Post Reply  Post Thread 
Pages (3): « First [1] 2 3 Next > Last »
VOZILICA
Author Message
Schumi
Senior Member

Group: Registered
Status: Offline
VOZILICA

Evo naidjoh neku noc na ovu vozilicu slucajno Smile Uvijek je ljeti mozete vidjeti na sarajevskim ulicama,izgleda da je vlasnik vec stavio u pogon Very Happy
Stvarno ja ne znam o kojem se motoru ovdje radi ali sam cuo da je covjek dugo sklapao ovu vozilicu ( ne znam kojim imenom da je zovem Very Happy ) Slike su lose kvalitete,bila je noc a slikao sam mobitelom,ali ipak se moze fino vidjeti o cemu se radi.

Mrzim ljude koji uzimaju drogu.Posebno graničare!
03-27-2006 02:16 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
elvir
Posting Freak

Status: Away
RE: VOZILICA

Pise ti sve na autu...Westfield Megabusa...u ovom slucaju Westfield Megabusa Plus....raritet i u Evropi a ovdje pogotovo...motor je od Suzukija Hayabuse

http://www.bhrenaultclub.com
03-27-2006 02:25 PM
Schumi
Senior Member

e nek i mi imamo neki raritet Very Happy

03-27-2006 02:31 PM
Vector
Administrator

Group: Administrators

Vlasnik ovog vozila ima cudan ukus!

Kad bi makar poskidao one djecije naljepnice BUSSA, MEGABUUSA, HAYABUSSA, onda bi mozda bio shvacen malo ozbiljnije...

Automotodrom...
03-27-2006 03:00 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Schumi
Senior Member

jest nadjidjan naljepnicama ali kad cujes zvuk auta zaboravis na naljepnice Very Happy stvarno,ima strasan zvuk a vozac stavi na glavu onu starinsku kacigu meni se cini Smile

03-27-2006 03:05 PM
edinko
Posting Freak

RE:  VOZILICA

Schumi Wrote:
jest nadjidjan naljepnicama ali kad cujes zvuk auta zaboravis na naljepnice Very Happy stvarno,ima strasan zvuk a vozac stavi na glavu onu starinsku kacigu meni se cini Smile

DZABA TO JE U DUSI MOTOCIKL.ja uvjiek cujem hayabusu Confused kratak odrezan zvuk pa druga brzina jos brze treca... uviejk se najezim a gledao sam je na SR u sarajevu pri jednom "obracunu" (sta gledao stajao pored nje).

edinko
03-27-2006 05:20 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Schumi
Senior Member

RE:   VOZILICA

edinko Wrote:

Schumi Wrote:

DZABA TO JE U DUSI MOTOCIKL.ja uvjiek cujem hayabusu Confused kratak odrezan zvuk pa druga brzina jos brze treca...   uviejk se najezim a gledao sam je na SR u sarajevu pri jednom "obracunu" (sta gledao stajao pored nje).

pretpostavljam da je izgubio na SR-u Very Happy

03-27-2006 07:04 PM
goran16v
Delegat

Nije ovo bas neka klasika, ovaj Westerfield kit-car je star nekih 6-7 godina... Samo ovaj vozac nije isti onaj vozac sa starinskom kapicom od prosle godine. Auto je stigao u Sarajevo u kutijama i Zdeno&Lutvo su ga sastavili za Le Rocha, koji je bio vlasnik i dok je jos bio njegov Lutvo je poharao par SR-ova. Prvobitna boja je bila bez, kasnije je LeRoch dao Westerfielda u zamjenu Porsche 933 '76 godina (3.0 turbo). Drugi vlasnik ga je ofarbao u crveno, sredio na njemu neke detalje i navodno ga u "mini prelaznom roku" pred kraj prosle godine prodao nekom strancu, pa predpostavljam da je ovaj jedva cekao prve lijepe dane da izgustira novu investiciju.

Proud to be BMW E 21 owner!
03-27-2006 08:01 PM
Vector
Administrator

goran16v Wrote:
Nije ovo bas neka klasika, ovaj Westerfield kit-car je star nekih 6-7 godina... Samo ovaj vozac nije isti onaj vozac sa starinskom kapicom od prosle godine. Auto je stigao u Sarajevo u kutijama i Zdeno&Lutvo su ga sastavili za Le Rocha, koji je bio vlasnik i dok je jos bio njegov Lutvo je poharao par SR-ova. Prvobitna boja je bila bez, kasnije je LeRoch dao Westerfielda u zamjenu Porsche 933 '76 godina (3.0 turbo). Drugi vlasnik ga je ofarbao u crveno, sredio na njemu neke detalje i navodno ga u "mini prelaznom roku" pred kraj prosle godine prodao nekom strancu, pa predpostavljam da je ovaj jedva cekao prve lijepe dane da izgustira novu investiciju.

LaughingLaughingLaughing

Pa to auto ko ping-pong loptica Very Happy

Automotodrom...

This post was last modified: 03-27-2006 08:29 PM by Vector.

03-27-2006 08:09 PM
ermin402
Junior Member
**

super je ovo auto, ali vrijeme od 15,5 sec koje je napravio prosle godine na SR u sarajevu bas i nije neki rezultat...

all we are is dust in the wind
03-27-2006 08:24 PM
Pages (3): « First [1] 2 3 Next > Last »
Post Reply  Post Thread  DODAJ SLIKU

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites

Forum Jump: