Post Reply  Post Thread 
Pages (3): « First < Previous 1 [2] 3 Next > Last »
VN Malezije
Author Message
eXmAn
Senior Member

Group: Registered
Status: Offline
RE: VN Malezije

Kako ne bi bila! Mislim, Kimić ispade u prvom krugu.

Prvi bosanski hardverski portal!
03-19-2006 12:08 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Skyline
Super Moderator

Group: Super Moderators

Steta za Kimishu.
Bilo bi svasta da je ostao.
Zao mi je i Heidfild-a, iako je Shumi njegovom zaslugom prosao jedno mesto napred  Smile

Understeer is a crime - Colin McCrae

This post was last modified: 03-19-2006 12:52 PM by Skyline.

03-19-2006 12:46 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
John Doe
Member

RE:  VN Malezije

McLarenovka Wrote:
strasno dosadna utrka.... bzvz

Khm... Howyesno.

03-19-2006 04:23 PM
McLarenovka
Member

howyesno ovo ono. bez obzira na kimija. nije pomoglo ni odustajanje rosberga, mislim da bi i on napravio malo pometnje. sta smo vidjeli ustvari, nista, fisichellina pobjeda nije bila bas ugrozena tokom utrke, nekih spektakularnih pretjecanja, dvoboja, bilo cega, bice da mi je najinteresantniji momenat gledati kako sato vraca poziciju lol. odgledala sam jedva, u polusnu, dosadno, a drago mi je ako je neko uzivao u onome. renaultu svaka cast, sad cekamo australiju u nadi da ce tamo biti bolje.

http://mclaren.blogger.ba
03-19-2006 04:42 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Morpheus
Posting Freak

Ne znam ali eto samo da se ne bi na kraju digla kontra bura jer svi nekako navaljuju na Ferrari a i oni sami se cine malo pretjerano jaki. Ne velim ali je to jedan od rijetkih bolida koji je ispostovao prvilo jedan motor 2 utrke to je za respekta. Ne znam ali nekako niko ne moze uhvatiti taj korak sa Renaultom ne znam samo da se ne bi desio incident kao onaj sa onim gumama svi ga se sjecamo kada su se gume sirile i folovi golovi. Eto ja nesto ne vjerujem da je sada ono krilce van pravila ali treba ocekivati strucnu komisiju pa da vidimo onda sta kazu cice koje znaju pravila u korijenu.

Ne znam fakat me nervira jer ide Ferrari ali kao da ga niti jedan nece da stisne i kao da su neke ovce pa se zajebu sa tom taktikom, oni mehanicari dabogda im sake otpale mjenjeaju ko u mene nena sto bi zamjenila od 80 godina sve bi nasamarao mokrom i smrdljivom carapom.

Dalje Mercedes je brz i dobro slozen ali oni pehovi nakda nece da stanu stvarno samo ih prate iz utrke u utrku, honda nije ono sto sam ocekivao mislio sam da ce mnogo vise pruziti ali Button im svijetla obraz, Sato u elementu covjek je vazdan sta da mu se kaze, BMW pokazuje da je dobar i da moze bolje ali mali Rosberg je ocito ljuta guja i zeznut igrac za buducnost. Toyota bye bye ona je pala kada je uzela onog Truhlju ono je worst case scenario 100% bolje da su kamen naslonili na gas i pustili mozda bi bolje prosli.

Eto Red Bull i sestra Toro Roso ove godine nidje veze prosle su godine bas ponekada zaprijetili i vozili su zestoko sada su malo na pocetku van forme proslogodisnje, Midland samo smetaju na stazi kao Super Aguri sem njihove zvijezde son Sato Kamikaza.

Kratak pregled do sada situacije barem sa moje strane.

I da se ponovim cestitam navijacima Renaulta iako sam ovo tesko prevalio ali 1 i 2 je impresivan rezultat.

03-19-2006 05:19 PM
Haris
Member

Grrrr, slazem se za mehanicare...ja ih ne bih mokrom carapom, vec bi svakoga za svaku sekundu koju provede bolid u boksu tokom utrke udarao onim znakom koji govori vozacu kad da krene....a tek onog sto ga drzi, pa ja ne znam jeli on corav!!!?? A, brate mili, ne znam sta je i onom Rosu, pa mora da mu je vrucina malo udarila u glavu pa ostavio Schumacher na taktici 2 stopa....jaooooO!

Ferrari mora da sredi te probleme sa motorom, i mora da rijesi to sa krilcima, neka naprave dobar bolid bez tih sranja...mogu oni to! U svakom slucaju mislim da je 248 F1 bolid daleko sposoban za pobijede, sam otreba doraditi pouzdanost, popraviti neke sitnice i zamoliti ciku Brawna da dzaba ne laze i da odradi posao kao sto je to ucinio 2004.

Here you can enter a short message which will automatically be appended to the bottom of your posts.
03-19-2006 05:52 PM
Kenno
Posting Freak

Status: Away

Ocjena utrke: 'nako.
Par dobrih poteza od Schumachera(starijeg) i nekoliko ostalih vozaca, ostalo nista. Steta sto su Rosberg i Raikkonen rano odustali, bilo bi zanimljiviji. Ovako se vecinom kroz boksove prestizalo.

03-19-2006 06:09 PM
smajla
Junior Member
**

Opet pobjeda RENAULTA i to dvostruka.
Very HappyVery Happy

03-19-2006 06:39 PM
R19
Crvena mamba

Pa bilo bi bolje da je bilo zanimljivije ...
A mladi "momcovi" zuto-plavi pokazase ostalima da ih ceka jos mnoooogo mnogo neprospavanih noci ...Laughing

03-19-2006 06:43 PM
muslijam
Pedal To The Metal

Status: Away

Pa ja, sad niko ne voli Ferrari a prije dvije godine svi su za njih navijali Confused
Danas su mi s glupostima uzeli 5 godina zivota al ja ih opet volim Wink

Cestitke Renault-u na dvostrukoj pobjedi, jaka konkurencija uvjek dobro dodje Wink

Fabbrica Italiana Automobili Torino
http://muslijam.blogger.ba/
Fiat 128 Sport Coupe L '74
03-19-2006 08:59 PM
Post Reply  Post Thread  DODAJ SLIKU

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
Driving Ferrari će na VN Mađarske koristiti novi pokrov motora Rainman 0 207 07-31-2008 08:41 AM
Last Post: Rainman
  VN Kanada - Sutil u letu Edis Jasarevic 15 553 06-10-2007 07:53 PM
Last Post: Rainman
  Hamilton zeli vise poena i prvu pobjedu na VN Spanjolske Rainman 11 369 05-12-2007 10:09 AM
Last Post: abi 101
  VN Japana Skyline 22 805 10-12-2006 05:28 PM
Last Post: Blade
  VN Italije - Fotke MersauX 5 477 09-15-2006 04:45 PM
Last Post: MersauX

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites

Forum Jump: