e hvala drug. Ma dobio sam novi PhotoShop 10,al nece da se instalira bez SP2,a nemam ni SP1. Pa trazim nadogradnju,a ne da mi se system obarat da inst WinXP sa SP2.
Bliži se dan kada će i kod mene kucati Cuore Sportivo!!!
We are Warriors, Streets are our Battlegrounds. We are Street Racers!
GTi da ti da par savijeta .Pod br jedan nemoj ni slucajno da nadogradzujes Sp2 nako sam jer ce ti pravt velike probleme pogotovo sa optickim uredzajima , nego lijepo potrazi XP WIN LITE Sp2 tj win xp sa vec integrisanim sp2 i zadnjim pach koji radi fantasticno a sto se tice fotoshopa moras stari moj iskljucivo imat sp2 da bi ga naistalirao tako toliko od mene a rad ti je ok simpaticno
uzmi ako mozes PhotoShop 7.0 CE. ovi svi ostali samo vuku performanse racunara a nemaju neka znatna poboljsanja. ovo znam iz iskustva... sto se rada tice.. vidim da imas ideje i da su na mjestu samo jos da malo izvedbu upotpunis, sto inace dolazi sa vremenom..
uzmi ako mozes PhotoShop 7.0 CE. ovi svi ostali samo vuku performanse racunara a nemaju neka znatna poboljsanja. ovo znam iz iskustva... sto se rada tice.. vidim da imas ideje i da su na mjestu samo jos da malo izvedbu upotpunis, sto inace dolazi sa vremenom..
A gdje cu nac 7.0 verziju,to je malo postaro?
A za SP2,stvarno mi se ne da obarat sistem OPET,napokon sam sabro sve programe sto mi trebaju. Komp jest malo slabiji,al ne puno!
Jos uvijek sam pocetnik,pa se nadam da cu izvedbu izostrit vjezbom.
THX i POZZ
Bliži se dan kada će i kod mene kucati Cuore Sportivo!!!
We are Warriors, Streets are our Battlegrounds. We are Street Racers!