Eh, budući da nema Zlaje na meni je da najavim da će i na Vlasenici biti ekipa BHT1. Nadam se da će ovoga puta oni koji nisu željeli pričati na Igmanu (znaju oni koji su) biti voljniji za priču na Vlasenici
... i da ćete biti preeeezadovoljni reportažom kao i onom prethodnom... s Igmana.
Vidimo se na Vlasenici 8)
Joana
This post was last modified: 07-18-2006 08:29 PM by joana.
[color=navy]Eh, budući da nema Zlaje na meni je da najavim da će i na Vlasenici biti ekipa BHT1. Nadam se da će ovoga puta oni koji nisu željeli pričati na Igmanu (znaju oni koji su) biti voljniji za priču na Vlasenici
A ja kontao da ima samo onih koji se ne zele slikati
Ove, 2006. godine, 29. i 30. jula Vlasenica je po šesti put domaćin najboljim automobilistima Republike Srpske, Bosne i Hercegovine, Srbije i Crne Gore, a većina njih je već imala priliku da upozna Vlasenicu i gostoprimstvo njenih stanovnika, tako da ne treba sumljati da će ovaj gradić sa desetak hiljada stanovnika ponovo biti dobar domaćin, a staza na magistralnom putu М-19 na obroncima planine Javor biti poprište novih rekorda u takmičenju koje će po prvi put nakon minulog rata, pored bodovanja za šampionat Bosne i Hercegovine i Republike Srpske, biti bodovano za auto-prvenstvo Srbije i Crne Gore.
Vlasenica je opštinsko sjedište, koje se u pisanim tragovima u istoriji prvi put spominje 1244. godine. Danas u teškim tranzicionim vremenima opštinu Vlasenicu karakteriše veliki pad nekad prilično razvijene industrije, u kojoj značajnu perspektivu pokazuju aluminijumska proizvodnja i drvna industrija, ali je velika perspektiva i turističke djelatnosti, čiju okosnicu čini sve posjećeniji Planinski centar ''Igrišta'', čijem daljem razvoju će, nadamo se doprinijeti i u narednim godinama održavanje brdske auto trke i sličnih sportskih takmičenja, naročito u oblasti zimskih sportova jer ''Igrišta'' poslednjih zima pored turistima gostoprimstvo svake zime pružaju i sportistima.
U želji da brdska auto trka ''Vlasenica 2006'' da svoj doprinos u razvoju ovog kraja u cjelini svim učesnicima i gostima želimo najsrdačniju dobrodošlicu u malu Vlasenicu velikog sportskog srca.
Na zalost necu moci doci u Vlasenicu pa na ovaj nacin svim takmicarima,clanovima ovog Foruma,zelim mnogo sportske srece i uspijeha.
Nadam se da cu ovdije makar kada se vratim iz Ilirske Bistrice naci izvjestaje,komentare i slike kada to nigdje drugo ne mozes naciA ja vama za uzvrat donosim raport sa trke u Sloveniji.SRETNO: