|
Yugo - Made in Serbia
|
| Author |
Message |
goce od rabota
Junior Member

Group: Registered
Status:
|
RE: Yugo - Made in Serbia
Jas gi prasav Aco i Jovica posto se drugari stari so p. Lucic mislam i deka sega koga bese vodno trkata on bil smesten kaj nivtaka mi kazaa oni
|
|
| 11-23-2007 12:46 PM |
|
|
Glauc
Senior Member

Status:
|
Abe luge zasto gi omalovazuvate i potcenuvate aco i joco. Lugeto se od damna vo sportot i se poznati vo cela bivsa jugoslavija.
I ne potcenuvajte za voznja koga joco drzi rekordi i den denes na nekoi stazi koi sto vie ne ste gi videle nikogas.
Pozdrav do site i joco ako se cuete so pero lucic prasajte dali ja prodava hondata.
Abe Hondata izgleda ne e pojacana kako Yugoto tvoe
Ahhhh jugoto kade be toa specijalno e nema sansa ...
2 FAST 4 YOU
|
|
| 11-23-2007 12:56 PM |
|
 |
goce od rabota
Junior Member

Status:
|
A be majstore izvini ako treskam gluposti (GLAUC) jas sum lajk vo kolite ama pa me interesira , apa ti sto se pravis tolku majstor se vide tvoeto od majstorlukot mozebi ste ok momci ama gospod ne ve saka i tebe i timot tvoj.
Onoj Viktorce vo stanje bese i na Suzuka da otide za da zeme titula ama nisto.A pa klite tvoj katastrofa i od Goranco i Neso i Dare.
|
|
| 11-23-2007 04:46 PM |
|
 |
Vetre
Member

Status:
|
Jas gi prasav Aco i Jovica posto se drugari stari so p. Lucic mislam i deka sega koga bese vodno trkata on bil smesten kaj nivtaka mi kazaa oni
Kaj niv bese smesten spiese vo kujna
|
|
| 11-24-2007 03:07 AM |
|
 |
trkaco
Member

Status:
|
Kaj niv bese smesten spiese vo kujna
Kaj koj niv, na Pestario li mislis
|
|
| 11-24-2007 09:51 AM |
|
 |
Katz
Administrator

Group: Administrators
Status:
|
Imate brdo pozdravi od Pero.
Slednata godina ke gledame kako leta so akord ST na Vodno.
p.s. tajperot mu e na prodazba, cenata solena
Forever #1
Igor Savic - Gonza
|
|
| 11-24-2007 01:08 PM |
|
|
Glauc
Senior Member

Status:
|
A be majstore izvini ako treskam gluposti (GLAUC) jas sum lajk vo kolite ama pa me interesira , apa ti sto se pravis tolku majstor se vide tvoeto od majstorlukot mozebi ste ok momci ama gospod ne ve saka i tebe i timot tvoj.
Onoj Viktorce vo stanje bese i na Suzuka da otide za da zeme titula ama nisto.A pa klite tvoj katastrofa i od Goranco i Neso i Dare.
Vidi Goce ili kako i da si i koj i da si prvo ne mi se obrakaj so majstore posto ne sum majstor a vtoro prvo pokazi nesto pa meri go kolku ti e dugackok baska gledam deka ne e deka ti e nepoznat sportov taka da pirsetise malce ponazad na tie okolu tebe kako im bilo nekogas, a toa koj i kako e u stanje da otide i kade ne e moe da zboram baska Viktor ne ja stavi u kalendar trkata toa sto nikoj nemase muda da otide tamu i da vozi toa e drug problem, a srekata e sreka neli menliva rabota. E ama posto gledam si ti strucen u oblasta ke ti ovozmozam da ni napravis na site edna metodno-pokazna vezba da vidime kako treba posto moeto veke se videlo ke ti ovozmozam da go vidime tvoeto neli ako ne se sramis da kazes koj si, a ako si sramezliv onda i za toa ima lek tuka ti e Janos da se trkas on line so nego pa da ni pokazes kolkav ti e na site ovde ....
Aj sea ostani mi so zdravje
2 FAST 4 YOU
|
|
| 11-24-2007 09:09 PM |
|
 |
k.k.
Member

Status:
|
Dzabe se dokazuvanja po forunov, Glauccc!
Neka izlezat site na teren (VO REALNOSTA) pa neka napravat nesto poveke i nesto podobro vo sportot.
|
|
| 11-24-2007 09:46 PM |
|
 |
Glauc
Senior Member

Status:
|
Dzabe se dokazuvanja po forunov, Glauccc!
Neka izlezat site na teren (VO REALNOSTA) pa neka napravat nesto poveke i nesto podobro vo sportot.
Ne se ni trudam samo im gi olesnuvam frustraciite
2 FAST 4 YOU
|
|
| 11-24-2007 10:07 PM |
|
 |
Vetre
Member

Status:
|