Post Reply  Post Thread 
Pages (5): « First < Previous 1 2 [3] 4 5 Next > Last »
zadnja trka...
Author Message
Skyline
Super Moderator

Group: Super Moderators
Status: Offline
RE: zadnja trka...

bianchi Wrote:
Yah, sad kao nisu pobjedili kako treba.
Kad ferari pobjedi, onda je on bolje pobjedio nego renault.
To za pravila, nisu krisli pravila zato shto pravilnik nije dovoljno definisan za ono shto su oni radili, jer da su krsili pravila bili bi im oduzeti bodovi.
A ne znam jesu li i shto nisu ostali isto tako 'krsili' ta ista pravila.

I prosle sezone ste govorili da ove sezone renault nece biti nigdje, pa vas odera ranault. Zato.. vidimo se slijedece godine..Driving

Za shumija nisam nista reko, ne volim ga, al' dobar je.
Nego nervira me ovaj shto pljuje po timu koji ga je pobjedio zadnje dvije godine, a bezveze je osporavat pobjedu. Samo kod nas je uvijek sudija kriv, pehovksi je pukla guma, padala nam je kisa.. etc.

Da je ferari uzeo titulu, cestito bih. Ovako.. kad sve saberes, RENAULT šampion Champ1

nista nisam govorio protiv McLarena i Hakinnena kada su nas omlatili ko mokru carapu.
Jednostavno, bili su brzi i bolji.
Mika je lik koji vozi kako treba, a to je i dokazao onim legendarnim preticanjem kada je Shumi obilazio, ne znam koga, sa desne strane, a Mika njih obojicu sa leve strane.
Nasuprot tome, imamo Alonsa koji nije nikoga pretekao, a kamoli napravio preticanje koje ce nasi klinci cuvati na kompovima kao bisere F1.

I moras priznati, ma koliko ti bilo mrsko, da je za ove dve godine Alonso imao vise srece nego neko ko dobije na Lotou 3 puta za redom .
Brz jeste, dobar jeste, Renault pouzdan jeste, ali ga brate i vanserijski kenja.

Understeer is a crime - Colin McCrae
10-22-2006 10:09 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
E30
Member

Group: Registered

"Mika je lik koji vozi kako treba, a to je i dokazao onim legendarnim preticanjem kada je Shumi obilazio, ne znam koga, sa desne strane, a Mika njih obojicu sa leve strane."

Ma kakav Mika i preticanja ono preticanje se desilo na pravcu, priznajem da je bilo lijepo za gledanje i ništa više. Garantujem životom da bi 99% vozača napravilo istu stvar kao i Mika u tim okolnostima. To za mene nije nikakvo umjeće. Schumi je imao 100 takvih preticanja u karijeri...

10-22-2006 10:55 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Procesor
Banned

Group: Banned

Šta drugo reći nego da je svjetski šampion ponovo ŽVALONSO...

A MIhael tebi hvala za sve

10-23-2006 05:45 AM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Civic 16V
Clan AMK PUNGAS

Mikino preticanje? Jedan ode lijevo, drugi desno, pritisnu gas i ko ima brži auto. Ekstremno spektakularno! Dajte, molim vas...
Šumi je bio savršeni vozač kakvog je pokojni Enzo sanjao i nikad dočekao. Uvijek 300% posvećen timu i pobjedi. Čast mi je što sam imao sreću da uživam u svemu što je pokazao tokom godina. Nakon Njegovog odlaska svakako će biti praznine u formuli, ali show must go on. Hvala mu za sve što je učinio za tim koji volim!
Forza Ferrari!!!

"Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš nego sedam dana u bijedi."
10-23-2006 07:29 AM
daworrr
Junior Member
**

grazie Schumi...

scuderia... eternamente
10-23-2006 07:35 AM
Katz
Administrator

Group: Administrators
Status: Online

Pratio cjelu negovu karijeru u F1 i zamrzeo ga tako rano.
Sta cu sad Question

Steta sto ne izlazi kod vas F1 almanah (makedonski magazin, izlazi 3x godisnje). U zadnjem broju rubrika Dosie (na 6 str.) su prestavlejni svi njegovi "bajni" trenutci.

Bio je djubre za mene i tako ce ostati.

A sto se tice poslednjih utrka, sto je reko Djole B. "...neko od gore vidi sve..."

Forever #1

Igor Savic - Gonza
10-23-2006 10:01 AM
drBMW
Administrator

Katz Wrote:
Pratio cjelu negovu karijeru u F1 i zamrzeo ga tako rano.
Sta cu sad Question

Steta sto ne izlazi kod vas F1 almanah (makedonski magazin, izlazi 3x godisnje). U zadnjem broju rubrika Dosie (na 6 str.)  su prestavlejni svi njegovi "bajni" trenutci.

Bio je djubre za mene i tako ce ostati.

A sto se tice poslednjih utrka, sto je reko Djole B. "...neko od gore vidi sve..."

hahahahahahahahahaahahahhaha
katz opasan si

ALONSOOOOOO ili bilo ko samo ono govno ne.
ALONSO
ALONSO
ALONSO

zar ne bese vas moto
ko se zadnji smeje naj sladje se smeje na nekih od predhodnih postova
buuhahahahahahahahahhahhaahahahhahah

http://www.dtm-pr.net
10-23-2006 10:15 AM
Hybrid
Posting Freak

Michael je najjaci...ja bolju trku odavno nisam gledao, konstantno je drzao gas do poda (vidi se po vremenima), i pored pucanja gume, trokiranja i prepreka na putu (pod tim mislim na extremno sporije vozace, kao Sato koji mu se bezobrazno ubacio) uspjeo je doci na 4-to mjesto...Lud je, nemam rijeci fakat Smile Steta sto nije osvoio titulu ali Boze moj, to je sport

Grazie Schumi!

Snimam kucna videa besplatno, nosim alat sa sobom
10-23-2006 11:17 AM
Morpheus
Posting Freak

Evo malo da ovim Reno majstorima kazem neke stvari:

1. 6 godina nije motor pregorio jebenih 6 godina i onda na onoj jebenoj Suzuci pregori peh broj jedan
2. kome se je desio onaj problem sa onom pumpom, ja ga u svog vijeka gledanja nisam vidio
3. ona guma puce a Bridgestone doslovno ne puca nikada ali jebiga puce

E sada ovo su makar moji Reno majstori rekli da se desava zato sto su u Ferrariju odvrnuli sve do kraja da bi se mogli nostiti sa Reno "karinom" ono znas toliko je Reno nadmocniji da je to stahoba samo uzmite live timing i malo snimite ona vremena nista drugo, oa onda za pumpu doslovno copy paste odgovor znas Reno masina i rijeci "sve puca pod pritiskom pa cak i ferrari" i napokon 3 pa jebote morao je puci kada je prestizao svemocni Reno. Ovo govori o dovoljno o "karina" masini ali neka iduce godine cekajte ponavljam se odozgo RBR ce vam biti uzor a sada evo cinjenica koje govore za tu teoriju prvo Fisi je "pravo" dobar vozac koji ima da pisa po prvom mjestu vazdan a onda tek onaj novi Kovailinen on niakda nije bio u utrci samo je vozao bolid po cisto stazi i ono malo ga turirao daj boze da ne bude se zaposlio kao Fisi na zadnjoj utrci da kosi okolinu staze he he he.

Uglavnom Alonso se vam se je zajebao zestoko jer je ko zadnji supak otisao iz pobjednickog tima zbog para to govori koliko covjek ima vrijednosti, Schumi je cekao 5 god da ikako bude u sansi da osvoji titulu sa Ferrarijem i trud se je isplatio sigurno a Alonso ce kao po svom obicaju otici u Mercedes i onda ce za svoju domacu TV stanicu izjaviti kako su oni papci i namjerno mu ne daju da pobjedi aka Montoya (fackin idiot). Eto to govori koliko je to mocan covjek i koliko ce njegova slava da traje, trajace kao snijeg u julu ili pak ce preci kod kolege Vilneva da sa njim pjeva u dublu Very Happy.

10-23-2006 12:30 PM
drBMW
Administrator

Alonoso
Alonsooo
Alonooooo
buhahahhahahahahahahahahahahahahahahaha
nenadmasljivi 7 time World Chanpion ide kao LUUUSER
buhhahahahahahahahaha

http://www.dtm-pr.net