Ma pusti, kad neko kupuje vozilo da ga može prodat' po istoj ili većoj cijeni odmah ti je jasno dosta toga. Ljudi u svijetu iz tih pobuda kupuju i prodaju nekretnine, a auti se kupuju iz drukčijih razloga. Za one koji to ne znaju. Btw, staru Hondu sam prodao tako što mi je tip kucao na prozor na semaforu i molio me da je prodam. A bilo je više takvih momenata... A i skupa je za održavanje, strašno! Sa starom sam prešao 80.000km i promijenio 2 selena lafete (fabrički tek malo prolupali na 160.000 pređenih km), 19 i 23 KM koštali, te termoprekidač, koštao me basnoslovnih 13KM!!! Crkao nakon 185.000KM. Doduše, uljni filteri su poskupi, 9KM! Jes' da su svi dijelovi made in Japan, pa je to smeće, a ne k'o ovi turski i talijanski... Ko zna zna, ko ne zna sam je kriv!
Ma ne moras se meni pravdat jerane,ja svejedno ne bi nikad kupio hondu ni da je zadnje auto na svijetu, ne zato sto je to lose auto,nego sto bi posto zavidni hondas i napado vlasnike drugih automobila.
Samo skontaj,koga ubjedjujes mene ili sebe.
@Pajero Drug mi ima hondu civic i dobro sam upoznat sa hondom,vjeruj mi. Ali zanimljivo je da i on uvijek povlaci neke price kako je vw lose auto,a honda zakon, nicim izazvan.
Zanimljivo, mislim da se to zove Hondin KOMPLEKS. Hahahahaha
hahahahaha
Neka, neka i to Respect!!!
Svaki čoban svoje stado fali.
i ja se ponosim svojim VW-om, IZ LJUBAVI PREMA AUTOMOBILU!
Nadam se da se nisi uvrijedio,nista licno. Samo ne volim kad neko provocira bezze, doduse nisi ti nego hondafanclub.hr
i meni je dobar text ( delom doduse odslikava realnu situaciju, al dobro ) i ne bi mi ni najmanje smetalo da se ovakvo nesto smesno napise o bilo kom autu
zezam se malo, nego to sto kazes da su hondini vlasnici kompleksasi, prije bi ja reko za vlasnike golfova, koji samo fale svoje, a naravno peugeoti, renaulti, fordovi ne valjaju...sami se zapitajte....
The only Power is ///M POWER, all others are SUCKERS!!!