Post Reply  Post Thread 
Pages (2): « First < Previous 1 [2] Last »
VIDEO S PISTE MOSTAR
Author Message
Clio RS
Member

Group: Registered
Status: Offline
RE:    VIDEO S PISTE MOSTAR

Sike Wrote:

MAZAMALI Wrote:
clio 15.3 itd

Sumnjam... 8)

Ha, ha. Ovo me pravo nasmijalo!
Clio je prošle godine išao s vremenom reakcije na rejsevima u Hrvatskoj od 14,794 do 15,...
U Mostaru u 11. mjesecu sam išao bez vremena reakcije 14.2..
A auto se priprema... he heLaughing

AMK NITRO MOSTAR
01-31-2006 07:16 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Sike
Posting Freak

RE:     VIDEO S PISTE MOSTAR

Clio RS Wrote:

Sike Wrote:

MAZAMALI Wrote:
clio 15.3 itd

Sumnjam... 8)

Clio je prošle godine išao s vremenom reakcije na rejsevima u Hrvatskoj od 14,794 do 15,...

Znam. Zato sam i rekao da sumnjam. Wink

SRCBL
01-31-2006 08:32 PM
MAZAMALI
Senior Member

RE:     VIDEO S PISTE MOSTAR

Clio RS Wrote:

Sike Wrote:

MAZAMALI Wrote:
clio 15.3 itd

Sumnjam... 8)

SVE STVARI SU TI UNUTRA VOZIS NA CONTINETALU(hladan asfalt) KOLIKO SI MOGAO UOPCE ICI PO TVOJOJ PROCJENI ......KOLIKO ONAD ISPADA DA SE SPUSTIS SA TOYO 888 I KAD STVARI IZVADIS?????

http://www.amknitro.com
02-01-2006 06:59 PM
Clio RS
Member

RE:      VIDEO S PISTE MOSTAR

MAZAMALI Wrote:

Clio RS Wrote:

Sike Wrote:

MAZAMALI Wrote:
clio 15.3 itd

Sumnjam... 8)

SVE STVARI SU TI UNUTRA VOZIS NA CONTINETALU(hladan asfalt) KOLIKO SI MOGAO UOPCE ICI PO TVOJOJ PROCJENI ......KOLIKO ONAD ISPADA DA SE SPUSTIS SA TOYO 888 I KAD STVARI IZVADIS?????

Pa na toj utrci sam vozio s 40 litara goriva, sa svim stvarima u autu i na +5 Celzijevih. Gume ljetne Continental nisu imale skoro nikakve trakcije na startu zbog hladnoće. Osim toga na autu mi je pomjerena blokada i posljedica toga je da je auto osjetljiv na rad sa hladnim zrakom (a vani +5 i to s burom)!!! Desilo mi se u svakoj brzini da mi je auto ulazio u blokadu 500-600 obrtaja prije što me je svaki put iznenadilo i usporavalo. Osim toga oba Audija su turbaci i još uz to s quatrro pogonom pa im ni ne smeta što gume slabije hvataju, kao meni.
Ali bez obzira na to sve moje vrijeme u nedjelju na pisti je u prvoj utrci bilo bolje od Robinog, jer sam ga vodio i bježao mu, ali sam pustio gas jer sam vidio da Goca pušta gas i čeka nekoga od nas da se zaleti pa da ga nagazi, a što jeRobo i uradio pa popušio. Pošto se misli na vremena na stazi bez vremena reakcije vjerujem da sam bio na vremenu od cca 14,9 u prvoj utrci, a ksnije i slabije jer me stalno hvatala blokada.

Evo da malo podučim populaciju onih koje zanima igranje sa težinama i gumama!
Ako autu koje je teško normalno 1000 kg spustite težinu za 20 kg dobivate 0,1 sekundu na 402 metra. Dakle 100 kila manje je 0,5 sekundi na stazi u konačnici. Tko ne vjeruje neka proba (mada je to teško potvrditi bez G-techa)!
Toyo R888 daju mom autu od 0,2 do 0,3 sekunde na 402.
Tko malo počne računati vidjet će da je bitnije spustiti težinu auta, nego mu podići konjažu jer omjer masa/konji puno brže opada (manje je bolje) ako se smanji masa. Zapravo najbolje je ovo dvoje spojiti i imaš raketu.

