Post Reply  Post Thread 
Pages (5): « First < Previous 1 2 3 4 [5] Last »
zadnja trka...
Author Message
Morpheus
Posting Freak

Group: Registered
Status: Offline
RE: zadnja trka...

Dobro Katz dobro si prosao sa ovim zadnjim, ali malo si kakio mi po MS ali hajde tebi se more oprostiti. I da reci ti meni jesu li tebi tete one u bjelom zalijecile taj vuklan u stomaku i ides li na "fizikalnu" Very Happy.

10-24-2006 03:27 AM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Skyline
Super Moderator

Group: Super Moderators

covek jednostavno mora da cestita Renaultu i Alonsu
2 titule su 2 titule, ma koliko mi to smetalo

nbeko rece da mu je ostala neispunjena zelja da gleda velikog Sumija na stazi
e ,pa ja sam isao pre par godina, u Madjarsku, i na toj trci je Barichelo izleteo, Sumi bio, ne znam koji, a Alonso i Renault (ovaj novi Renault) osvojili svoju prvu pobedu. Ta dsam rekao, onako gledajuci razlupani Barichelov bolid na kamionu, od ovih ce biti nesto iduce godine.
I stvarno bi.

Srecom, ta ekipa se malo raspada, a Kimi dolazi kod nas i, bice svasta

Understeer is a crime - Colin McCrae
10-24-2006 06:03 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Skyline
Super Moderator

Group: Super Moderators

a sto se tice ovih Katz-ovih slika, snimite koliki raspon godina pokrivaju Sumijeve slike, a koliki Alonsove
ali su, ipak, najlepse cice

Understeer is a crime - Colin McCrae
10-24-2006 06:04 AM
chemb@
UBICA NA 2 TOCKA

Group: Banned

bianchi Wrote:
Yah, sad kao nisu pobjedili kako treba.
Kad ferari pobjedi, onda je on bolje pobjedio nego renault.
To za pravila, nisu krisli pravila zato shto pravilnik nije dovoljno definisan za ono shto su oni radili, jer da su krsili pravila bili bi im oduzeti bodovi.
A ne znam jesu li i shto nisu ostali isto tako 'krsili' ta ista pravila.

I prosle sezone ste govorili da ove sezone renault nece biti nigdje, pa vas odera ranault. Zato.. vidimo se slijedece godine..Driving

Za shumija nisam nista reko, ne volim ga, al' dobar je.
Nego nervira me ovaj shto pljuje po timu koji ga je pobjedio zadnje dvije godine, a bezveze je osporavat pobjedu. Samo kod nas je uvijek sudija kriv, pehovksi je pukla guma, padala nam je kisa.. etc.

Da je ferari uzeo titulu, cestito bih. Ovako.. kad sve saberes, RENAULT šampion Champ1

Nego gdje je bio Renault prije te dvjie godine,gdje bio pet godina prije toga,nesto se ne sjecam,osvjezi mi pamcenje,jeli ista bilo od njegaYupi3ti.

Schumi rilesWinner_first_h4h

-chemb@-
10-24-2006 07:37 AM
KosOOki
Member

Sumaheru svaka cast za karijeru, bio je odlican F1 vozac. U zadnjoj trci je to jos jednom pokazao. Naravno, nikada nisam mogao da navijam za njega zato sto je djubre kao covek, ali to se ne boduje.
Ferrari je pokazao da trenutno ima najbrzi bolid, a kako sam razumeo, u narednih nekoliko sezona nece biti mnogo izmena pravila pa ce i u njima imati dosta sansi za uspeh.
Renou svaka cast. Nisu se uzdali u srecu kao faktor pobede i mislim da su zato osvojili titulu.
Alonso mi se nista ne svidja, ali ne mogu da kazem da je slucajno osvojio titulu, svaka cast.

10-24-2006 07:47 AM
Smokey
Member

Katz zadnju stavku si trebao nazvati "za sve" a ne "za ostale" Laughing

10-24-2006 09:12 AM
Katz
Administrator

Group: Administrators
Status: Online

chemb@ Wrote:
Schumi rilesWinner_first_h4h

Pretpostavljam da si mislio na pravila. E kad si ih vec pomenuo, kruzi jedan novi vic u F1 kuloarima.

U 2007 se menjaju pravila za sah, domina, karte,...

Forever #1

Igor Savic - Gonza
10-24-2006 09:22 AM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
E30
Member

Smokey Wrote:
Cime sam ga uvrijedio?Ja sam samo izrazio svoje misljenje tj rekao da mi DJELUJE kao takav, on se ocigledno pronasao u onome sto sam rekao cim se uvrijedio.Valjda forum i jeste zato da se iznesu vlastita misljenja....Rolling EyesRolling EyesRolling Eyes

Ma ne vrijedi komentarisati onakve postove...
Za mene čovjek koji kaže da Šumaher nije jedan od najboljih vozača svih vremena, ili nije normalan ili nije pratio F1. E sad, jasno mi je da Šumaher može biti antipatičan, al to nema ama baš nikakve veze sa njegovom vožnjom.

Renaultu sve čestitke na pobjedi....
Very Happy

10-25-2006 10:20 PM
pajero1987
Posting Freak

Ma nema se tu sta reci...Neko je vec napisao MS je najveci vozac svih vremena svidjeo se to kome ili ne...

Katz ove pod "za ostale" je za 10...

Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
10-26-2006 07:12 AM
Pages (5): « First < Previous 1 2 3 4 [5] Last »
Post Reply  Post Thread  DODAJ SLIKU

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Revijalna trka F1 u Srbiji Gedoras 5 340 02-20-2008 04:30 PM
Last Post: tata

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites

Forum Jump: