu te nosam
|
|
| 10-15-2008 10:05 AM |
|
 |
|
|