|
Zastite na automobilima!
|
| Author |
Message |
tuzla
Junior Member

Group: Registered
Status:
|
da bi bio siguran da je LK original mora da ima zeder ključ to su ti oni mali crni šuplji ključevi sa tri rupice na kojem piše ZR, a alu volani su od 1997 na vw vozilima
|
|
| 10-09-2005 10:21 AM |
|
|
crank
Banned
Group: Banned
Status:
|
ma ta lavlja kandza je bezze,neki dan se jednom komsiji zaglavio kljuc i nije mogao da je skine,zvao one tamo sto to prodaju i rekli mu 80 maraka da ja skinu,ja uzeo bonseg i otpilao je za 10 min i zaradio 40 maraka
|
|
| 10-09-2005 05:41 PM |
|
 |
-dene-
Member

Status:
|
KOMEL
[quote="tuzla"]da bi bio siguran da je LK original mora da ima zeder ključ to su ti oni mali crni šuplji ključevi sa tri rupice na kojem piše ZR, a alu volani su od 1997 na vw vozilima[quote]
Kupis auto od 30 000 km i pustis da ti buse volan hehehehe bas ste mi ludi,l avlju kandju su skinuli tacnije iscupali samo COBRA AUTO ALARM koji ima sve opcije nisu jos ukrali ugradjujemo cobru od 1997 i ni jedna kradja nije prijavljena.
Nikada mehanicka zastita ne moze pruzati 100% zastitu to su samo reklamni fazoni i za lavlju kandju su govorili da je 100% pa eto kradu je kako hoce, dajte ljudi razmislite malo dajete stotine maraka na neka zeljeza koje su smijesna.
Mislim da su samo alarmi 99% zastita a sve ostalo je smijesno.
|
|
| 10-09-2005 06:09 PM |
|
 |
BoB
Senior Member

Status:
|
Zar nije najveci fazon sa kandzom to sto je jako tesko prepilati? Crank, lud si majke mi ako je bilo fakat za 10 min. Ili to nije original kandza?
|
|
| 10-09-2005 08:18 PM |
|
 |
MONTOYA
Member

Status:
|
Ma ne znam za to ali znam da sta god se dogodi kandji da ti isporuce novu, to je 100%!
To vjerovatno nije bila orginal jer na sajmu U BG su je probali rezati i to je islo jako tesko ili gotovo nikako ja mislim!
Ali sve je moguce! A nije mi zao ni marke dati ako ce mi zastititi auto od kradje! Pa bilo to zeljezo ili kakav alarm. Ali slazem se sa nekim ko je rekao da je sam svoje najbolje, pogotovo ako si kakav dobar majstor ma to se da extra odraditi!
Trazim VR6 motor....
|
|
| 10-09-2005 08:56 PM |
|
 |
k500
Junior Member

Status:
|
Re: KOMEL
[quote="tuzla"]da bi bio siguran da je LK original mora da ima zeder ključ to su ti oni mali crni šuplji ključevi sa tri rupice na kojem piše ZR, a alu volani su od 1997 na vw vozilima[quote]
Kupis auto od 30 000 km i pustis da ti buse volan hehehehe bas ste mi ludi,l avlju kandju su skinuli tacnije iscupali samo COBRA AUTO ALARM koji ima sve opcije nisu jos ukrali ugradjujemo cobru od 1997 i ni jedna kradja nije prijavljena.
Nikada mehanicka zastita ne moze pruzati 100% zastitu to su samo reklamni fazoni i za lavlju kandju su govorili da je 100% pa eto kradu je kako hoce, dajte ljudi razmislite malo dajete stotine maraka na neka zeljeza koje su smijesna.
HA HA HA HA joj sto me nasmija otidji u Beograd sa autom od 30.000 KM samo sa alarmom pa ces vidjeti koliko je dobra zastita. Usput neki dan sam gledao sliku koja je snimljena ispred jednog servisa gdje se ugradjuje ZEDER i gdje je bilo tačno 10 BMW X5ica, strašno........
|
|
| 10-10-2005 10:13 AM |
|
|
k500
Junior Member

Status:
|
Zaboravih da kazem da je to bilo u Beogradu kada su provalili moćni BMW sistem zastite..........ljudi se prepali elektronike.
|
|
| 10-10-2005 10:17 AM |
|
 |
tuzla
Junior Member

Status:
|
fakat smiješno, e moj druže cobra, nećete se vi od te vaše kobre hljeba najest, teško da ćete još dugo ljude moći lagati sa tim alarmcicima, sto ne stavite tamo ispred te vaše firme jednog golfa sa kobrom pa da bude ono ko otvori dobije auto!!! ne bi mogli navuci golfova, a znate vi to zato i nema sanse da to uradite!!!
|
|
| 10-10-2005 11:25 AM |
|
 |
dsimic
Member

Status:
|
sto ne stavite tamo ispred te vaše firme jednog golfa sa kobrom pa da bude ono ko otvori dobije auto!!! ne bi mogli navuci golfova
Valjda, ko odveze Golfa sa tim alarmom, dobije Golfa? Otvoriti ga nije nikakav problem, nije blindiran.
|
|
| 10-10-2005 12:19 PM |
|
 |
tuzla
Junior Member

Status:
|
sto ne stavite tamo ispred te vaše firme jednog golfa sa kobrom pa da bude ono ko otvori dobije auto!!! ne bi mogli navuci golfova
Valjda, ko odveze Golfa sa tim alarmom, dobije Golfa? Otvoriti ga nije nikakav problem, nije blindiran. 
izvinjavam se moja greška pogrešno sam se izrazio
|
|
| 10-10-2005 01:00 PM |
|
 |
|
|