Post Reply  Post Thread 
Pages (2): « First < Previous 1 [2] Last »
vidjeni u BL
Author Message
Maverick_R
Member

Group: Registered
Status: Offline

Dottore, ne zive gore gdje jesu vjeruj mi... Gore se samo egzistira, zato dodju kod nas i onda pocnu da zive, jer u stvari ni ne znaju gore sta je zivot.... Rolling Eyes

Twisted Evil

06-02-2005 07:08 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Dottore
Jel te baca..!?

Status: Away

Maverick_R Wrote:
Dottore, ne zive gore gdje jesu vjeruj mi... Gore se samo egzistira, zato dodju kod nas i onda pocnu da zive, jer u stvari ni ne znaju gore sta je zivot.... Rolling Eyes

Twisted Evil

Ma znam, samo što ja sebi neću moći još za dugo priuštiti jedan ovakav 636 ili R1, Fireblade.... Crying or Very sad

06-02-2005 07:34 AM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Igor
Member

Žive bolje nego mi sigurno. Rintaju oni ali rintamo i mi.I ovde ko hoće da živi ne vidi ni sunca ni mjeseca, samo što oni kupuju R1,CBR 1000 ili Ducati dok mi nemamo niti za bicikle. Svaki šljaker kupi novog Golfa ili Focusa i slično, dok kod nas ne može svako da kupi ni golfa starog petnaest godina.

06-02-2005 07:43 AM
Maverick_R
Member

Igor Wrote:
Žive bolje nego mi sigurno. Rintaju oni ali rintamo i mi.I ovde ko hoće da živi ne vidi ni sunca ni mjeseca, samo što oni kupuju R1,CBR 1000 ili Ducati dok mi nemamo niti za bicikle. Svaki šljaker kupi novog Golfa ili Focusa i slično, dok kod nas ne može svako da kupi ni golfa starog petnaest godina.

Sve stoji... u pravu si puno bolje zaradjuju, ali npr. ako i kad kupe motore i bijesne automobile, ne mogu da ih voze osim po propisima, jer u protivnom mogu se pozdravit sa dozvolom i slicno...
I da ih vidis na autoputu, samo do dozvoljene brzine, a na semaforima stoje u redu sa autima, nema sanse da bi netko zaobisao i stao direktno do semafora.... barem je u A bilo tako. Shocked

06-02-2005 10:53 AM
Igor
Member

Jebi ga druže,zato imamo piste.
Pretpostavljam da proporcionalno broju motorista u odnosu na ovu našu zemlju i manje ginu.U BL nema sve zajedno 50 motorista,a svake godine se oprostimo od dvojice-trojice, minimum.Ova sezona nije čestito ni počela,a već ima žrtava, na žalost. Nema para za motore,a gdje su kacige,jakne,gume,kočnice.

Sta da se kaže, dobra ekonomska situacija ima za posljedicu stroge zakone i njihovo sprovođenje, pa ko voli nek izvoli. Ja bi se ipak za*ebavao pa kako bude.

06-02-2005 11:14 AM
Maverick_R
Member

Istiina je... I uz to navedeno, dodao bih da se i ljudi mjenjaju, postaju roboti koji rade, a nema rostiljanja, nema ekipe i festi, pa ako slucajno hoces napraviti rostilj u "svom" dvoristu, odmah ti stize policija, jer je prvi komsija prijavio da mu "smrdi" vazduh od dima i cevapa ... Confused

06-02-2005 01:46 PM
Igor
Member

Sve ima prednosti i mane,a izgleda da za nešto dobro uvijek moraš napraviti neki kompromis.
Vidio sam život vani i meni lično se svidio više nego ovaj ovdje ali je problem dobiti papire.

Sve u svemu pred nama je lijep vikend,a za ostalo ćemo lako. Very Happy

06-02-2005 01:59 PM
Kime
Member

Maverick_R Wrote:
. ako i kad kupe motore i bijesne automobile, ne mogu da ih voze osim po propisima, jer u protivnom mogu se pozdravit sa dozvolom i slicno...
I da ih vidis na autoputu, samo do dozvoljene brzine, a na semaforima stoje u redu sa autima, nema sanse da bi netko zaobisao i stao direktno do semafora.... barem je u A bilo tako. Shocked

A sto ne napises kako je bilo kad si bio u Minhenu???????Nismo vozili po propisima i stajali na semaforu, koliko se ja sjecam....sto se tice dozvole to je tacno...Samir ju je sredio na mjesec dana, a mene je prije tri sedmice uhvatio radar

06-02-2005 02:19 PM
Pages (2): « First < Previous 1 [2] Last »
Post Reply  Post Thread  DODAJ SLIKU

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  @nte in BL Dottore 10 1,844 09-14-2006 10:20 AM
Last Post: @nte
  VELIKA NAGRADA BL II PUT Kime 6 809 06-09-2005 06:34 AM
Last Post: Dottore

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend