svasta, zasto bih se ljutio
zato sam i pitao, da mi neko ko ima iskustva kaze zato valja, zato ne valja
bio mi je zanimljiva ideja samo zato sto je turbak i zato sto njegovih 200 turbo konja, lako naraste na 250 ili kolko vec
medjutim, kolebao sam se zbog potrosnje i podloznosti kvarovima turbine, kao i svih ostalih opterecenih delova, ali bio bih spreman na to ako mu je vesanje odlicno ili kocnice ili ako ima agregat koji lako moze da naduva 300ks
ali posto nije nista od ovoga i posto ide katastrofalno lose za svojih 200ks (8,5s do 100 ), odustajem od ideje i vracam se mojoj atmosferskoj highreving misiji
Sto se tice samog turbo motora najbolje savjete ce ti dati Samir iliti Nismo jer najvise ganja te motore i najvise ih je razjebo.Doduse ne njegovom krivicom nego slabim materijalima.
Nije ni tebi mane...
Njegoš
"Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš nego sedam dana u bijedi."
Sto se tice samog turbo motora najbolje savjete ce ti dati Samir iliti Nismo jer najvise ganja te motore i najvise ih je razjebo.Doduse ne njegovom krivicom nego slabim materijalima.
Nije ni tebi mane...
Njegoš
A ja sto sam u skolu isao kod Njegosa???
Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
Ma to mi je slika od prosle godine kad sam "ucio"...sad sam shlang...ko motka...ahahahaaaa
Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
Ma nikada te nismo ni kontali ozbiljno da ces ovo uzeti...zato ne provociraj...Postavi nekog japanca kojeg znamo da ces kupiti...