Post Reply  Post Thread 
Pages (7): « First < Previous 1 2 3 [4] 5 6 7 Next > Last »
Vlasenica 2006
Author Message
elvir
Posting Freak

Group: Registered
Status: Away
RE: Vlasenica 2006

U H12 je Nihi motor pukao nakon prolaska kroz cilj prve voznje, dok je Simicu cini mi se pukla lafeta na nekih 300 metara od cilja. Za Kojica sta je bilo ne znam.
Josipovicu a pogotovo Hoti je plasman pokvarila kisa, jer je na startu staza bila mokra, a Hota je morao i krenuti sa kisnim gumama. Jovanovic i Neven su odlicno vozili, dok je Banicevicu takodjer bilo mokro u prvom kilometru staze, tako da ga je i Vulanovic u konacnim rezultatima pretekao.
Inace, kako sam cuo od Sandorove nabavke jaceg motora za sada nema nista...

http://www.bhrenaultclub.com
07-31-2006 12:10 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Katz
Administrator

Group: Administrators
Status: Offline
RE:  Vlasenica 2006

Katz Wrote:
Ne razumem zasto su u plasmanu klubova zajednicki postavljeni rezultati BIH i SCG klubova???

A trebalo bi ovako za BIH sampionat:

1 OPTIMA MODRIČA 60
2 HOTA RACING 43
3 SAKS SARAJEVO 38

4 SAK PRODRIVER 32
5 AMK BANJA LUKA 28
6 AMK ZENICA N. 1 24
7 AMK PRO SPORT 22
8 ARC TENHOSINT 20
9 AMD JAHORINA 15
10 UNITRADE LJUBUŠKI 15
11 AMD VLASENICA 15
12 AMD ROGATICA 12
13 AMK FEROMONTSPORT BN 10
14 TUZAMK 8
15 AMKK EXTRA SPORT CAZIN 6
16 FAM SPORT 0

Forever #1

Igor Savic - Gonza
07-31-2006 02:08 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Vladimir
Posting Freak

Bogami dobro je Josipovic poderao Hotu,mislim na prvu vozvnju kada su imali iste uslove na stazi razlika je bila masivnih 9 sekundi.

The Power Of Dreams
08-01-2006 01:32 PM
NeRo
Member

Te razlike su potpuno realne. Ako gledamo trke za EP; Da bi Lancie stizale ST aute, treba im cca. 550 HP. To se je ljepo vidjelo na Rogli ili sada u Ilirskoj Bistrici. Samo one jace Gabatove Lancie su bile ispred Igora.

08-01-2006 01:40 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
josipovic
Member

NeRo Wrote:
Te razlike su potpuno realne. Ako gledamo trke za EP; Da bi Lancie stizale ST aute, treba im cca. 550 HP. To se je ljepo vidjelo na Rogli ili sada u Ilirskoj Bistrici. Samo one jace Gabatove Lancie su bile ispred Igora.

Sve zavisi od konfiguracije staze i podloge.

08-01-2006 05:20 PM
NeRo
Member

Sve trke za EP su vise manje otvorenije, sa prilicno dobrim asfaltom. To odgovara i Lanciama i ST bolidima.
Recimo sada u Ilirskoj Bistrici je bio dobar duel. Bubnicu su u Lanciu stavili Gabatov motor od 550HP i jedva se priblizio Igoru. Tu ne treba gledati na vozace, jer su u oba auta top vozaci.

08-01-2006 07:40 PM
M3
Senior Member

Meni je ovo presmiješno poređenje...
s jedne strane home made lancia napravljena od serijskog auta
s druge 10 puta skuplji fabrički trkački automobil...
neuporedivo ležanje,kočnice, motor...

i opet  Lancia  ove sezone redovno  uzima Vectru SmileSmile

M3 E30 - The Ultimate Driving Machine

This post was last modified: 08-02-2006 01:21 PM by M3.

08-02-2006 01:12 PM
josipovic
Member

NeRo Wrote:
Sve trke za EP su vise manje otvorenije, sa prilicno dobrim asfaltom. To odgovara i Lanciama i ST bolidima.
Recimo sada u Ilirskoj Bistrici je bio dobar duel. Bubnicu su u Lanciu stavili Gabatov motor od 550HP i jedva se priblizio Igoru. Tu ne treba gledati na vozace, jer su u oba auta top vozaci.

