zdravo ime mi ja mate,vozim juga 1.6 105 ks dvi bregaste motor je iz lancie prisme,boja je metalik zelena,auto je kompčetno obloženo gumenom izolacijom,kompletno kožirano u crno-crvenu boku,podizači stakala su električni,gume su dimenzija 195/45 15 cola ats felge,amortizeri su dvosmjerni uljni,diskovi i kliješta su od lancie delte turbo.....
This post was last modified: 01-17-2006 01:02 PM by 0-100 7,3 sec.
[attachment=997][attachment=996][attachment=995][attachment=993][attachment=993]zdravo ime mi ja mate,vozim juga 1.6 105 ks dvi bregaste motor je iz lancie prisme,boja je metalik zelena,auto je kompčetno obloženo gumenom izolacijom,kompletno kožirano u crno-crvenu boku,podizači stakala su električni,gume su dimenzija 195/45 15 cola ats felge,amortizeri su dvosmjerni uljni,diskovi i kliješta su od lancie delte turbo.....
Dobrodosao, odlican yugo... Nego imas nas jos koji se lozimo na yuga, ajd nam/mi malo pojasni ovu masinu, kako si ubacio motor sa dve bregaste sta si sve morao prepravljati/doradjivati i sl???
hvala,puno prerada je bilo jer je prostora malo.za početak trebao se modificirati desni nosač motora kada de to uspjelo onda se također trebao modificirati nosač getribe jer je ona od ritma 1.9 td,zvono se tokarilo jer getriba nije pasala,zatim središnji nosač motora je ostao isti,ali se pilao karter da bi se upasirao nosaš,ali to se moglo riješiti i bolje.što mi je zadatak,vodena pumpa je također bila na frez mašini jer i ona nije pasala,motor ka motor je u vrlo dobrom stanju,mogu se pohvaliti da auto super ide ali ima još potencijala tako da ću najvjerovatnije raditi preinake na motoru glava,bregaste karburatori i novi ispuh,to se dogovaram sa momkom koji vozi yuga na vašem forumu je podstavljen pod yugo tićmotorsport