|
Yu rally koeficijent 10
|
| Author |
Message |
Faruk
Unregistered
Group: Unregistered / Not Logged In
Status:
|
ma dobro je banne, kakve je situacija odlicno je
|
|
| 12-05-2003 05:49 PM |
|
|
Kenan
Senior Member

Group: Registered
Status:
|
1984 je na Yu Ralliju nastupilo 6 sto dotadasnjih sto buducih Evropskih prvaka u ralliju!
Preko 40 brzinaca sa 400+ kilometara?!
Tako nesto tesko da ce se ikada vise ponoviti
Banne, moram priznati da sam zbunjen ovolikom razlikom u ocjenama organizacije ovogodisnjeg rallija, koja ide od odlicne (zvanicni stav organizatora) do potpune katastrofe, po svim pitanjima, sto mi se cini kao stav vecine. Bio si tamo, cini mi se, pa da cujem tebe?
|
|
| 12-10-2003 07:45 AM |
|
 |
banne
Member

Status:
|
Nazalost ove godine nisam po prvi put bio. Ali znam o cemu pricas.
Mislis na tragediju koja se dogodila. Nas savez je sve uradio po zahtevanim normama FIA-e. Tesko je paziti toliki broj takmicara koji su odjednom na stazi. Jer se nije vozio samo taj brzinac vec paralelno se vozi nekoliko. Sudije postoje na vremenskoj kontroli, startu, cilju i upisu. Ako je brzinac duzi od 15 km onda se postavlja i ekipa na pola brzinca koja prati sta se desava. Dakle to trazi fia i mi smo to imali. E sad mogli smo mi na svaki kilometar da postavimo sudije ali to Mirka ne bi spasilo. Jednostavno nasa organizacija nema mogucnosti da to isfinansira. Sto se sluzba hitne pomoci tice doobili smo najbolju koja postoji tu u regionu. Mozda su beogradska kola bolje opremljena ali oni nam ih ne bi iznajmili ni za milion eura, jer oni jedva pokrivaju grad sa tim brojem. A nama treba pet sest auta. Isto ti vazi i za vatrogasce. A sto se veze tice ona je osrednja ali nemoze trenutno bolje. Cak i na svetskim relijima postoje mesta bez dometa, afrika i australija su primer. Eto mi smo sve uradili po FIA-e propisima a da je moglo bolje moglo je ali nije bilo para. Da sto se policije tice ona je tu ni kriva ni duzna istovare ih ujutru po jednog na ko zna kolikoj udaljenosti i oni su ceo dan bez veze jer policija nema dovoljno motorola.
Pa vec je legendarna prica od pre sedam godina kada je na Tara rally-ju policajac bezao od medveda po brzincu. Jadan nije imao ni pistolj, ni pendrek, ni lampu ni motorolu ni lisice nista. Ne bi mogao da se dobrani od coveka a kamoli od medveda.
I za kraj svi takmicari su rekli da je sve bilo korektno, pa oni bi se prvi bunili da nesto nije valjalo jer im jepoginuo kolega i drug.
BELGRADE BOYS
[img]http://www.delije-caffe.co.yu/phpBB/images/avatars/gallery/korisnici/cigan.gif[/img]
|
|
| 12-10-2003 02:31 PM |
|
 |
Faruk
Unregistered
Status:
|
Pa vec je legendarna prica od pre sedam godina kada je na Tara rally-ju policajac bezao od medveda po brzincu. Jadan nije imao ni pistolj, ni pendrek, ni lampu ni motorolu ni lisice nista. Ne bi mogao da se dobrani od coveka a kamoli od medveda.
e jesam se ismijao
|
|
| 12-10-2003 03:41 PM |
|
 |
Lage- alijas240Z
Posting Freak

Status:
|
a garant bi mu lisice pomogle
Mene su poslali iz staba... ja cu vas spasiti.
|
|
| 12-10-2003 05:49 PM |
|
 |
banne
Member

Status:
|
Eh Play to je bilo na Tara raaly-ju 1996. godine. Vozio se nocu i ostave policajca negde u sumi pored puta da cuva neki seoski put da ne izadju neke lovokradice na njega sa traktorima. Negde oko tri ujutru krene da ga juri medved i on stura niz put iako se ne vidi prst pred okom. Posle nekih pola kilometra kilometar zaustavlja tehnicku ekipu koja je obilazila sudije na brzincu. Zaustavi ih otvori suvozacka vrata beo u licu sede coveku u krilo i vice bezimo ljudi pobice nas. Jadan tresao se do bajne baste. Posle se te noci ubi od brlje.
BELGRADE BOYS
[img]http://www.delije-caffe.co.yu/phpBB/images/avatars/gallery/korisnici/cigan.gif[/img]
|
|
| 12-10-2003 06:00 PM |
|
|
Faruk
Unregistered
Status:
|
|
| 12-10-2003 06:07 PM |
|
 |
zlatiborac
Senior Member

Status:
|
Jaooj Bane Bane.,.,.,
Poshto sam iz tog kraja, ja sam chuo malo drugachiju prichu.,., nije se radila po noci ali verovacu Banetu.,., dodushe u oba sluchaja pandur je bezao od medveda tako da se 101% to uistinu i desilo.,.,. dosushe tamo (na Taru) i idu da ih love (medvede ne pandure)
Eto, iduce godine (Bane mi reche ovo) trebalo bi da se vozi i Zlatibor. Ja sam opet opremljeniji nego ove godine (stigao u komshiluk Sony TVR22 digitalna kamera) tako da ljudi moji.,., ako ne bude detaljnija reportaza nego oni na SOSu shto napravishe nishta 8)
Sajt sa dnevnim informacija i testovima najnovijih digitalnih aparata i objektiva
Digital Photo News, reviews, new cameras, lenses, Photoshop tutorials
|
|
| 12-10-2003 09:55 PM |
|
 |
banne
Member

Status:
|
Bila je noc, auto je bio mitsubishi lancer
vozio ga je radivoje ristovic a suvozac mu je bio mica kocic covek od sto kila a pozadi je sedeo beli to ti je bila tehnicka komisija. A brzinac je bio jelisavcici vezanja ja radio kao sef brzinca na tom reliju.
BELGRADE BOYS
|
|
| 12-10-2003 10:05 PM |
|
 |
|
|