Post Reply  Post Thread 
Pages (3): « First [1] 2 3 Next > Last »
Zasto  kljuc
Author Message
Vladimir
Posting Freak

Group: Registered
Status: Offline
Zasto  kljuc

Katz,zasto si zakljucao temu u kojoj nije povrjedjen nijedan clan pravilnika PG foruma.

Mislim da je to ishitrena odluka koju treba ili obrazloziti ili ponistiti tj.otkljucati ne potrebno zakljucanu temu.

Rijec je o -- http://www.pungas.com/forum/viewtopic.php?t=7581

The Power Of Dreams
11-18-2005 09:55 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Sike
Posting Freak

Nije ni meni jasno... Confused Valjda Boro treba da odgovori ?

SRCBL
11-18-2005 10:06 PM
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Group: Administrators

pa ne znam cemu rasprava uopste. Mene su zamolili da stavim na forum da se pozivaju svi takmicaru u slcuaju da im pozivnice nisu stigle. Osim toga, sinoc mi je i receno da za AMK Banja Luka pozvan, i da su slate pozivnice.
Mislim da ta cijela situacija treba da se raspravi medju njima dvojicom, a ne na forumu

We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
11-19-2005 08:38 AM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Vladimir
Posting Freak

Edis Jasarevic Wrote:
Mislim da ta cijela situacija treba da se raspravi medju njima dvojicom, a ne na forumu

OK.

Ali ako oni zele javnu raspravu bez uvrjedljivih rijeci i uz svo duzno postovanje pravilnika foruma ne vidim potrebu da im se to onemoguci,nije zabranjeno. Exclamation

Tako da je ta tema zakljucana bez potrebe i to je ocigledno.

Mene se ta tema ne tice ali mi je krivo sto je zakljucana ne pravilnom odlukom i samovoljom jednog od adminstratora.

The Power Of Dreams
11-19-2005 11:12 AM
Procesor
Banned

Group: Banned

Ma dobio covjek koju pivu pa odmah stao na jednu od strana Wink Wink Wink a niti ga se tice , niti ga je ko sta pitao a niti je rijec o sportu i organizaciji u njegovoj drzavi!!!
Znaci trpanje nosa gdje mu mjesto nije i advokatisanje za tudje potrebe.

11-19-2005 11:40 AM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Procesor
Banned

Cuj pozvani preko foruma , hajde...... Nego nema tu vise rasprave posto je sve ionako vec raspravljeno i tako je kako je. Pozivnice nismo dobili niti nas je ko zvanicno pozvao i to je to. A momcima iz AK Prodriver ponovo (treci put) selim srecu i uspjeh!!!!

Ako se i poslije ovog neko nakaci da je rasprava licne prirode nemam vise sta da kazem.

11-19-2005 11:47 AM
Edis Jasarevic

slusajte.
ne interesuju me vase privatne stvari i nemojte forum uvlaciti u to,.
Pitao sam Borisa jos sinoc i on kaze da je pozivnice poslao na adresu AMK Banja Luka, te da je i on a i Almir Vrpčić kao i cini se Enis Demirovic u nekoliko navrata telefonski razgovarali sa Miljkovicem i pozivali ga na prezentaciju.

A upravo zbog ovakvih stvari sam i zamoljen da na forum stavim topik koji sam stavio. Nisu ga oni stavili jer su bili u zetri zadnja dva organizirajuci manifestaciju. Dosli su oni koji su htjeli doci bez obzira na pozivnice, jer naravno da niko ne bi bio vracen sa vrata.

Topik je zakljucan kao sto ce i ovaj biti zakljucan. Odluka administratora koji je zakljucao je ispravna, jer je rasprava vodila u smjeru u kojem bi dovela do javne svadje i gdje bi se, to je jasno valjda svima, pocelo povlaciti i kojekve druge stvari koje nemaju veze sa tim.

Zivite u istom gradu, nadjite se na kafi i raspravite to. Da je dobronamjerna rasprava, dozvolio bih je, ali ovaj topik vodi samo u nepotrebnu svadju.

Ako je to izmedju vas dvojice onda se raspravite nasamo, ili putem PP ako zivite predaleko u Banja Luci

We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
11-19-2005 01:24 PM
Edis Jasarevic

Vladimir Wrote:

Edis Jasarevic Wrote:

OK.

Ali ako oni zele javnu raspravu bez uvrjedljivih rijeci i uz svo duzno postovanje pravilnika foruma ne vidim potrebu da im se to onemoguci,nije zabranjeno. Exclamation

Tako da je ta tema zakljucana bez potrebe i to je ocigledno.

Mene se ta tema ne tice ali mi je krivo sto je zakljucana ne pravilnom odlukom i samovoljom jednog od adminstratora.

nisam siguran da oni to zele. Borisov komentar jos nisam procitao, a ni ti zar ne?

11-19-2005 02:02 PM
Edis Jasarevic

Procesor Wrote:
Cuj pozvani preko foruma , hajde.......

pozivi putem ovog foruma nisu uopste neuobicajeni. Evo nekih;:

Quote:
Od 07. do 09.10.2005 na automotodromu Zaluzani odrzati ce se otvoreno prvenstvo i sampionat BiH u automobilizmu i motociklizmu na kruznim stazama. Predvidjena dinamika takmicenja je , petak-treninzi i kvalifikacije ,subota-trka,nedjelja-trka!! Ocekujemo dolazak kolega iz SiCG,Slovenije i Hrvatske!!! Uskoro cemo postaviti plakat sa detaljnijim informacijama!!

Pozivamo sve kolege iz BiH da nam se pridruze i da na taj nacin uradimo zajednicki pomak i po pitanju kruznog sampionata!!

Sto se tice automobilista iz naseg kluba nastupaju

Miljkovic Goran, Honda Accord ST
Miljevic Boris, Alfa Romeo 156, H14
Sunkic Ranko, Opel Astra GSi,H14
Bilos Dario, VW Golf 2.0, H14
Simic Bojan, Zastava Yugo, H12
Marceta Nikola, Zastava Yugo, H12
Bozo Erak, Renault Clio, H12

Srdacan pozdrav!!

AMK Banja Luka i MK Marshall

http://www.pungas.com/forum/viewtopic.php?t=6644

---------------

Quote:
---------------
Molimo sve kolege automobiliste i motocikliste koji namjeravaju voziti kruzne auto i moto trke na stazi Zaluzani u terminima 07-09.10.2005 godine da na site-u potvrde svoj dolazak!!!

Razlog:
Pripreme i sto kvalitetnija organizacija prijema takmicara kao i same trke!!

Srdacan pozdrav
AMK Banja Luka

http://www.pungas.com/forum/viewtopic.php?t=6822

11-19-2005 02:07 PM
Procesor
Banned

No coment .. pojedinici ovdje vise i ne citaju postove nego odmah odgovaraju na prvu....

Obrisite topic-e tako je najbolje!!

A na forumu cemo raspravljati samo o stvarima o kojim se unaprijed recimo telefonski dogovorimo!!!!! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

11-19-2005 03:01 PM
Pages (3): « First [1] 2 3 Next > Last »
Post Reply  Post Thread  DODAJ SLIKU

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Zasto? Mondeo 8 591 10-28-2004 08:58 AM
Last Post: Mondeo
  zasto nidje nema link za schu klub? mihael 12 706 10-04-2004 08:01 PM
Last Post: Edis Jasarevic
  Zasto vise nema vijesti.... Faruk 2 426 06-01-2004 02:53 PM
Last Post: SHAKY

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend