|
zadnja trka...
|
| Author |
Message |
Kenno
Posting Freak

Group: Registered
Status:
Away
|
zadnja trka...
...sezone, u Scumijevoj karijeri. Super utrka,najbolja ove sezone. M.S. legenda formule 1 je ipak pokazao da je najbolji, nazalost nije osvojio naslov, ali nije do njega(ventil, guma). Nije ni Ferrari konstruktorski, ali bice bolje sljedece sezone. Jako mi je drago sto je Massa pobijedio, prva pobjeda jednog brazilca nakon Ayrtona Senne i to na domacem terenu, fantasticno
reno i alonso nemaju moj respekt, imaju srece do neba, i mislim da nisu zasluzili ni prosle godine(najbolji je bio Raikkonen ali ga je bolid jebao, kao i M.S-a ove sezone), a ni ove, ali eto i to se nazalost desi, neponovilo se.
|
|
| 10-22-2006 05:51 PM |
|
|
mali_svaler
Member

Status:
|
RE: zadnja trka...
Upravo tako. Vise formula nece biti kao prije. Tesko da ce doci vozac kao Sumi koji zna da gubi i oped da ide uzdignute glave..
|
|
| 10-22-2006 06:28 PM |
|
 |
Skyline
Super Moderator

Group: Super Moderators
Status:
|
iako ih ne volim, ali svaka cast Renaultu na pouzdanosti, a da su imali srece, to ne treba ni pominjati
realno, ne gledajuci bodove, imalo je boljih posada i ove i prosle godine
sto se trke tice,pozeleo sam da prestanem da je gledam nakon pucanja gume, ali sam ostao do kraja i nisam zazalio
uzivao sam gledajuci legendu do poslednjeg kruga
od danas formula nece biti ista, ali jedva cekam da vidim Alonsa u McLarenu naredne sezone
medjutim, ja sam i poceo da navijam za Sumahera samo zato sto je dobar vozac koji je dosao u Ferrari, tako da ni od danas ne prestajem da gledam formulu, vec ostajem uz crvene i veoma se radujem narednoj sezoni i vozackom sastavu
Masa koji je pokazao da je brz momak i Kimi, za koga nema potrebe ista da se prica
Understeer is a crime - Colin McCrae
|
|
| 10-22-2006 06:30 PM |
|
 |
Haris
Member

Status:
|
Ovo danas što ste gledali bila je posljednja majstorija Najvećeg.
Here you can enter a short message which will automatically be appended to the bottom of your posts.
|
|
| 10-22-2006 06:31 PM |
|
 |
passenger57
Posting Freak

Status:
|
svaka cast schumiju, stvarno je dokazao koliko je velik. dokaz da je broj jedan bez imalo sumnje. nakon svega i pod onolikim pritiskom stvarno treba biti virtuoz i uspjeti ostvariti ovo sto je on upravo ucinio.
svaka cast za Renault F1 team, a posebno mi je drago sto je Felipe potvrdio svoje mjesto medju najboljima trenutno u F1.
Nadam se uspjesnoj narednoj sezoni za Scuderia Ferrari i da ce nam Felipe i Kimi pod vodstvom Velikog Michaela pruziti ono sto je ove sezone nazalost izostalo.
Forza Ferrari!
Forza Ferrari!!!
|
|
| 10-22-2006 06:44 PM |
|
 |
FeRRaRiiii_GiR|_
Member

Status:
|
sve imam osjecaj da sam jedna od rijetkih koja razmislja o preorjentaciji na neutralnost s obzirom da schumi vise nece biti tu na nacin zbog kojeg smo ga svi voljeli i postavali 
ja se nesto ne mogu samo tako prebaciti sad na kimija u ferrariju nikako
a mozda jednostavno prestanem gledat F1 jer ono sto je Michaelu uspijevalo kako danas pa tako i na mnogim ostalim utrkama se jos dugo nece roditi jos jedan takav da sve to ponovi... pa necu imati sta propustit
http://dee.pticica.com/
|
|
| 10-22-2006 08:24 PM |
|
|
McLarenovka
Member

Status:
|
|
| 10-22-2006 08:32 PM |
|
 |
Kenno
Posting Freak

Status:
Away
|
Samo da Kimiju ne padne tesko rastanak od J.Walker-a
|
|
| 10-22-2006 08:39 PM |
|
 |
ramirezz
Junior Member

Status:
|
|
| 10-22-2006 08:39 PM |
|
 |
FeRRaRiiii_GiR|_
Member

Status:
|
ma poslije onih emisija i snimaka malog Schumija na rtl-u, nista i niko ne moze zamjeniti sve te emocije... bit ce mi jako tesko ma sta biti vec mi je tesko...
http://dee.pticica.com/
|
|
| 10-22-2006 08:47 PM |
|
 |
|
|