|
Vlasenica 2006
|
| Author |
Message |
josipovic
Member

Group: Registered
Status:
|
RE: Vlasenica 2006
Za generalu ste definitivno obojica zakinuti zbog kiše.
To jeste pravi peh i rezultati nisu realni, jer niste svi vozili u istim uslovima.
E vidis to ti je konstruktivna prica. STA JE TU JE.
|
|
| 08-02-2006 02:02 PM |
|
|
NeRo
Member

Status:
|
Staza gore-dole Lancii treba 150 konja vise od ST-a, da ga skine. Ta kalkulacija je neispravna, samo ako vozaci ne voze te aute na maksimum.
|
|
| 08-02-2006 02:29 PM |
|
 |
Engin
Posting Freak

Status:
|
Za generalu ste definitivno obojica zakinuti zbog kiše.
To jeste pravi peh i rezultati nisu realni, jer niste svi vozili u istim uslovima.
E vidis to ti je konstruktivna prica. STA JE TU JE.
e je#i ga, ja sam realan...
a i tebi je konstruktivno samo što tebi paše )
|
|
| 08-03-2006 08:05 AM |
|
 |
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Group: Administrators
Status:
|
Pa dajte ljudi malo detalja, sto vam je mrsko napisati koju recenicu za nas koji nismo bili u vlasenici. Kako su se desila ovolika odustajanja, posebno u klasi H12, pola ih nema plasman u drugoj voznji. Hoce li biti kakav izvjestaj na pungas-u?
a ima jedan pravooo mocan medijski pokrovitelj na plakatu trke:
http://www.pungas.com/forum/attachment.php?aid=6289
mozda da je bio pungas, mozda bi bilo i fotki, i izvjestaja i svega ostalog.
Ovako PunGas nije medijski pokrovitelj i prenijeli smo samo izvjestaj koji je postavljen na brdskatrkavlasenica.blogger.ba
We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
|
|
| 08-03-2006 08:27 AM |
|
 |
VLASENICA TEAM
Junior Member

Status:
|
Ja stvarno nemam pojma ko je i kako birao medijskog sponzora, sa tim nemam ama bas nikakve veze.
Moje licno misljenje je da je pungas u ovoj oblasti mnogo ispred svih, i ja sam zbog toga i odlucio da sve podatke koje imam saljem vama ili licno postavljam na vas forum, a svi ostali mogu sve to da preuzmu samo sa http://brdskatrkavlasenica.blogger.ba/ ili pungas foruma.
A sto se tice snimaka i slika, ja sam opet samoinicijativno odlucio da napravim jedan DVD sa ovogodisnjim, a ako nadjem i od prethodnih godina, slikama i snimcima.
Sad trenutno radim na prikupljanju materijala, a i u petak idem na odmor nekih 10-ak dana, pa se nadam da bi sve to trebao zavrsiti do kraja avgusta mjeseca.
http://brdskatrkavlasenica.blogger.ba/
|
|
| 08-03-2006 09:12 AM |
|
 |
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Status:
|
tebi svaka cast. Uradio si vise nego svi ostali u organizaciji zajedno na promociji trke u Vlasenici.
Nazalost ljudi kao ti su danas rijetki u auto sportu kod nas
We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
|
|
| 08-03-2006 09:16 AM |
|
|
oldman
Junior Member

Status:
|
Evo vec par dana citam postove za vlasenicu i smijem se. Nigdje nema komentara bitnih stvari. Npr. Kako komentarisete plakat na kojem je redoslijed Otvoreno prvenstvo RS, sampionat BiH, Sampionat SCG?
Kako komentarisete cinjenicu da se niti na jednom materijalu za trku, niti na startu (uprkos pravilniku) ne pojavljuje znak BIHAMK-a?
I najvaznije. Kako je moguce da se ne proglase pobjednici po klasama za BiH i SCG sampionat nego djuture (uprkos pravilniku). Kako je moguce da se proglasenje pobjednika klubova i sponzora ne izvrsi po sampionatima, te da neki sponzorski timovu i pored prijave ne budu uopste bodovani.
Sto se tice medijske prezentacije slazem se da je najvise ucinjeno preko blogga i ovog foruma. Samo da napomenem da je natrci pored ekipe BHT1 bila i ekipa ATV-a. Proveli su se ko bosi po trnju jer organizator i pored obecanja nije odradio svoj dio posla za koji su ih ovi molili?
|
|
| 08-03-2006 12:12 PM |
|
 |
tata
Posting Freak

Status:
|
Ne bih da komentarisem desavanja u Vlasenici jer nisam tamo bio(na zalost bez obzira na sve)ali zar to nije sve ono o cemu smo ovdije pisali godinama.Ovo o redoslijedu sam primjetio jos u najavi trke u postu VLASENICA TEAMa i zasmetalo mi je ali nisam htjeo zakuhavati.Na zalost malo ih je to i primjetilo.
OT.
dobijem sliku koju autor ne smije da objavi sa tekstom otprilike.....evo ti najboljeg druga.....Ja rizikujem batine koje svakako dobijam od Conje i objavljujem je.
This post was last modified: 08-03-2006 12:54 PM by tata.
|
|
| 08-03-2006 12:51 PM |
|
 |
VLASENICA TEAM
Junior Member

Status:
|
Da je neko drugi na mome mjestu vjerovatno bi usao u polemiku koja bi vodila u nedogled, a sto je najgore posle te polemike bi se jako malo stvari rijesilo.
Ovako cu sve polako i smireno posmatrati sa strane, i prikupljati sve pohvale, zamjerke, nedostatke (ali samo argumentovane), koje vi posaljete na mail, ili postujete na forum ili blogg, i sve to prezentovati organizatoru brdskih trka u Vlasenici sledece godine, kako bi mogli prevazici sve te nedostatke i pokusati ispraviti vase zamjerke, i zadrzati sve dobre stvari koje ste vidjeli na trkama u Vlasenici.
Jer:
Pametan covjek trazi nacin da rijesi problem, a budala trazi izgovor!!!
Veliki pozdrav svima. . .
Pedja
http://brdskatrkavlasenica.blogger.ba/
|
|
| 08-03-2006 12:59 PM |
|
 |
Katz
Administrator

Status:
|
Drago mi je sto na taj nacin shvatas nase komentare... mada sam ja i pitao na par puta zasto su uradjeni zajednicki plasmani, a ne i posebni.
Forever #1
Igor Savic - Gonza
|
|
| 08-03-2006 03:36 PM |
|
 |
|
|