Post Reply  Post Thread 
Pages (2): « First < Previous 1 [2] Last »
Zasjeda
Author Message
Katz
Administrator

Group: Administrators
Status: Offline

B-R-A-B-U-S Wrote:
A na ovakvu slicnu foru kao ovi na slici su me nahvatali u Stipu u Makedoniji krajem decembra....za 30 prekoracenje u gradu. Jedva se izvukoh, posle pola sata natezanja da mu dam 1000 denara (15e) da me pusti...inace je kazna preko 2000.

Rolling Eyes

Hoces da kazes da nasa policija prima mito, a?... Daj mi # znacke tog drota da ga prijavim antikorupcijskoj komisiji Twisted Evil

BTW kod nas kazne za prekoracenja su sledeca:
do 10 km/h - opomena
od 10 do 30 km/h - paricna kazna
preko 30 km/h - oduzimanje vozacke

Forever #1

Igor Savic - Gonza
02-18-2005 04:53 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
B-R-A-B-U-S
Member

Group: Registered

Katz Wrote:

B-R-A-B-U-S Wrote:
A na ovakvu slicnu foru kao ovi na slici su me nahvatali u Stipu u Makedoniji krajem decembra....za 30 prekoracenje u gradu. Jedva se izvukoh, posle pola sata natezanja da mu dam 1000 denara (15e) da me pusti...inace je kazna preko 2000.

Rolling Eyes

Hoces da kazes da nasa policija prima mito, a?... Daj mi # znacke tog drota da ga prijavim antikorupcijskoj komisiji Twisted Evil

BTW kod nas kazne za prekoracenja su sledeca:
do 10 km/h - opomena
od 10 do 30 km/h - paricna kazna
preko 30 km/h - oduzimanje vozacke

Obicno sam sa makedonskim pandurima lako izlazio na kraj, prilicno lako uzimali mito uz zezanje (i to ne nerocito mnogo)....al to jutro sam naiso na nekog nadrkanog. Pocnem ja odmah cim sam video kolko sam iso - ajde da se dogovorimo, 5e - on me gleda onako cudno. Reko, ajd 10e...preko nemam i ne dam. Kaze - 2000 kazna + jos nesto i nema nista od mita-mora platis. Ja poceo kao....daj bre, od kad ne moze manja kazna. On kaze....vodim te u policiju zbog korupcije, ako nastavis ( Very Happy misli ja sam od juce)...kaze, ako neces, idemo kod sudije za prekrsaje - i tako koristi situaciju. Uzeo mi pasos, dokumenta za kola, nedelja ujutro, zurim se....i *ebe me. Devojka koja je bila samnom mu kaze da napise na njeno ime prijavu, kao da je ona vozila (sredila bi da neko pocepa), ali ovaj ne i ne....a uz to je bio mnogo neprijatan i neljubazan

Majku mu, nikad se vise nisam natezao sa pandurom. Na kraju pristade da mi napise nesto za 1000 denara, a verovatno ih je stavio u dzep.

Kakva antikorupcijska komisija....ko jos o tome misli kad je stranac Very Happy

02-19-2005 09:01 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
zlatiborac
Senior Member

Group: Registered

Nemam ovde sliku objekta ali najpribliznije da vam objasnim ovako.,., pravina je ogromna, mozda 2 km ali celom duzinom ide kroz naseljeno mesto. Svakakve cheke sam tu vidjao ali kada sam video likove da su se popeli na kucu (koja je imala samo jednu plochu) i odozgo "targetirali" umalo nisam skrenuo sa puta koliko sam se ismejao.

Sajt sa dnevnim informacija i testovima najnovijih digitalnih aparata i objektiva
Digital Photo News, reviews, new cameras, lenses, Photoshop tutorials
02-19-2005 09:43 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Pages (2): « First < Previous 1 [2] Last »
Post Reply  Post Thread  DODAJ SLIKU

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites

Forum Jump: