|
Win XP SP2
|
| Author |
Message |
Slipstream
Junior Member

Group: Registered
Status:
|
Win XP SP2
Nakon instalacije sam se konektovao na net i uradio update (ne znam cega, valjda SP) i to je trajalo nekih sat vremena... Medjutim, ne prodje ni dva dana on ponovo trazi update i tako u nedogled... Jel ima neko iskustva sa tim? Da li je moguce da skida jedan isti paket fajlova (piratska verzija XP-a) ili je to normalno (kao kod antivirus programa)?
Jos nesto, da li je pozeljno koristiti firewall (ZoneAlarm ili sl.) i iskljuciti taj koji je u SP2 ili ih koristiti istovremeno...?
|
|
| 11-11-2004 11:34 PM |
|
|
Kenno
Posting Freak

Status:
Away
|
Ako imas dial up, ne isplati se koristiti WindowsUpdate, bolje nadji CD od nekoga i snimi sebi sa cda SP2
|
|
| 11-12-2004 03:31 PM |
|
 |
Slipstream
Junior Member

Status:
|
Ako imas dial up, ne isplati se koristiti WindowsUpdate, bolje nadji CD od nekoga i snimi sebi sa cda SP2
Nisam lepo napisao, instalirao sam verziju sa SP2, i kao sto rekoh trazi update svaka 2-3 dana, o cemu se radi?
|
|
| 11-12-2004 03:39 PM |
|
 |
cybernck
Super Moderator

Group: Super Moderators
Status:
|
pa instalirao si ti SP2, a to sto skida stalno su normalni Windows Update-i.
mozes iskljuciti negdje u podesavanjima (imas i stavku windows update u
start meniju, pa pogledaj malo).
a stavi zone alarm u svakom slucaju .
[205]
|
|
| 11-13-2004 12:17 AM |
|
 |
DYNO
Senior Member

Status:
|
sp2 je relativno svjez...pa i oni rade update a samim tim i tvoj comp...osim toga mozes iskljuciti auto uptade
Alfa Romeo the only car manufacturer in the world were the bonnet hinges wear out quicker than the tyres.
|
|
| 11-13-2004 01:53 AM |
|
 |
yoopie!
Junior Member

Status:
|
Ja sam odložio instalaciju SP2 dok nisam proverio dok poznanika ima li problema, tj. nekompatibilnosti o kojoj se toliko pričalo. Pre nedelju dana sam napustio provereni SP1a i ubacio dvojku, sve radi glatko, jedino što sam bio prinuđen da isključim interni firewall jer je prilično glup i neposlušan. Ostalo radi kako treba... pa dobro, makar nisam primetio neku razliku.
|
|
| 12-23-2004 05:59 PM |
|
|
Slipstream
Junior Member

Status:
|
...zato sto to i jeste razlika vredna pomena u odnosu na SP1...
|
|
| 12-23-2004 06:31 PM |
|
 |