Vlasenica je jedna,slobodno mogu reci najbolja staza u nasoj BiH,a takvih ima na pretek sirom Evrope plus sto komisije za licenciranje tih staza po Evropi vode racuna nasta ce staviti svoj paraf sto kod nas nije tako kod nas vrlo cesto se licencijaju staze koje nemaju ni osnovni minimum staze za odrzavanje trka.Iz tog razloga sam i pomenuo u prehodnom postu.
Vlasenicka staza nema mogucnost velikih brzina,ali je konstantno brza sto dobro pase ST automobilima.Moj limit je bio 183 km,u 1600 kod Simketa na BMW je bio 165,kod Vulanovica u SP Alfa 170 itd.
A sada da se vatim na neke konstatacije pojedinih ucesnika foruma.Hota je odlicno izvezao prvu voznju kao i drugu s tim sto niko od ucesnika nenapisa u kakvim smo mi uslovima izvezli drugu voznju.
Na predstartu druge voznje trka je bila zaustavljena na nama troici meni,Hoti i Miljkovicu jer je kisa padala nenormalno jako i direktor je zaustavio da mi ne vozimo drugu voznju.Ja licno sam trazio da nas pusti sto je na kraju i odlucio da odobri nas start sa kisnim gumama.Ja sam startao sa novim kisnim gumama kao i Miljkovic,a Hota na komercijalnim (kucevnim).Hota na takvim gumama je izvezao opet odlicnu voznju.Vratimo li se na subotu kad je pola auta vozilo trening po kisi ko je to bio brzi od njega.
Moj i Hotin hendikep je bio da nam pocne kisa kad nam je to najmanje trebalo.Da nebi tako bilo bi dobro,ja odvezo po kisi 4.10 dok vecina to nemoze ni po suhom.Ali zbog vremenskih uslova ja i Hota odosmo daleko u generali.(NAPUSTILA NAS SPORTSKA SRECA)
Veoma mi je zao sto Franjina formula ne proradi da vidimo koje bi to VRIJEME bilo.

08-02-2006 01:42 PM
josipovic
Member

M3 Wrote:
Meni je ovo presmiješno poređenje...
s jedne strane home made lancia napravljena od serijskog auta
s druge  10 puta skuplji fabrički trkački automobil...
neuporedivo ležanje,kočnice, motor...

i opet  Lancia  ove sezone redovno  uzima Vectru SmileSmile

A ti M3 ne lupetaj kao i vecina Vas imate svoje probleme pa gledaj kako sebe da ubrzas,a ne da bacas koscure koje nam ne trebaju.Tehnika ti je slabija strana,a za voznju imas jos vremena da se dokazujes.A da znas da u EVROPI ima jos dosta automobila koji su vrlo konkurentni.
DALI TI MISLIS DA SE NIJEDAN SKUPI AUTOMOBIL NEMOZE POKVARITI.E grdno se varas,a VEKTRA je ponovo u urednom stanju.
VIDIMO SE NA CAZINU.
Nebi Neven i Zdravko brzi od mene i Hote na Vlasenici,a na kraju Zdravko i Neven na prvo i drugo mjesto u generali,a nas dvojica odosmo u k...c.
Zato Vam kazem pricajte konstruktivne price a ne budalijesajte.

08-02-2006 01:59 PM
M3
Senior Member

Što se tiče lupetanja, pošto nisi u stanju da normalno komuniciraš i polemišeš, nemoj radije nikako, jer u ovom slučaju ti lupetaš ko pokvaren motor.

Ovdje komentarišem teme na forumu, a tebi ako smetaju činjenice, nemoj ni čitati. A tehniku i trke dovoljno poznajem da mogu razlučiti koji je auto bolji, brži i pripremljeniji.Žao mi je , ali to su činjenice, ne znam što se osjećaš povrijeđenim, jer ja tu polemiku odavno vodim sa Vladimirom, stalno vadimo nove argumente i to nas zabavlja Smile

Što se tiče mene i moje brzine , ja sam u svojoj prvoj sezoni sa autom od 3000 eura sasvim zadovoljan brzinom i učinkom.
Nikom ne filozofiram, sve one koji voze sa nama cijenim podjednako,
pogotovo što je većina još uvijek brža od mene...

I na kraju,za generalu ste definitivno obojica zakinuti zbog kiše.
ne samo vi, nego i Bato i još neki...
To jeste pravi peh i rezultati nisu realni, jer niste svi vozili u istim uslovima.

i za kraj nisam te mislio vrijeđat i potcijenjivat, pa ne "zahateri" što kažu kod nasSmile
VIDIMO SE U CAZINU

M3 E30 - The Ultimate Driving Machine

This post was last modified: 08-02-2006 02:20 PM by M3.

08-02-2006 02:00 PM
Pages (7): « First < Previous 1 2 3 [4] 5 6 7 Next > Last »
Post Reply  Post Thread 

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Vlasenica 2008 Katz 10 798 07-25-2008 03:30 PM
Last Post: zlaja ban
  VLASENICA 2007 VLASENICA TEAM 18 2,237 08-31-2007 10:46 AM
Last Post: Katz
  Boris Miljevic – brdski sampion grupe SP za CEZ 2006  2 zlaja ban 11 1,375 11-27-2006 09:36 AM
Last Post: oldman
  Proglasenje pobjednika 2006 - slike BoB 0 558 11-20-2006 04:29 PM
Last Post: BoB
  Sastanak dijela vozača "Una" 10.11.2006 M3 17 1,019 11-15-2006 10:39 AM
Last Post: josipovic

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites

Forum Jump: