Post Reply  Post Thread 
Pages (2): « First < Previous 1 [2] Last »
Vn Španije
Author Message
Bojana Tufegdzic
Member

Group: Registered
Status: Offline
RE:  Vn Španije

Pridruzujem se cestitkama za Alonsa! Odlicna voznja Spanca, fenomenalno pripremljen auto! Steta sto nije dvostruka, pogresi Fizi ni kriv ni duzan.

Kada je rec o Ferrariju, nista posebno. Bili su prilicno sporiji danas od Renaulta. Sumi je solidno vozio.

Mada, slozicu se sa vama trka je bila prilicno dosadna!

Ja bih pohvalila i voznju Raikkonena, uprkos veoma losem automobilu Mclarena, Kimi je sjajno startovao i pokazao zasto je jedan od trojice najboljih vozaca danasnjice! Svaka cast Kimi!

Montoya je i previse hteo! Zao mi je zbog njega. Ali obicno kada zaredja sa ovakvim "glupostima" (racunam i proslu trku) Monty i zablista. Nadam se da ce u narednim trkama imati vise srece i da ce Mclaren znatno poboljsati svoje automobile.

Uvek uz Mclaren i Rona Dennisa!

This post was last modified: 05-14-2006 06:43 PM by Bojana Tufegdzic.

05-14-2006 06:42 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Haris
Member

RE:   Vn Španije

Bojana Tufegdzic Wrote:
Pridruzujem se cestitkama za Alonsa! Odlicna voznja Spanca, fenomenalno pripremljen auto! Steta sto nije dvostruka, pogresi Fizi ni kriv ni duzan.

Kada je rec o Ferrariju, nista posebno. Bili su prilicno sporiji danas od Renaulta. Sumi je solidno vozio.

Mada, slozicu se sa vama trka je bila prilicno dosadna!

Ja bih pohvalila i voznju Raikkonena, uprkos veoma losem automobilu Mclarena, Kimi je sjajno startovao i pokazao zasto je jedan od trojice najboljih vozaca danasnjice! Svaka cast Kimi!

Montoya je i previse hteo! Zao mi je zbog njega. Ali obicno kada zaredja sa ovakvim "glupostima" (racunam i proslu trku) Monty i zablista. Nadam se da ce u narednim trkama imati vise srece i da ce Mclaren znatno poboljsati svoje automobile.

Uvek uz Mclaren i Rona Dennisa!

Alonso je danas odlično vozio, ali rekao bih da je imao možda i bolji automobil od samog sebe.

Zašto FIsichella nije ni kriv ni dužan? HA HA...objasni mi ovo , molim te!

Kimi je vozio u bolidu koji je bio otprilike kao F2005 prošle godine...ali zbog starta ga hvaliti, nema smisla...startao je dobro samo zbog dobrog starta koji McLareni inače imaju

Here you can enter a short message which will automatically be appended to the bottom of your posts.
05-14-2006 07:04 PM
Bojana Tufegdzic
Member

RE:    Vn Španije

Haris Wrote:
Alonso je danas odlično vozio, ali rekao bih da je imao možda i bolji automobil od samog sebe.

Slazem se, auto je bio jednostavno - FANTASTICAN! Alonso je danas u njemu zaista izgledao "nedodirljivo" za rivale. Uprkos dobrom autu, da bi postigao dobar rezultat moras da umes i da ga vozis! Alonso je to maestralno uradio danas. Ok, nije bilo preterano borbe, bila je to sigurica - pobedica, ali dobro ima i takvih trka. Pohvala za Renaultov tim zaista su bili na visini zadatka. Ja ne navijam za njih i ne volim ih, ali kad nesto jeste, ono jeste i nema tu price.

Quote:
Zašto FIsichella nije ni kriv ni dužan? HA HA...objasni mi ovo , molim te!

Ma salim se. Onako. I kriv je a bogami i duzan! Bas je tupav ponekad, ali mnogo. Iskreno, ranije sam mnogo vise ocekivala od njega.

Quote:
Kimi je vozio u bolidu koji je bio otprilike kao F2005 prošle godine...ali zbog starta ga hvaliti, nema smisla...startao je dobro samo zbog dobrog starta koji McLareni inače imaju

Pa recimo da Mclareni dobro startuju, ali u tome vise prednjaci Renault, mislim da su oni za te "katapultove" ubedljivo najjaci. Ja bih pohvalila voznju Kimija jer je izvukao maksimum iz tog auta. I druga stvar jako hrabro je krenuo na startu. Ne znam meni je to bio "tipican Kimi". Obradovao me je stvarno. Ne kazem da tako nesto nisam ocekivala, Kimi je cesto pobedjivao bas iz takvih situacija kada startuje odpozadi, ali ne znam, danas mi je bilo drago da ga vidim u akciji. Moguce zbog toga, jer evo vec se sampionat zahuktava, a mi nista konkretno jos nismo uradili. Ma nismo bukvalno ni u prilici, pa me onda tako "obicne" stvari obraduju kao da smo pobedili. Eto.

Nazalost, veoma smo losi i spori i sve vise me brine Mclaren! Nadam se da cemo biti znatno bolji na narednim trkama i da ce Monty da poradi malo na koncentraciji. Moji momci to mogu.

FOREVER MCLAREN & RON!

This post was last modified: 05-14-2006 07:45 PM by Bojana Tufegdzic.

05-14-2006 07:43 PM
Zlax
Junior Member
**

VN Španije

Fernando Alonso broj 1 s Renaultom!

05-15-2006 09:08 AM
Dr.MTh20
Junior Member
**

RE: Vn Španije

Svaka cast Alonso Very Happy,vidje cemo sta ce biti u MonakuTwisted Evil

05-15-2006 04:25 PM
Pages (2): « First < Previous 1 [2] Last »
Post Reply  Post Thread  DODAJ SLIKU

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
Driving Ferrari će na VN Mađarske koristiti novi pokrov motora Rainman 0 207 07-31-2008 08:41 AM
Last Post: Rainman
  VN Kanada - Sutil u letu Edis Jasarevic 15 553 06-10-2007 07:53 PM
Last Post: Rainman
  Hamilton zeli vise poena i prvu pobjedu na VN Spanjolske Rainman 11 369 05-12-2007 10:09 AM
Last Post: abi 101
  VN Japana Skyline 22 806 10-12-2006 05:28 PM
Last Post: Blade
  VN Italije - Fotke MersauX 5 478 09-15-2006 04:45 PM
Last Post: MersauX

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites

Forum Jump: