Post Reply  Post Thread 
Pages (2): « First < Previous 1 [2] Last »
Yugo Bimoto
Author Message
SamirBL
PunGas ambasador u USA

Group: Administrators
Status: Offline

Lage- alijas240Z Wrote:
Nisi u pravu. Neki dan sam gledao na Voice of America manju reportazu o ovome. Entuzijasti su se toliko izivili da ovo nije nista, kao Yugo Jakuzzi, Yugo Jack Pot, Yugo Piano, pa Yugo kao nocni ormaric i ostale budalastine. Ludi i bresposleni Amerikanci.

Ovo je bio projekat neke umjetnicke akademije u New Yorku. Jugo je bio izabran kao najeftinija opcija i kao najismijavaniji auto u USA.
Nedavno sam ga vidio u reklami Toyote gdje covjek izlazi iz kuce a jugo "pick up" parkiran ispred. On otvara haubu a ono motor od motokultivatora zahrdjali stari i pali ga na "trzaj". Ulazi u njega i vozi sav povijen na stranu (lafo premalen) i nesretan.

A kad se samo sjetim uzbudjenja kod mene te 86te kad je stari dovezao 45A pred tetkinu kucu i ja ga prvi put vidio. Dijelovi najlona jos na nekim dijelovima sjedista a on gajnc nov mirise. Srodio sam se sa zvukom motora mogao sam ga cini mi se prepoznati medju 1000 drugih. U stanu sam znao starog cuti sa 4og sprata kad zavije u krivinu 200 metara prije ulaza u zgradu. I sad neki tamo s.upci prave WC solje od njega. Krv bi im pio pleme im j.ebem.

Covjek ti je jarane teski hajvan. I ovo malo duse sto ima to mu je sejtan dao da mu bude teze...
12-28-2004 05:11 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Pages (2): « First < Previous 1 [2] Last »
Post Reply  Post Thread 

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Vic - Yugo poKle 5 350 10-27-2007 08:58 AM
Last Post: ajdin_ze
  Yugo reklame K_u_D_y 5 311 10-11-2006 04:27 PM
Last Post: K_u_D_y
  yugo tranformers Zuka_BMW 4 578 04-18-2006 09:48 AM
Last Post: dj_gianny