Post Reply  Post Thread 
Pages (2): « First [1] 2 Next > Last »
Women vs AC Cobra
Author Message
Skyline
Super Moderator

Group: Super Moderators
Status: Offline
Women vs AC Cobra

Understeer is a crime - Colin McCrae
12-11-2007 10:45 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Ja_i_Moj_GTI
Posting Freak

Group: Registered
RE: Women vs AC Cobra

aaaaj sta uradi od ovakve ljepotice, pa ja bi je ubio...c c c

Just be... Dead Like Me!
12-11-2007 01:00 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
basake
Posting Freak

Ovo se svakome moze dogoditi posebno u ovako bijesnom autu na klizavoj podlozi.I ocito je da prvi put sjeda za volan ovog auta.

12-11-2007 05:44 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
lucozade
Super Moderator

basake Wrote:
Ovo se svakome moze dogoditi posebno u ovako bijesnom autu na klizavoj podlozi.I ocito je da prvi put sjeda za volan ovog auta.

... vezze

Man maximum Machine minimum
12-11-2007 07:04 PM
basake
Posting Freak

lucozade Wrote:

basake Wrote:

... vezze

Sta veze ? ti kao moderator i mi svi ovdje treba da radimo na tome da privucemo sto vise zenski  na forum a ne da ih tjeramo odavde.Wink

12-11-2007 07:28 PM
PITAROZDER
hamo mazzola

basake Wrote:

lucozade Wrote:

basake Wrote:

... vezze

Sta veze ? ti kao moderator i mi svi ovdje treba da radimo na tome da privucemo sto vise zenski  na forum a ne da ih tjeramo odavde.Wink

e nek si mu reko pasha ... iako se slazem sa tobom vezano za prvi put sjedanje u bjesno auto

manijak ne moze biti svak
12-11-2007 07:32 PM
basake
Posting Freak

PITAROZDER Wrote:

basake Wrote:

lucozade Wrote:

basake Wrote:

... vezze

e nek si mu reko pasha ... iako se slazem sa tobom vezano za prvi put sjedanje u bjesno auto

Pa tako ti dodje.Negdje sam citao da su prilicno frekventne saobracajne  nesrece prouzrokovane  vozacevim nepoznavanjem upravljackih karakteristika vozila kojim upravlja, bez obzira o kakvom se autu radilo.A da ne govorimo o ovoj raketi.

12-11-2007 08:18 PM
lucozade
Super Moderator

basake Wrote:

lucozade Wrote:

basake Wrote:

... vezze

Basake nismo se skontali, bez obzira bilo musko ili zensko, zna se kako se vozi auto kad se prvi put sjedne u njega a posebno kad je nesto kao cobra u pitanju plus na klizavom. Ne znam jesi li ti primjetio ali meni izgleda kao da ni isparkirati ne zna. Pa onda se josh razbije na pravcu, zbog cega? Ofira po gasu pred rajom ima se moze se ali voznja i znanje nebo i zemlja. Sta bi bilo da je umjesto onog auta u koje se spucala pokupila par pjesaka kao sto se moglo desiti?
Da zakljucim, naravno da se moze svakom desiti, ali ovaj video mi govori sasvim nesto drugo. Trebao sam i ja sjesti u F16 pa pokusati izvesti triple loop. Rezultat... jebi ga moze se svakom desiti.

A sad, najljubaznije te molim da mi objasnis ovo kao moderator, jel to znaci da ja kao moderator nemam pravo ostavljanja postova??? Da li sam ja to trazio od nekog da se slaze samnom??? Evo pregledah ovaj topic 10 puta i gore i dole i lijevo i desno i ne mogu da skontam gdje sam to trazio, pa ako ti ne smeta da mi pokazes.

Pitarozder, kao i obicno nemas nista konkretno da kazes, pa te molim da ne ostavljas postove koji se ne ticu teme. Inace, vidim da si docekao da prismrdis kao hinja "ta trane", pa da te podsjetim ako se vec ne sjecas, nsx tema je u pitanju a ne ova.

Man maximum Machine minimum
12-11-2007 08:19 PM
basake
Posting Freak

@Lucozade

Nedorecen si bio, tvoj odgovor sam shvatio kao negiranje ispravnosti moje konstatacije, sto sam ja shvatio kao podrzavanje klasicnog genus stereotipa (u prevodu, nemoze se svakome desiti nego samo zenama).
Drugo je sve ok i nema razloga za dizanje tenzija.

12-11-2007 08:43 PM
PITAROZDER
hamo mazzola

lucozade Wrote:

basake Wrote:

lucozade Wrote:

basake Wrote:

... vezze

Basake nismo se skontali, bez obzira bilo musko ili zensko, zna se kako se vozi auto kad se prvi put sjedne u njega a posebno kad je nesto kao cobra u pitanju plus na klizavom. Ne znam jesi li ti primjetio ali meni izgleda kao da ni isparkirati ne zna. Pa onda se josh razbije na pravcu, zbog cega? Ofira po gasu pred rajom ima se moze se ali voznja i znanje nebo i zemlja. Sta bi bilo da je umjesto onog auta u koje se spucala pokupila par pjesaka kao sto se moglo desiti?
Da zakljucim, naravno da se moze svakom desiti, ali ovaj video mi govori sasvim nesto drugo. Trebao sam i ja sjesti u F16 pa pokusati izvesti triple loop. Rezultat... jebi ga moze se svakom desiti.

A sad, najljubaznije te molim da mi objasnis ovo kao moderator, jel to znaci da ja kao moderator nemam pravo ostavljanja postova??? Da li sam ja to trazio od nekog da se slaze samnom??? Evo pregledah ovaj topic 10 puta i gore i dole i lijevo i desno i ne mogu da skontam gdje sam to trazio, pa ako ti ne smeta da mi pokazes.

Pitarozder, kao i obicno nemas nista konkretno da kazes, pa te molim da ne ostavljas postove koji se ne ticu teme. Inace, vidim da si docekao da prismrdis kao hinja "ta trane", pa da te podsjetim ako se vec ne sjecas, nsx tema je u pitanju a ne ova.

nek si ti konkretan "... vezze"

manijak ne moze biti svak
12-11-2007 08:46 PM
Pages (2): « First [1] 2 Next > Last »
Post Reply  Post Thread  DODAJ SLIKU

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites

Forum Jump: