Pa zato jer si ti administrator. a o čemu sam pričo. Evo ti tekst ponovo pa onda briši šta ako hoćeš.
Jesam ja sam administrator, ali nisam jedini i ne citam sve poruke
Dargi Edise!!!!!!!!
Kao jedan "sportski novinar" ti bi trebao učiniti svoje prijenose što kvalitetnijim. Tvoje poznavanje F1 i tvoja objektivnost su na totalno niskom nivou, prije bih rekao jadnom. Razumljivo je da kao ljubitel F1 imaš svoje favorite kao i svi mi ali da to tako očito pokazuješ u prijenosima je nedopustivo. Objektivnost -(minus)10.
A molim te ko si to ti da mozes to ocijeniti? TI ocigledno navijas za mcLaren sto se vidi iz prilozenog i ne vidim kako si to ti objektivan?
Glede toga ako već navijaš za ferrari kao i većina ovdje koliko vidim i ako iznosiš stvari iz afere mclaren/ferrari i ako iznosiš izjavu DiMontezzemola u kojoj ovaj kaže da lewis treba da zahvali ferrariju iznesi i drugu stranu medalje i reci kako je stepney izašao u medije ove sedmice sa izjavom da je primao informacije od Coughlana o mclarenovom bolidu, težištu količini goriva i koje je dijelio sa ferrarijevim inžinjerima.
Mogu isto tako dodati da je sam Stepney rekao da nema nikakvog dokaza za to sto je rekao. Da ne postoji niti jedan mail niti bilo sta cime bi mogao dokazati. Sto ce reci, da to izjavljuje covjek koji je sav svoj kredibilitet potrosio. To je isti onaj covjek koji je prije tri mjeseca govorio da nema govora o tome da je on poslao dokumente mclarenu i da on ne zna nista o tome. A svi znamo koliko on nije znao.
Ako već govoriš o pravilima iza safety cara i kako vozač mora držat odstojanje od najmanje 5 dužina automobila i kakao ga je Lewis prekršio onda iznesi i podatke da niti jedan vozač se ne pridržava toga i iznesi podatak da je Michael skrivio istu stvar u monacu 2004 kada je imao sudar sa montoyom iza SCa u tunelu.
Ako se dobro sjecam Michael je cak i kaznjen zbog toga. Opet mozda grijesim ne sjecam se sad. I ja sam samo prenio ono sto su svi govorili cijele sedmice. Ako je FIA danima raspravljala da li je ili nije kriv Hamilton, onda makar postoji osnovana sumnja. Sam F.Alonso je rekao da je Hamilton kriv ko sam vrag, a isto misljenje dijele i ostali vozaci.
Nemoj iznositi samo crnu stranu Mclarena nego iznesi i crnu stranu ferrarija. Ako hoćeš da vjeruješ SITEovima koji prenose žutu štampu i samo špekulacije onda OK. jedini relevantan Site je
http://www.f1.com. Sad ćeš ti reći oni su spori u prijenosu informacija. Nisu. Oni prenose samo istinite informacije. Ne bave se špekulacijama. 70% objavljenih stvari o aferi mclaren ferrari nije tačno jer su to mediji napuhali.
f1.com ne da je najsporiji nego i najlosiji site sto postoji na netu. Dok ga nije kupio Ecclestone bio je najbolji, nazalost Bernie ga je namjerno zgazio, i sad je trenutno losh do bola. Jedina dobra stvar jeste live time.
O tome sta je tacno a sta nije, opet bi ti morao postaviti pitanje: a ko si to ti? Da nisi bliski rodjak Mosleya? Pa znas sta je tacno a sta nije?
Edise nije sramota ne znati, ali ne znat da ne znaš i ne želit to da popraviš je sramota. Učini svoj prijenos kvalitetnijim uz našu pomoć. Ti to prenosiš nama nikom drugom i slušaj šta mi imamo da ti kažemo,
Tvoj izgovor imena vozača je katastrofalan. Ako već nisi siguran konsultuj se sa članovima foruma. Isto tako ponavljan nije sramota pitati ali je sramota kakvu lakrdiju pravite od prijenosa F1. Ovo kada bi kako ti kažeš
EKLESTON vidio u zatvor bi vas poslo.
Ne čita se HAMILTON nego HEMILTON. Ne kaže se "massa je brži od Fernando Alonsa" nego se kaže massa je brži od fernanda alonsa. Ne čita se EKLESTON nego EKLSTON i masa ostalih stvari, a ovo nije ni 1%.
Možeš me banovat možeš uradit šta hoćeš ali tako samo sebe zavlačiš u ćorsokak. Ne kažem da sam bolji poznavalac F1 od bilo koga od vas ali zajedničkim snagama ovog foruma i članova ovog foruma prenos se može učiniti što mnogo boljim.
[/align]