AMK NITRO MOSTAR
02-01-2006 07:38 PM
MAZAMALI
Senior Member

RE:       VIDEO S PISTE MOSTAR

Clio RS Wrote:

MAZAMALI Wrote:

Clio RS Wrote:

Sike Wrote:

MAZAMALI Wrote:
clio 15.3 itd

Sumnjam... 8)

Pa na toj utrci sam vozio s 40 litara goriva, sa svim stvarima u autu i na +5 Celzijevih. Gume ljetne Continental nisu imale skoro nikakve trakcije na startu zbog hladnoće. Osim toga na autu mi je pomjerena blokada i posljedica toga je da je auto osjetljiv na rad sa hladnim zrakom (a vani +5 i to s burom)!!! Desilo mi se u svakoj brzini da mi je auto ulazio u blokadu 500-600 obrtaja prije što me je svaki put iznenadilo i usporavalo. Osim toga oba Audija su turbaci i još uz to s quatrro pogonom pa im ni ne smeta što gume slabije hvataju, kao meni.
Ali bez obzira na to sve moje vrijeme u nedjelju na pisti je u prvoj utrci bilo bolje od Robinog, jer sam ga vodio i bježao mu, ali sam pustio gas jer sam vidio da Goca pušta gas i čeka nekoga od nas da se zaleti pa da ga nagazi, a što jeRobo i uradio pa popušio. Pošto se misli na vremena na stazi bez vremena reakcije vjerujem da sam bio na vremenu od cca 14,9 u prvoj utrci, a ksnije i slabije jer me stalno hvatala blokada.

Evo da malo podučim populaciju onih koje zanima igranje sa težinama i gumama!
Ako autu koje je teško normalno 1000 kg spustite težinu za 20 kg dobivate 0,1 sekundu na 402 metra. Dakle 100 kila manje je 0,5 sekundi na stazi u konačnici. Tko ne vjeruje neka proba (mada je to teško potvrditi bez G-techa)!
Toyo R888 daju mom autu od 0,2 do 0,3 sekunde na 402.
Tko malo počne računati vidjet će da je bitnije spustiti težinu auta, nego mu podići konjažu jer omjer masa/konji puno brže opada (manje je bolje) ako se smanji masa. Zapravo najbolje je ovo dvoje spojiti i imaš raketu.

znaci da sam bio u 0.3 sec taman s reakcijom pogodio sam vrijeme od 15.3 ....IPAK SAM DOBAR JA

http://www.amknitro.com
02-02-2006 03:11 PM
dj_gianny
Senior Member

RE: VIDEO S PISTE MOSTAR

Dobar vam je ovaj filmic pravo.. Samo je meni najludji onaj kec golf.. Very Happy hehe

02-12-2006 06:17 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
edinko
Posting Freak

RE: VIDEO S PISTE MOSTAR

definitivno treba jos jedna kamera na cilju.

edinko
03-27-2006 01:04 AM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Pages (2): « First < Previous 1 [2] Last »
Post Reply  Post Thread  DODAJ SLIKU

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  9.4.2006. pista Mostar dr 34 2,982 04-15-2006 10:59 AM
Last Post: NoKe
  19.03  pista Mostar prelude za lude 18 1,936 04-02-2006 04:34 PM
Last Post: prelude za lude
  19.2.2006. Pista Mostar dr 18 2,381 03-10-2006 03:31 PM
Last Post: dj_gianny
  SLIKE ROAD TRIP MOSTAR by MAZAMALI NE GLEDATI :) MAZAMALI 10 1,266 12-14-2005 09:37 PM
Last Post: Hybrid
  ROAD TRIPERI(zg) SLIKE PART 2 +ZENE MOSTAR MAZAMALI 0 510 12-14-2005 03:47 PM
Last Post: MAZAMALI

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites

Forum Jump: