|
Yugo - Made in Serbia
|
| Author |
Message |
PESTARIO
Member

Group: Registered
Status:
|
RE: Yugo - Made in Serbia
De
set godini si vozel so isti patiki,lele toa e golem period nego toa za da bidam kako tebe nejkam ,sakam da bidam kako Sumi toj mi e idol. Hahahaha sevo ova bese mala sala si se pozafkavavme malku pa se gledame. Pozdrav
Ti dete bladas da bides shumi moze da bides ace junior tanga.
Pocituvan moj kolega vo sportot "Avtomobilizam"-Bate Bobi . Po tvojata izjava sto mi ja prati vo vrska so patikite i tvoeto onanisuvanje(svr......e) mislam deka ne go razbiram tvojot pubertet.Bidejki jas sum postar od tebe i ne sum te navreduval so takvi izjavi.Sosema si von kolosekot za druga licnost.Jas sum vo sportot od 1988god. vozev original tomos junior karting , posle toa vozev "Parila Racing" karting koj bese donesen od Anglija so komletna oprema koi licno go donesoa moite roditeli i se vozese pod "AMK AKADEMSKI".Ti si bil nazalost mnogu nastrana od ovoj sport za da go pocustvuvas mirisot na kartingot.Mozes da se konsultiras so Vladimir Dimusevski,Vlatko Delev,Saso Gigov bidejki samo nie trojca vozevme i bevme edini pretstavnici od Makedonija za toj sport vo Jugoslavija,Bugarija.Mozes slobodno da dojdes kaj mene doma da gi vidis osvoenite medalji,pofalbi i pehari za ucestvoto. Bidi pozdraven i oprosti ako nesto sum te uvredil.
Se najubavo Ace
|
|
| 11-11-2007 08:57 AM |
|
|
PESTARIO
Member

Status:
|
Nemam sto da go prasuvam Mario, toj ne e popameten od mene ,a ima edno Peugeot 106 Rally na gonzaracing.com pa pogledni go kolku pari e i sto oprema ima pa posle pisi mi, a toa koj ke prespiva ne e bitno.
Aj sega javno na forumov da se izvinis na tie sto gi mesas, i drug pat da ne pisuvas gluposti na postov zosto ke mu kazam na tatkoti da ne ti dava veke pari za internet!
Gospodin Velkovski Mario!
-Posto e kraj na sezonata , prvo da ti cestitam za postignatiot uspeh i sve najdobro vo zivotot na tvojata familija , no pred se treba da rascistime nekoi raboti so naseto dopisuvanje na forumov, jas ne se konsultiram so tatko mi i ne baram nikakvio sredstva za da odam na internet , jas i doma go imam toa zadovolstvo bidejki jas sam zarabotuvam za toa.
Pozdrav Ace
This post was last modified: 11-11-2007 09:06 AM by PESTARIO.
|
|
| 11-11-2007 09:03 AM |
|
 |
trkaco
Member

Status:
|
Ve gledam na forum u vi gi citam reputaciite, mozam da primetam deka luzerite si se jacaat
|
|
| 11-12-2007 06:48 AM |
|
 |
k.k.
Member

Status:
|
Ve gledam na forum u vi gi citam reputaciite, mozam da primetam deka luzerite si se jacaat
Znaci li ova deka ti zavrsiv rabota so toa sto negativno te oceniv.
|
|
| 11-12-2007 11:28 AM |
|
 |
trkaco
Member

Status:
|
Mozes da se konsultiras so Vladimir Dimusevski,Vlatko Delev,Saso Gigov bidejki samo nie trojca vozevme i bevme edini pretstavnici od Makedonija za toj sport vo Jugoslavija,Bugarija.
Se najubavo Ace
Sega nesto ne mi e jasno, duri i na prsti broev i mi iskaca deka Vladimir, Vlatko, Saso i ti ste cetvorica, a ti vikas deka samo vie troica ste vozele vo toa vreme, znaci eden od vas nema vozeno, vrtev kaj ovie troica i site vikaat deka oni vozele, po toa ispaga deka samo ti nemas vozeno. Te molam da mi potvrdis dali e toa vistina, posto i jas imam vozeno karting i sega site se pravat ludi
|
|
| 11-12-2007 12:33 PM |
|
 |
trkaco
Member

Status:
|
Znaci li ova deka ti zavrsiv rabota so toa sto negativno te oceniv. 
Ko razume, razume
|
|
| 11-12-2007 12:35 PM |
|
|
VLAJKO
Junior Member

Status:
|
De
set godini si vozel so isti patiki,lele toa e golem period nego toa za da bidam kako tebe nejkam ,sakam da bidam kako Sumi toj mi e idol. Hahahaha sevo ova bese mala sala si se pozafkavavme malku pa se gledame. Pozdrav
Ti dete bladas da bides shumi moze da bides ace junior tanga.
Pocituvan moj kolega vo sportot "Avtomobilizam"-Bate Bobi . Po tvojata izjava sto mi ja prati vo vrska so patikite i tvoeto onanisuvanje(svr......e) mislam deka ne go razbiram tvojot pubertet.Bidejki jas sum postar od tebe i ne sum te navreduval so takvi izjavi.Sosema si von kolosekot za druga licnost.Jas sum vo sportot od 1988god. vozev original tomos junior karting , posle toa vozev "Parila Racing" karting koj bese donesen od Anglija so komletna oprema koi licno go donesoa moite roditeli i se vozese pod "AMK AKADEMSKI".Ti si bil nazalost mnogu nastrana od ovoj sport za da go pocustvuvas mirisot na kartingot.Mozes da se konsultiras so Vladimir Dimusevski,Vlatko Delev,Saso Gigov bidejki samo nie trojca vozevme i bevme edini pretstavnici od Makedonija za toj sport vo Jugoslavija,Bugarija.Mozes slobodno da dojdes kaj mene doma da gi vidis osvoenite medalji,pofalbi i pehari za ucestvoto. Bidi pozdraven i oprosti ako nesto sum te uvredil.
Se najubavo Ace
Drugar ti preripuva digitronot popravigo za da ne te zamaraat ovie trkaco i sl.
EASY DRIVER
|
|
| 11-12-2007 01:48 PM |
|
 |
siki max power
Member

Status:
|
Ako e tolku brz neka vozi vo jugovci pa da go vidime. I jas da vozam pezo ke bidam tret i sto treba da se falam.Abe samo mozam da kazam BIDI PRV VO JUGOVCI pa posle fali se.
Pa mario vozese vo k1.Sea ne bese prv,ama...
|
|
| 11-14-2007 08:10 PM |
|
 |
goce od rabota
Junior Member

Status:
|
Abe luge zasto gi omalovazuvate i potcenuvate aco i joco. Lugeto se od damna vo sportot i se poznati vo cela bivsa jugoslavija.
I ne potcenuvajte za voznja koga joco drzi rekordi i den denes na nekoi stazi koi sto vie ne ste gi videle nikogas.
Pozdrav do site i joco ako se cuete so pero lucic prasajte dali ja prodava hondata.
|
|
| 11-22-2007 07:38 PM |
|
 |
VLAJKO
Junior Member

Status:
|
Abe luge zasto gi omalovazuvate i potcenuvate aco i joco. Lugeto se od damna vo sportot i se poznati vo cela bivsa jugoslavija.
I ne potcenuvajte za voznja koga joco drzi rekordi i den denes na nekoi stazi koi sto vie ne ste gi videle nikogas.
Pozdrav do site i joco ako se cuete so pero lucic prasajte dali ja prodava hondata.
Abe Hondata izgleda ne e pojacana kako Yugoto tvoe
EASY DRIVER
|
|
| 11-23-2007 12:41 PM |
|
 |
|
|