U Sarajevu se vozila jedna Rancho,a Simca Bagheera je bila u BGD.
Ja sam vidjao 2 Rancha, jednog bez boje, a jedan je bio crveni, cak sam jednog crvenog na be-ha tablama vidio i poslije rata i pomislio da li ovo sacuvani primjerak ili se neko nasalio pa ovo uvezao u zlatno vrijeme povlastica
Bila je Bagheera u TZ, prvo bijela pa onda crvena (isti auto) dugo je truhnula iza Fr. Rezac osnovne skole. Bilo je dosta Simki (tako se to nekad zvalo dok nije krenula njihova odiseja koja je zavrsila s Krajslerom) u TZ, uglavno 1100 i 1300, bilo je par Simki/Matri Rancho. Automobislka istorija danas.
To fly is the ultimate, to drive fast is the next best thing!
Ima ovaj Horizon se prodaje, bas taj sto sam gore govorio...zeleni, nako u voznom stanju, protruho na mjestima...ne znam kolko trazi, ako je neko zainteresovan slucajno, nek posalje PM...
The only Power is ///M POWER, all others are SUCKERS!!!
jel se i ja ubrajam u starije ako znam za skoro sve Talbot modele
imao sam kao mali jedan Majorette model Matre Rancho i od tada sam se svaki put obradovao kad sam je video na ulici
Posrijedi je "Matchbox"-ov model, manje je vjerojatno da si imao "Corgi Juniors" ili "Siku" model; "Matchbox" je bio najrašireniji u nas. Jedino ako si imao nekoga u "pečalbi" pa ti je donio izvana...
Btw, "Majorette" je imao model Matre Bagheere.
This post was last modified: 07-29-2007 09:29 PM by HE-Man.
Eto ga iz Sarajeva, slika je loše kvalitete, vozio sam i slikao a policija me gledala kako slikam (stvarno),...
I da recite mi, zasto nece da mi uploaduje sliku na forum pa moram smanjivati, ima li nekih "zakonskih" propisa, npr. da ne smije slika biti veća od 800x600 rezolucije ili nesto slično,... :S
My dream cars: Porsche 959, GT1, GT2, GT3; - BMW M3 CSL, 850CSi, M5 (E60) and of course Bugatti Veyron