|
vozacko sjediste
|
| Author |
Message |
skam
Junior Member

Group: Registered
Status:
|
vozacko sjediste
Ljulja se naprijed i nazad, zavisno dali kocim ili dajem gas.Mozeli se popraviti ili se mora mjenjati.Auto je audi A4 96 godina,ima štimanje po visini.
|
|
| 03-26-2007 05:53 AM |
|
|
pajero1987
Posting Freak

Status:
|
RE: vozacko sjediste
E zato moj drug postoje zadnja sjedista...sto bolan toliko razdrma prednje i to vozacevo...
Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
|
|
| 03-26-2007 06:03 AM |
|
 |
skam
Junior Member

Status:
|
E zato moj drug postoje zadnja sjedista...sto bolan toliko razdrma prednje i to vozacevo...
Ha,ha,ha...da je bogdo od toga.Nego sam ti ja drug moj malo jaci i malo veci,pa se rasklimalo.Cuca li se cuca
|
|
| 03-26-2007 06:05 AM |
|
 |
Morpheus
Posting Freak

Status:
|
Vjerovatno su ti se sjebale one dole plasticne vodjice i njih moras da zamjenis i bices rahat. Znaci baci se na posao iscupaj zadnju klupu, odserafi one drzace sto srijecavaju sjediste da spadne sa onih sinica i onda skini sjedalo i vidi u cemu je kvaka ali najprije je da je do ovih vodjica. Odes onda u neku malo bolju prodavnicu i kupis ih nove te ih postavis i nema vise ljuljanja. To ti je vazdan boljka citave te famelije .
|
|
| 03-26-2007 06:08 AM |
|
 |
herkules
Posting Freak

Status:
|
Vjerovatno su ti se sjebale one dole plasticne vodjice i njih moras da zamjenis i bices rahat. Znaci baci se na posao iscupaj zadnju klupu, odserafi one drzace sto srijecavaju sjediste da spadne sa onih sinica i onda skini sjedalo i vidi u cemu je kvaka ali najprije je da je do ovih vodjica. Odes onda u neku malo bolju prodavnicu i kupis ih nove te ih postavis i nema vise ljuljanja. To ti je vazdan boljka citave te famelije  .
Kod mene na golfu bio isti problem zamijeni plastikice i mirna Bosna...
...0-100KM/h 9.3sec 402m-17.2sec
Testirano G-techom
|
|
| 03-26-2007 09:57 AM |
|
 |
pajero1987
Posting Freak

Status:
|
E eno i on heklo na prednjem sjedistu...
Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
|
|
| 03-26-2007 10:25 AM |
|
|
skam
Junior Member

Status:
|
E eno i on heklo na prednjem sjedistu...
Evo me sada iz garaze i nisu gumice otisle nego na prednjem dijelu na mjestu gdje se sastavlja onaj mehanizam za dizanje sjedista sa samim sjedistem se odvijilo se tj popucao var i zato se citavo sjediste ljulja naprijed/nazad.Ostaje mi jedino probati to zavariti ili promijeniti sjediste.
Hvala vam na savjetima i idejama
|
|
| 03-26-2007 11:39 AM |
|
 |
Morpheus
Posting Freak

Status:
|
This post was last modified: 03-26-2007 01:14 PM by Morpheus.
|
|
| 03-26-2007 01:13 PM |
|
 |