|
zadnja trka...
|
| Author |
Message |
Morpheus
Posting Freak

Group: Registered
Status:
|
RE: zadnja trka...
Ma joj danas sam morao otrpiti ove govnare iz Reno (karina auta sto je rekao slavni voditelj Top Gear-a za ta auta da su to karine koje prave bosonogi i frustrirani Alzirci) ali jebiga cini mi se da ce iduce godine dobiti ono sto zasluzuju a to je dno i da ce se nositi sa Red Bull Racing Team i ono hoce li nece li. Uglavnom ove zadnje 2 utrke samo dokazuju kako peh moze da drka do zla boga, pa dobro pregorio, pa dobro osla pumpa ali sto *ebeno puce guma sto puce bridgestone *ebeni grrr.
Eto iduce godine ce Schumi biti na pitt wall-u pa ce on malo da govori sada pritisni sada nemoj i iduce godine Ferrari ima najvece sanse da se expresno vrati na top 1.
Zao mi je stvarno sto najveci vozac svih vremena nije otisao onako kako zasluzuje ali jebiga ipak je pokazao da se moze i bolje i jace kada se hoce, bio 10 pa se dogrambao 5-tog mjesta pa na 22 pa opet zavrsava utrku kao 4-ti to rijetko ko moze ali eto uvijek imam papaka koji kazu da Schumi u karijeri nije pretekao nikoga i da je baba ali mogu da oni pricaju sta hoce danas je otisao najveci covjek u F1 do sada.
Forza Ferrari!!!!!
Long live the king Schumacher!!!
|
|
| 10-22-2006 08:48 PM |
|
|
Sajo_Turbo
Posting Freak

Status:
|
Najveći čovjek koji je ikada kročio stazama cijelog svijeta. I drago mi je sto mogu reći da sam živio u vremenu u kojem sam mogao gledati Velikog Schumi - a. Danas je samo pokazao cijelom svijetu za šta je sposoban i zašto ga niko nikada neće nadmašiti.
Samo mi je žao što nikada nisam bio u prilici da gledam najvećeg majstora na djelu uživo.
Schumi - Champion ´till the end of time.
My dream cars: Porsche 959, GT1, GT2, GT3; - BMW M3 CSL, 850CSi, M5 (E60) and of course Bugatti Veyron
|
|
| 10-22-2006 09:06 PM |
|
 |
bianchi
Junior Member

Status:
|
Kako neki ljudi ne mogu podnijeti poraz.
Ti ljudi koji prave 'karine' od auta, su bolji i u konstruktorskom pretku!
Gle cuda, mozes vristat!
A ta prica kako je neko sretan shto je osvojio.. ha ha ha ha ha, bla bla bla bla bla...
Renault rulez!!!
|
|
| 10-22-2006 09:07 PM |
|
 |
W0dk4_B0y
Member

Status:
|
Morpheus eto reno je samo zbog tebe vozio da ih moras trpit. Svaka cast M.S. dobro je odvozio. Renault sasvim zasluzeno uzima 2 titule ;D Pozdraf.
Driver for life
|
|
| 10-22-2006 09:14 PM |
|
 |
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Group: Administrators
Status:
|
ti koji su bolji u konstruktorskom poretku nisu pobijedili kako treba od kanade. Od kanade do veceras jedino su uspjeli u Japanu i to kada je crkao motor kod Schumachera.
Nisu karine, ali nisu se ni nesto ni pokazali nakon sto je otkriveno da su krsili pravila i kada im je zabranjeno da i dalje krse pravila onda ih nigdje bilo i prvenstvo su zavrsili na osnovu bodova koje su osvojili dok su krsili pravila.
Samo to je f1, i tako je kako je. Nisu ranije uhvaceni i sad je takvo stanje kakvo jeste. Potpuno sam siguran, obzirom na nova pravila od naredne godine, i vozacke postave, i onoga sto je pokazao ferrari u finishu ove sezone da ce od naredne godine krenuti jos jedan era dominacije Ferrarija.
Renault naredne godine daboga da idje bude.
A Schumacher je veceras pokazao ko je pravi majstor. I ona prica o njemu i Raikkonenu, danas se pokazala bezvez. Raikkonen je sve cinio da zaustavi schumachera a opet to nije mogao.
Bez sumnje, statisticki i svakako-najbolji vozac koji je ikad sjeo u kokpit F1. Svidjalo se kome to ili ne. Tako je. Dovoljno je bilo samo pogledati njegov posljednji nastup.
We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
|
|
| 10-22-2006 09:17 PM |
|
 |
E30
Member

Status:
|
Schumi, čovjek koga pratim gotovo od samog početka karijere završava karijeru u velikom stilu.
Radujem se što će i dalje ostati član Ferrari-jeve familije 
Sada mi ostaje da pratim i i bodrim propetog konjića...
Schumi najbolji si!!!!!!!!!!!
|
|
| 10-22-2006 09:20 PM |
|
|
edinko
Posting Freak

Status:
|
sve imam osjecaj da sam jedna od rijetkih koja razmislja o preorjentaciji na neutralnost s obzirom da schumi vise nece biti tu na nacin zbog kojeg smo ga svi voljeli i postavali 
ja se nesto ne mogu samo tako prebaciti sad na kimija u ferrariju nikako
a mozda jednostavno prestanem gledat F1 jer ono sto je Michaelu uspijevalo kako danas pa tako i na mnogim ostalim utrkama se jos dugo nece roditi jos jedan takav da sve to ponovi... pa necu imati sta propustit 
nego, kod tebe spala je knjiga na jedno slovo!!! ma po meni je kimi kao nitro za ferrari ima muda i odvazan je, a to je pokazao veceras pred sami kraj trke i pokusao se nositi sa sumijem ima onu vatru koja je potrebna u ovome sportu, sumi je bolji od njega, ali sa nekim stvarima se rodis dok neke naucis.
kimi ce imati sada i gdje da se dokaze, a i od koga da nauci ipak shumi je na pit wallu
RADIO 8 106.8MHz Sarajevo
|
|
| 10-22-2006 09:36 PM |
|
 |
FeRRaRiiii_GiR|_
Member

Status:
|
gospon svaka osoba je drugacija i svako reaguje drugacije na neke akcije... isprazno mi sad da objasnjavam neke stvari, ali cuj isto kao sto neko jedva ceka da vidi novi vozacki duo tako je meni svetogrdje kimi u ferrari bolidu. mozda se moje misljenje promjeni, ali sad zasad tako je kako je
ne ocekujem istomisljenike, jos manje podrsku
http://dee.pticica.com/
|
|
| 10-22-2006 09:48 PM |
|
 |
bianchi
Junior Member

Status:
|
Yah, sad kao nisu pobjedili kako treba.
Kad ferari pobjedi, onda je on bolje pobjedio nego renault.
To za pravila, nisu krisli pravila zato shto pravilnik nije dovoljno definisan za ono shto su oni radili, jer da su krsili pravila bili bi im oduzeti bodovi.
A ne znam jesu li i shto nisu ostali isto tako 'krsili' ta ista pravila.
I prosle sezone ste govorili da ove sezone renault nece biti nigdje, pa vas odera ranault. Zato.. vidimo se slijedece godine..
Za shumija nisam nista reko, ne volim ga, al' dobar je.
Nego nervira me ovaj shto pljuje po timu koji ga je pobjedio zadnje dvije godine, a bezveze je osporavat pobjedu. Samo kod nas je uvijek sudija kriv, pehovksi je pukla guma, padala nam je kisa.. etc.
Da je ferari uzeo titulu, cestito bih. Ovako.. kad sve saberes, RENAULT šampion
|
|
| 10-22-2006 09:52 PM |
|
 |
Skyline
Super Moderator

Group: Super Moderators
Status:
|
Najveći čovjek koji je ikada kročio stazama cijelog svijeta. I drago mi je sto mogu reći da sam živio u vremenu u kojem sam mogao gledati Velikog Schumi - a. Danas je samo pokazao cijelom svijetu za šta je sposoban i zašto ga niko nikada neće nadmašiti.
Samo mi je žao što nikada nisam bio u prilici da gledam najvećeg majstora na djelu uživo.
Schumi - Champion ´till the end of time.
Da je najveci, to i ja mislim i takodje mi je drago sto sam savremenik njegove karijere.
Danas je odvezao fantasticno i pokazao je vise puta i kakav je covek i kakav je sportista. Na stranu izleti sa sudarima od ranije. Ostati priseban nakon ovakvih pehova ipak mogu samo jako retki.
Medjuti, kao sto rekoh, zbog Shumija nisam ni poceo gledati F1, tako da zbog njega necu ni prestati. Zavoleo sam ga zato sto je bio vozac Ferrarija, pratio sam ga i kad je razbijao i kad je bivao razbijan i slazem se sa tim da F1 nece biti isti, ali kao sto Edinko rece, Kimi je decko koji stvarno nesto zna i ima u sebi specificnu lucidnu, a opet hladnokrvnu crtu, koja ga , sada napokon u dobrom timu, moze daleeeeeeko odbaciti.
Masa, koji je da kazem ,tek sada u Ferrariju, na pocetku karijere isto ima jos mnogo toga da da, a to je i potvrdio vise puta boljim vremenima na kvalifikacijama od veliko Sensei-ja.
Legenda odlazi, ali show must go on. Alonso ide u McLaren ( gde ce se videti ko je i sta je), Renault oslabljen, Kimi dileja u Ferrariju, svi na Bridgestonima............................. rekao bih da su to prognoze jednog duzeg suncanog perioda za moj tim
Understeer is a crime - Colin McCrae
|
|
| 10-22-2006 10:02 PM |
|
 |
|
|