|
Za Edisa Jasarevica
|
| Author |
Message |
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Group: Administrators
Status:
|
RE: Za Edisa Jasarevica
Fascinatno je Eise kako na svaku primjedbu kazes: "u ovom postu nisi nista konkretno rekao osim...".
A toga ti se vec nakupilo.
Npr u prosloj si utrci 3x rekao FJernando Alonso!?
Zato sto jednostavno niko nista konkretno ne govori. Nasla ti da sam ja rekao Fjernando???? jesi sigurna, mozda je ton los bio, mozda nisi dobro cula.. TO je glupost.
Ono dijete sa mostarskog sajta napisao da je nemoguce da vozaci griju kocnice pred start? Veze nema o kocnicama u F1, ali mu je dat prostor da se naprica gluposti.
Kao sto rekoh. Nista konkretno ne kazete, nego samo neke sitnice i gluposti. A ovaj mostarac je bas nalupetao gluposti. Zato s takvim necu ni da raspravljam, kada covjek ne zna koliko se griju kocnice i da ni u snu nemozes porediti F1 kocnice i kocnice u putnickim automobilima.
Tebi, kao i svima ostalim kojima se ne svidja moj prijenos, nemojte ga gledati. Ne placate pretplatu i niste duzni gledati.
Ja sam uzeo namjerno snimao da vidim sta to rade ti madjionicari sa HRT-a. Ja recimo ne bi placao pretplatu niti gledao HRT. ALi ja sam samo f1 komentator 6 godina, osnivac vecine F1 stranica u regionu, osnivac ovog sajta i pojma nemam o toj formuli i tim jednosjedima koji se vozaju u krug, al klinci od 14-19 godina znaju sve o F1, ja eto ne znam nista, pa ne znam cak ni izgovoriti ime Fernanda Alonsa.
We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
|
|
| 09-07-2006 07:57 AM |
|
|
mixmen
Junior Member

Group: Registered
Status:
|
Pa brate evo par primjedbi 1. Previse puta ponavljas iste informacije 2. Ono Luici previse iritira svakog ko imalo prati formulu1 3.Nadi nekog da prati RTL ili HRT2 ili RAI u isto vrijeme pa nek ti pomaze sa dodatnim informacijama. Tako radi i RAI (prate RTL)! 4. Pa nadi brate boje kaciga vozaca na netu pa da vise ne mijesas ih jer je stvarno iritantno!
|
|
| 10-06-2006 11:24 AM |
|
 |
igorp
Member

Status:
|
Pa brate evo par primjedbi 1. Previse puta ponavljas iste informacije 2. Ono Luici previse iritira svakog ko imalo prati formulu1 3.Nadi nekog da prati RTL ili HRT2 ili RAI u isto vrijeme pa nek ti pomaze sa dodatnim informacijama. Tako radi i RAI (prate RTL)! 4. Pa nadi brate boje kaciga vozaca na netu pa da vise ne mijesas ih jer je stvarno iritantno!
Ma sto ste se okomili na coveka . Ja nisam iz Bosne i ne znam kako Edis komentarise ali treba da pratite prenose F1 na Makedonskom "Kanal 5" pa da vidite sta je katastrofa. Ako ste svi tako pametni i strucni uzmite mikrofon u ruke i pokazite sta znate.
|
|
| 10-06-2006 09:35 PM |
|
 |
Katz
Administrator

Status:
|
Koj te nervira? Tabak ili Srdjan???
Forever #1
Igor Savic - Gonza
|
|
| 10-06-2006 10:28 PM |
|
 |
igorp
Member

Status:
|
Koj te nervira? Tabak ili Srdjan???
Pa normalno deka mislam na Tabak, Srdjan e daleku poumeren.
Stvarno navivam za Schumacher(ne za Ferrari) ama Tabak go pretera so Alonso i Renault. Se znae deka Hit Auto(Renault) mu e sponzor i deka ne smee da zucne protiv niv ama toa e golema greska na Kanal 5 sto dozvolil takva ureduvacka politika. Mnogu lugje se spremni da go tepaat ako go sretnat na ulica i go zamrzea Alonso koj i ne e taka los decko samo zaradi Tabakovski. Bas me interesira kakvi ke bidat komentarite idnata godina koga i te kako ke se izmesaat loncinjata i kapacinjata vo F1.
|
|
| 10-07-2006 11:02 PM |
|
 |
Katz
Administrator

Status:
|
Forever #1
Igor Savic - Gonza
|
|
| 10-08-2006 02:06 AM |
|
|
igorp
Member

Status:
|
Jas mislam deka vo vrska so toa ima samo 1 problem so F1. Toa sto lugjeto sto sledat ili go sakaat ili go mrzat MS. Toa vazi i za komentatorite.
Edis spagja vo prvite (nikogas ne sum go slusal i jas, ama ke dojde toj den  ), a Tabak vo vtorite.
2007 toj problem ke go nemame
Mislim da postoji samo jedan problem u F1 u vezi toga. To sto ljudi koji prate ovaj sport ili vole ili mrze MS. To vazi i za kometatore.
Edis spada u prve, a Tabak (MKD kometator) u druge.
Od 2007 nemamo vise taj problem
p.s. A sponzori na Tabak ne mu bile samo Hit auto. Ke gi napomnamToyota, West,...
Sve e vo red samo komentaatorite treba da se nepristrasni pogotovu ako ne komentira za nekoj domasen.
Tocno deka imal i drugi sponzori i dokaz za toa e deka porano isto bese samo mesto Alonso bea Hakinen i Raikonen ljubimcite.....
|
|
| 10-09-2006 09:09 PM |
|
 |
igorp
Member

Status:
|
Samoo izgleda malce zabegavme od prvicnata sodrzina na temata.
Je.... ga
|
|
| 10-09-2006 09:12 PM |
|
 |
Katz
Administrator

Status:
|
OK.
Sakas da pocneme da go ogovarame Edis :image_203664:
Forever #1
Igor Savic - Gonza
|
|
| 10-09-2006 09:43 PM |
|
 |
igorp
Member

Status:
|
Ok, moze da go ogovarame ama ni znam kakov komentator e a ni licno ne go poznavam:girl_werewolf:
|
|
| 10-09-2006 09:48 PM |
|
 |
|
|