Post Reply  Post Thread 
Pages (3): « First [1] 2 3 Next > Last »
VR6_RIP
Author Message
DYNO
Senior Member

Group: Registered
Status: Offline
VR6_RIP

Dragi moji tuznom vjeschu javljamo da je tragichnom smrcu josh jedan previshe voljeni i nikad ne prezaljeni VR6 otishao u vjechna lovishta......
a da li ce njegova mashina da vaskrsne u skoljki polo-a GTI ostaje na razmatranju.......
Neka mu je sretan otpad..... Sad Sad Sad

Pozdrav DYNO i Lucozade

http://www.vr6sound.cjb.net

Alfa Romeo the only car manufacturer in the world were the bonnet hinges wear out quicker than the tyres.
11-25-2004 06:52 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
ThunderBird
Banned

Group: Banned
Re: VR6_RIP

DYNO Wrote:
Dragi moji tuznom vjeschu javljamo da je tragichnom smrcu josh jedan previshe voljeni i nikad ne prezaljeni VR6 otishao u vjechna lovishta......a da li ce njegova mashina da vaskrsne u skoljki polo-a GTI ostaje na razmatranju.......
Neka mu je sretan otpad..... Sad Sad Sad

Pozdrav DYNO i Lucozade

http://www.vr6sound.cjb.net

Ko me nezna neće vjerovati, ko me zna tek onda neće vjerovati...

Ev' me plačem......... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

pozdraVW

DERVENTA TUNING TEAM
OPEL CLUB DERVENTA
11-25-2004 08:01 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Anais
Banned

Ne prikazuje mi slike fino prikaze samo pola slike .. a jel ovo tvoja vr6ica

11-25-2004 08:35 PM
DYNO
Senior Member

Group: Registered

da moja ....BILA

Alfa Romeo the only car manufacturer in the world were the bonnet hinges wear out quicker than the tyres.
11-25-2004 08:48 PM
ThunderBird
Banned

Stvarno mi je zao... od kad sam vozio Six-ovu VeRu...zaljubljen sam u nju

pozdraVW

DERVENTA TUNING TEAM
OPEL CLUB DERVENTA
11-25-2004 08:54 PM
Anais
Banned

e to ti je trenutak ne paznje i ode sve u sto p**** materina pa kolika je steta hoces uspjet sta para izvuc od osiguranja ili ne znam uopste sta se desilo ko je kriv sta si radio objasni nam malo Laughing

11-25-2004 09:19 PM
lucozade
Super Moderator

Group: Super Moderators

ma brate ja kad zaplako nisam, izaso iz kola i zamalo nisam frajera ubio, duno nas lik sa preko 120 km/h a mi stajali, bilo na autoputu, kazem fino jel kisa pala irci ne znaju sta ce s volanom. vazno da su svi ok, cura koja je sjedila nazad se ugruvala zestoko al je ok, sto je najgore, isli njoj po auto koje smo kupili u subotu pa ga trebali pokupit sinoc!!!! samo mi nije jasno da je takav udarac bio, udario nas nazad a pokrivio krov iznad vozacevih vrata, ispala komandna tabla, cd, pepeljara i polomili oba sica Shocked ???? ne moze se popravi,sasija u pm
inace rekord, nikad u zivotu nisam imo saobracajku, i sada 3 u manje od mjesec dana, dva puta po guzi (oba puta se nismo pomjerali, znaci stajali u koloni ili na semaforu) i jednom sa strane, od toga dva otpisana auta!!! bezze, najzalije mi golfica, bio mi drag, ne zato sto je golf negoeto, bash ovaj mi je bio drag...
... planovi postoje, kazu polo sa vr6 masinom odlicna kombinacija, remains to be seen Very Happy ... cekamo odgovor za vikend

Man maximum Machine minimum
11-25-2004 09:21 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
tepSIJA
Banned

Steta....

nek si ti ziv i zdrav , i ostali putnici ostalo *ebes bice lima

http://community.webshots.com/user/tepsija_pir
-------------------------------------------------------
Sve sto se desilo u proslosti stvara sadasnjost a ta sadasnjost stvara buducnost.
11-25-2004 09:29 PM
lucozade
Super Moderator

Group: Super Moderators

Anais Wrote:
e to ti je trenutak ne paznje i ode sve u sto p**** materina pa kolika je steta hoces uspjet sta para izvuc od osiguranja ili ne znam uopste sta se desilo ko je kriv sta si radio objasni nam malo Laughing

ma brate nepaznja da, ali ne nasa nego njegova, kolona se napravila na autoputu, glavna zaobilaznica oko dublina sa ko zna koliko auta dnevno, i to kolona zbog udesa ispred negdje, i mi stali i sve normalno, stajali jedno 20 secs i merc dolazio iza nas i iza jega peugeot partner, merc isao prebrzo i parner isao prebrzo, merc vidio da stojimo i poceo da koci ali onaj u partneru nije nista vidio, zuno E-class-u bez ikakvog kocenja i lansiro je u nas koji se nismo pomjerali, nas merc izbio dobrih... ma neam pojma brate, uglavnom brzina oba auta jednako je guza vr6 jednako je write off, nema popravke sasija sjebana, kazem ti, udario nas nazad a sjebo krov naprijed, iskrivio ga iznad vrata, e ja to ne kontam, plus sve ostalo, ma ima toga. valjda ce boki dobije pare od mercovog osiguranja, po ovom trzistu a i kako nam njegovo osiguranje rece jutros, negdje oko 8 milja eurola za '94 vr6,not bad, da gaj e prodavao u BH ne bi dobio toliko za njega

Man maximum Machine minimum
11-25-2004 09:31 PM
sixpack
Banned

Ako je ovo sva steta koja je na slikama onda je to nista,sto se tice deformacije krova to je u golfa ZONA deformacije u krovu koja takodje ne predstavlja problem.E sad ako vi mozete dobit pare za njega kako kazete 8000 onda neznam ali ovo je vrlo lako popravit vjerujte mi.Da i jos nisam siguran da je taj koji vas udario isao 120 kmh jer da vas je s tom brzinom udario a vi kako kazete stajali poubijao bi vas ili vam zadnje sjediste poterao do prednje instrument table pogotovo sto je rijec o mercedesu..

nisam brz ali ipak?
11-26-2004 09:05 AM
Pages (3): « First [1] 2 3 Next > Last »
Post Reply  Post Thread  DODAJ SLIKU

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites

Forum Jump: