Evo da se pohvalim s svojim Trimbom prije je bilo normalno stavljati motore od 125-ice jer originalni motori rađeni poslje 72 barem meni nisu mogli prijeći preko 40 tisuća
jesi ti siguran da je ovo motor na slici od 125-ice???ja imam doma 125p 1.5 pa je dosta manji...koji je ovo tvoj unutra???u vezi olse kvalitete motora nakon 1972;jel to mislis na fiatovog tristaca il zastavinog???ja imam trileta iz 79. i motor je u redu...gdje si samo nasao fiata
od cega si to ubacio 2.0???izgleda preopako...sad je tvoj tristac drugi za kojeg znam da ima 2.0!!!nego koliko cujem da sve pase,samo da se mora raditi nova rupa za mjenjac,naravno ako se stavlja druga getriba...daj nam to malo objasni!!!
Motor je iz fiata 125s 1600 105ks i nije istina da sve paše.Bilo je potrebno dosta preinaka npr.alanser je na drugoj strani,stavljena je sajla umjesto hidrauličnog kumpluga promjenjene pedale,na getribi je zamjenjen sami mjenjač za mjenjač od lade tako da je trebalo i tunel širiti i bušiti.Ni dan danas nije spojeno grijanje a od ugradnje je prošlo nekih 11 god.Auto je vožen ovakav možda godinu dvi i od tada mi služi umjesto Tome Vinkovića za vući prikolicu.Poprilično sam ga zapustija tako da mi se upravo mota po glavi da bi bilo dobro promjeniti barem ulje nakon 5 god.Inače što se tiče originalnih motora ja sam promjenija u 2 auta oko 10tak kom i moje mišljenje je da je problem bija u DMB tvornici dok su Fiat i FSO bili dosta bolji
trile dobro izgleda,ocuvano...steta sto ga koristis za vucu!!!jel se to meni cini ali fiati dosta manje hrdaju od zastave??moja je zastava bila stalno garazirana pa je ipak trula na 2 mjesta...ja sam secuo sa lika iz beograda,on je ubacio 2.0 iz fiata 132 tj.argente i getribu iz fiata 131 abarth,karburator iz 125s...ima oko 120 ks,kaze da je morao busiti novu rupu za mjenjac i malo prosiriti tunel da je imao problema sa gasom i da;morao je kratiti kardan...ima tu dosta posla!!!jesi ti kratio kardan??zasto nisi tu 1.6 masinu ubacio na staru getribu??i kako ide trile??koje je godiste??dam ti ja neki auto za vucu ti meni daj njega