|
ZATISJE PRED BURU????
|
| Author |
Message |
ajdin_ze
Dezurni drug milicajac

Group: Administrators
Status:
|
RE: ZATISJE PRED BURU????
joj tebe cenga ti bas besposlen, polako za sve sto je dobro treba vremena.
kako cemo se dogovoriti za cimburijadu (put)?
Kad vam je ta cimburijada.Ja nikad nisam bio i neznam sto ste se dojali cimburijade.To vam je u centru zenice skup alkoholicara i onih sto cekaju bezveze razlog da se napiju.To je barem moje misljenje.Svake godine vrvi problemima i policijom.Misljenja sam da nam je bolje odrediti neki vikend dok otopli i zapucati negdje na livadu i opleti.
S postovanjem Puric Ajdin,,,,Zenica
|
|
| 02-27-2007 09:23 AM |
|
|
pajero1987
Posting Freak

Group: Registered
Status:
|
Ma pusti cimburijadu to im je samo izgovor da dodju kod tebe na rostilj....
Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
|
|
| 02-27-2007 09:34 AM |
|
 |
ajdin_ze
Dezurni drug milicajac

Status:
|
Ma pusti cimburijadu to im je samo izgovor da dodju kod tebe na rostilj....
Ma nije problem rostilj.Nego se meni ta cimburijada nimalo nesvidja.
|
|
| 02-27-2007 09:57 AM |
|
 |
pajero1987
Posting Freak

Status:
|
Ooooo...Zenicanin ne voli svoju tradiciju...interesantno...
Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
|
|
| 02-27-2007 10:24 AM |
|
 |
trebamiauto
Member

Status:
|
Slazem se sa Ajdinom. Ono sto sam gledao na TV-u o cimburijadi ne izgleda ni malo privlacno. Kod nas, cim se skupi vise ljudi, popije se i krene: "Sta me gledas? Vidi mu glave....". Za*ebi. Ono sa livadom i toplijim vremenom je puno bolje.
Imal` zime, Marinko?
|
|
| 02-27-2007 11:04 AM |
|
 |
ajdin_ze
Dezurni drug milicajac

Status:
|
Ooooo...Zenicanin ne voli svoju tradiciju...interesantno...
Pa bolan na cimburijadi najmanje Zenicana ima tj iz grada.A druga stvar gdje cu volit kad poslije cimburijade seljaci odu svojim selima i ostave kamberovice isto otpad smeca.Naprave nam ruglo u po grada.
|
|
| 02-27-2007 11:05 AM |
|
|
ajdin_ze
Dezurni drug milicajac

Status:
|
Slazem se sa Ajdinom. Ono sto sam gledao na TV-u o cimburijadi ne izgleda ni malo privlacno. Kod nas, cim se skupi vise ljudi, popije se i krene: "Sta me gledas? Vidi mu glave....". Za*ebi. Ono sa livadom i toplijim vremenom je puno bolje.
Vjeruj nije nimalo privlacno.Teferic pravi a ja to nevolim.Misljenja sam da je bolje da se saberemo mi negdje na livadi i samo mi na citavoj livadi.Imamo dvije opcije.Prva mozemo na vlasic kod dine na vikendicu i citav vikend ljepota.A druga mozemo negdje na livadu sa satorima i opet ljepota.Pa druzenje je bitno a ne da se napijemo(nije iskljuceno u kasnije neko doba).
Ako ste za nacicu nam ja livadu koja ima pored malo i ceste duze pa ko se bude htjeo poganjat nek izvoli.U ovom slucaju izgleda da bi onda ja trebao ponijet i alat sa sobom.Hahahahahahahahahahaha.
|
|
| 02-27-2007 11:13 AM |
|
 |
pajero1987
Posting Freak

Status:
|
Tu si upravu...malo sam se salio...Ja sam za tu livadu...a i vikend na Vlasicu bi bio ko kec na desetku...
|
|
| 02-27-2007 11:19 AM |
|
 |
Fele
Posting Freak

Status:
|
Ma meni svejedno, cimburijadu sam rekao samo da nadjemo razlog da dodjemo i da se nakanimo, a te tvoje dvije opcije Ajdine su super.
FK automotive - prodaja - Pioneer
|
|
| 02-27-2007 11:34 AM |
|
 |
ajdin_ze
Dezurni drug milicajac

Status:
|
Ma meni svejedno, cimburijadu sam rekao samo da nadjemo razlog da dodjemo i da se nakanimo, a te tvoje dvije opcije Ajdine su super.
Ma kazem ja nije moja pamet za dvije noge ali niko nista.Hahahahahahahaha
|
|
| 02-27-2007 11:52 AM |
|
 |
|
|