Post Reply  Post Thread 
Pages (2): « First < Previous 1 [2] Last »
VN Monaka
Author Message
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Group: Administrators
Status: Offline
RE: VN Monaka

haha i kao da sve to nije dovoljno po Renault nego i:

Fisichella kažnjen
Suci su u Monacu odlučili kazniti Fisichellu sa oduzimanjem tri najbrža kruga.

Nakon odveženih kvalifikacija duel između Coultharda i Fisichelle na stazi pao u sjenu dešavanja oko Michaela Schumachera. Nakon saslušavanja oba vozača, suci su došli do zaključka da je Fisichella zadržavao Davida Coultharda te su mu zbog toga oduzeli tri najbjrža kruga koja je ostvario tokom kvalifikacija

We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
05-27-2006 04:47 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Lage- alijas240Z
Posting Freak

Group: Registered

Moje misljenje je da Schumiju ono nije trebalo. Drzima da je on danas najbolji vozac u F1, sto je i dokazao svojom voznjom u Monacu ali jedan onako pokvaren potez je nesto najgore sto sam vidio od njega. Mislim da je najvise sebi naskodio odnosno svom liku i djelu.
Honda me totalno razocarala. Nepojmljivo. Volio bih kada bi sto prije otjerali Rubensa a doveli recimo Montoyu, mada mislim da bi i Sato vozio bolje od onog koji moze preticati jos samo na aerodromskoj pisti.
Steta za Klien, jer je mogao osvojiti trece mjesto, momak je strasan, pravi urban boy, kad ga vidim kao da gledam nekog mangupa iz Novogradske opstine u napucanoj golf dvici 8)"S'a je ba haveru..."

Mene su poslali iz staba... ja cu vas spasiti.
06-01-2006 07:32 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Darth Oliver GPL
Member

Meni se cinilo da je bio namjeran potez Michaela, ali se dobro vratio u trci, ali sad je zaista tesko stici Alonsa, 4 pobjede i 3 druga mjesta, tu konzistentnost je tesko pobijediti. Drago mi je i da je DC konacno osvojio podium u Red Bull-u.
Webber je fantasticno vozio i zaista treba napustiti Williams sto prije. Ja mislim
da je ovo bila najgora trka Buttona ikad, vec trecu trku zaredom je Rubens bolji na kvalifikacijama, ako ne bude dobar na domacoj stazi lose mu se pise, morace englezi naci novog vozaca za napuhavanje i to je vjerovatno Hamilton.

06-01-2006 08:28 AM
Dr.MTh20
Junior Member
**

Alonso RULES

06-02-2006 05:14 PM
Pages (2): « First < Previous 1 [2] Last »
Post Reply  Post Thread  DODAJ SLIKU

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
Driving Ferrari će na VN Mađarske koristiti novi pokrov motora Rainman 0 207 07-31-2008 08:41 AM
Last Post: Rainman
  VN Kanada - Sutil u letu Edis Jasarevic 15 553 06-10-2007 07:53 PM
Last Post: Rainman
  Hamilton zeli vise poena i prvu pobjedu na VN Spanjolske Rainman 11 369 05-12-2007 10:09 AM
Last Post: abi 101
  VN Japana Skyline 22 806 10-12-2006 05:28 PM
Last Post: Blade
  VN Italije - Fotke MersauX 5 477 09-15-2006 04:45 PM
Last Post: MersauX

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites

Forum Jump: