|
Zastite na automobilima!
|
| Author |
Message |
MONTOYA
Member

Group: Registered
Status:
|
Zastite na automobilima!
Evo bas sad procitah ovaj tekst o krađama automobila i doticnoj Suadi..
Mora se neka zastita raditi na autu!!
Koje su najbolje zastite za automobile trenutno?
Trazim VR6 motor....
|
|
| 10-07-2005 12:35 PM |
|
|
tuzla
Junior Member

Status:
|
"jedina ne provaljena zaštiata za auto je ZEDER"
izvor: policija KS emisija neriješen slučaj BHT 1 srijeda 05.10.2005
|
|
| 10-07-2005 12:48 PM |
|
 |
MONTOYA
Member

Status:
|
evo rijeseno ali moras priznati da je slika bila sminka!!
A sta je sa LK! Nesto kazu da su nju provalili ali od nekog godista automobila, zbog alu volana!!!
Trazim VR6 motor....
|
|
| 10-07-2005 12:51 PM |
|
 |
tuzla
Junior Member

Status:
|
DOBRA KANDŽA - LOŠ VOLAN
"Folksvagenova" vozila imaju aluminijumske volane, za razliku od ostalih koji su od čelika
BEOGRAD - Zdravko Rajačić, konstruktor auto-alarma "lavlje kandže" tvrdi da ovaj auto-alarm nije "provaljen". On kaže da "lavlja kandža" nije ni otključana, niti otvorena, već su lopovi pronašli novi sistem za krađu "Folksvagenovih" vozila, koja imaju fabrički nedostatak - aluminijumski volan.
- Oni su jednostavno vezali sajlom konstrukciju upravljačkog sistema i iščupali ga, a onda postavili svoj improvizovani upravljački sistem pomoću koga su se zatim odvezli - rekao je Rajačić.
On navodi da policija nije trebalo da javno opiše način na koji su kola obijena, jer su time dali uputstvo i zeleno svetlo svima koji se bave krađama kola. Poznato je da "Folksvagenova" vozila imaju aluminijumske volane, za razliku od ostalih, čiji su volani napravljeni od čelične konstrukcije koju je nemoguće iščupati.
- Policija je na sva zvona objavila da je provaljena "lavlja kandža", što je totalni apsurd. Rečeno je i kako. Mislim da nema smisla lopovima govoriti na koji način je ta ekipa obila auto. Ne znam zbog čega su to uradili, tim pre ako se zna da sam ja već najavio novi sistem koji sam konstruisao upravo za ovakva vozila. Novim sistemom vozilo će biti zaštićeno od čupanja volana, a čak i ako lopov uspe da skine volan, neće moći da odveze auto niti da ga pokrene jer će glava upravljača biti blokirana - kaže Rajačić, najavljujući početak prodaje ovog alarma krajem januara.
- Čuveni proizvođač automobila iz Nemačke - "Audi" zainteresovan je za kupovinu milion primeraka novog alarma i trenutno pregovaram sa njima - navodi Rajačić i dodaje da svi vozači čije automobile štiti "lavlja kandža" nemaju razloga za brigu jer ovo nisu nikakvi inteligentni lopovi koji su provalili u sistem, nego ljudi koji su iskoristili fabrički nedostatak "Folksvagenovih" vozila.
Na pitanje da li je možda ovo uradila konkurencija kako bi upropastila prodaju "lavlje kandže", odgovorio je:
- Mislim da nije bilo potrebe za tim jer je poznato da sam "kandžu" već veoma uspešno plasirao na svetsko tržište i da prodaja ide dobro, tako da ovo ne bi imalo efekta.
Prema policijskom saopštenju, međutim, volan sa "lavljom kandžom" je skinut, a lopovi su potom dekodirali kompjuterski sistem alarma, jer samo skidanjem volana ne bi mogli da pokrenu automobil.
eto to ti je isječak iz beogradske štampe još prije nego što je zeder pušten u prodaju...
|
|
| 10-07-2005 01:15 PM |
|
 |
Blade
Senior Member

Status:
|
Ja bih ti preporucio da stavis Zeder !
Ili najbolje ne stavljaj nista, ostavis otkljucano auto i kad dodje da ga ukrade on otkljucan svi se useru i uteknu probaj vidjet ces...
The best drog in the world CS...
Live long CS...
|
|
| 10-07-2005 05:41 PM |
|
 |
basake
Posting Freak

Status:
|
Najbolja zastita za automobil je ona koju ti izumis. Ja se vec duze vremena bavim sa tim zasticivanjem, prekidanjem elektronike tako da se nekad i sam zajebem pa neznam sta sam uradio. Komplikacije do zla boga. Dva puta su lopovi pokusali da mi upale auto i ukradu, ali bez uspjeha. Samo stereo nisam mogo spasiti.
|
|
| 10-07-2005 11:02 PM |
|
|
Legolas
Member

Status:
|
Ja bih ti preporucio da stavis Zeder !
Ili najbolje ne stavljaj nista, ostavis otkljucano auto i kad dodje da ga ukrade on otkljucan  svi se useru i uteknu probaj vidjet ces... 
A ako ne uspije- izvini ostao si bez auta ali si bar probao
Only God can judge me - nobody else!
|
|
| 10-08-2005 10:00 AM |
|
 |
Blade
Senior Member

Status:
|
Ma uspijeva,jos vide registraciju BL pa se kontaju odakle ga cekas sa automatskom
The best drog in the world CS...
Live long CS...
|
|
| 10-08-2005 03:12 PM |
|
 |
iceman ze
Senior Member

Status:
|
Koja zastita, to se svako ko ima ljubimca na 4 tocka pita, i nocima se vrti i ustaje na prozor i gleda da li je sve u redu. Naime, nazalost ljudi nisu izumili 100% zastitu koja bi vam te muke olaksale. Da budem konkretan sto vise zastita ugradis to vise otezas kriminalcu posla, uostalom barem vam je dusa na mjestu da ste sve preduzeli da se to nedesi. Zato zastiti ga koliko god imas para nezali, ali nadi nesto sto odgovara tvojim mogucnostima, nebih favorizirao nijednu zastitu, jer svaka ima prednosti i mana, jer u principu covjek je izmislio, pa ce je covjek i zaobici, vjeruj mi kriminalci su veoma dovitljivi, a policija se veoma tesko nosi sa danasnjim savremenim metodama auto-mafije, ali to je zajednicka osobina za sve policije svijeta.
Uglavnom nebih ponovo imao zelju se susretati sa nekim mutnim tipovima iz istocnog entiteta, po nekim sumnjivim mjestima, izlagati se opasnosti po nekim okolnim brdima, a da nisi u nista siguran pa i na kraju da ces zivu glavu izvuci.
Ali cinjenica je da im je sve vise tesko operirati po nasim parkinzima, jer ako se sjecate do prije nekog vremena nisu zvali telefonom nikoga, nego su ih prebacivali svojim kanalima prema Istoku, i za to dobijali izdasne honorare, i mislim da im je policija svakim danom sve vise za petama, jer su prinudeni sa vama trgovati, sto kaze samo po sebi da su im stari kanali kompromitovani, na granici i ponasim gradovima je policija oduzela na stotine auta koji poticu iz krada, jos kada bi se krivicne sankcije za ovu vrstu kriminaliteta povecale, mi bi sigurno mirnije spavali...........ali to je vec neka druga tema, a ne ovog topica, u svakom slucaju se dobro raspitaj i kupuj orginal, a ne nekakve kopije sumnjivih konstruktora.....sretno.
|
|
| 10-08-2005 11:37 PM |
|
 |
MONTOYA
Member

Status:
|
A kod kojih vozila marke volkswagen je taj aluminijski volan??
Prema rijecima ovog jednog covjeka to je na vozilima tacnije G4, novi AUDI, Pasati, Skode, Seati uglavnom godista iznad 98! Koliko je ova informacija tacna? I jos se prica da je pocelo da se kopiraju LK, te da nisu ni pribliznog kvaliteta kao ova orginal!
Ko je glavni zastupnik LK za KS, mislim gospodin Zeljko ali nisam 100%!
Trazim VR6 motor....
|
|
| 10-09-2005 06:57 AM |
|
 |
|
|